Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie kto wie

antyperspirant

Polecane posty

Gość kto wie kto wie

jaki najlepszy?

Gość kto wie kto wie
a nie zostawia bialych sladow? ile kosztuje? i czy pocisz sie po nim czy w ogole nie?:)

Nie zostawia śladów, bo jest bezbarwny. Płacę za niego 8,50 (tyle kosztuje w Tesco). Nie pocę się po nim :-)

Gość dupa blada..............
tylko adidas. (a wypróbowałam juz chyba wszystkie). rewelacja.

Gość madmłazel
ja przetestowałam juz wszystkie i faktycznie adidas w kulce jest najlepszy :) ja uzywam tego z pomaranczowa nakretka .. i nie jest taki drogi teraz byla promocja w rossmanie i kupiłam go za 8 zł Ale najwazniejsze jest ( i mało kto o tym wie) ze antyperspiranta uzwa sie NA NOC! zeby mogl zadziałac w dzien to wazne bo smarujac sie rano on poprostu zaczyna działac na wieczór.. wiec wieczorem koniecznie po kąpieli nalezy posmarowac sie antyperspirantem a rano cieszyc sie suchymi , swiezymi pachami :) aha i odradzam Nivea..kiedys kulka była dobraa teraz poprostu wogole nie działa na 2 miejscu daje Rexone ale i tak Adidas jest na 1 i za nim długo długo nic

ja używam secret key egzotycznego, białe ślady zostawia ale działa super :) nie używałam adidasa więc nie mogę porównywać, jak ten mi się skończy to kupię kulkowego a. :)

Gość Fa też jest bezbarwny
a ślady zostawia, odradzam wszystkim to badziewie!!!

Gość madmłazel
gdy ktos ma duze problemy z pocenem pod pachami to jest jeden skuteczny preparat , mozna go kupic tylko w aptece ( koszt od 14 zł) tez jest w kulce i nazywa sie ANTIDRAL smaruje sie go na noc tylko nie mozan bezposrednio po goleniu czy depilacji i trzeba zalozyc jakas stara koszulke bo jest silny i moze poniszczyc pizamy wystarczy kilka dni a potem na pare tygodni jest spokoj z potem ale jak ktos normlanie sie poco to polecam jednak adidasa, bo antidral to w przypadku mocnego pocenia jak juz antyperspiranty nie pomagają

hmm Antiral nie kazdemu pomaga ... moze zle go uzywalam, nie wiem ... wiem ze od dawna mam z tym problem i nie moge sobie z tym poradzic ... teraz poce sie znacznie mniej ale jednak :) kupilam tez kiedys Etiaxil (kosztowal 6 dyszek:( ) i takze nic nie pomogl ... ale czytajac topiki o tych wlasnie specyfikach zauwazylam ze chyba popelnialam bledy w stosowaniu ... poza tym te \"dezodorantu\" nie uzywalam tylko na noc, smarowalam sie takze w dzien przez co niektore bluzki maja pod pachami przebarwienia od silnego skladu .. ehh :) a co do zwyklych antyperspirantow to adidas naprawde jest uzyteczny:)