Lee_Lee 0 Napisano Grudzień 4, 2011 Przeczytalam topic I chcialabym zaczac ta diete. Odchudza sie tu jeszcze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka205 0 Napisano Grudzień 5, 2011 Hej co Cie konkretnie interesuje służę pomoca stosuje tą diete od prawie tygodnia i musze powiedzieć że zaczyna działać tyle że ja mam o wiele wiecej kg do stracenia więc szybciej chudne od środy do dzisiaj 3 kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka205 0 Napisano Grudzień 5, 2011 a w czwartek zaczynam diete weekendową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
____________ 0 Napisano Grudzień 5, 2011 dołączę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe* Napisano Grudzień 13, 2011 ktoś tu zaglada? odchudza się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość venge. Napisano Grudzień 26, 2011 po świętach zaglądną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość venge. Napisano Grudzień 27, 2011 kto tu ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ;;; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość venge. Napisano Grudzień 27, 2011 ['" " " : " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " "" " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość venge. Napisano Grudzień 27, 2011 kto ma 10kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość venge. Napisano Grudzień 27, 2011 kto ma 5 kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość venge. Napisano Grudzień 27, 2011 bingo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Grudzień 27, 2011 Poważnie ta dieta tak działa że nawet można dwa kg w tydzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
____________ 0 Napisano Grudzień 29, 2011 podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
____________ 0 Napisano Grudzień 29, 2011 podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irene Napisano Luty 11, 2012 Nie masz sie czym chwalic ,alkoholizm to nie zaleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Luty 12, 2012 teraz norma\każdy pije zaczynając od księdza, kończąc na małolacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Luty 25, 2012 kto się odchudza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monique92 Napisano Maj 6, 2012 ej ! czytałam wątek, ciekawie. Ktoś jeszcze stosuje tą diete? ktoś sie przyłączy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ljhbv Napisano Maj 6, 2012 ja moge ale nie wiem o co biega. dajcie linka jak mozecie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Maj 7, 2012 chętnie dołączę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Maj 7, 2012 Znalazłam dzisiaj na Onecie przykładowy jadłospis diety strukturalnej 800 kcal. Może Wam się przyda. Ja jutro spróbuję. Pozdrawiam. PRZYKŁADOWY DZIENNY JADŁOSPIS DIETY STRUKTURALNEJ 800 kcal Śniadanie 150 kcal: Zmiksować: - 175 g jogurtu naturalnego 1,5 % tłuszczu - 10 g otrąb pszennych - 150 g malin II Śniadanie 100 kcal: - 20 g mieszanki pestek dyni i słonecznika (po 10 g) Obiad 300 kcal: - zupa warzywna 15 kcal - 100g wątróbki drobiowej z duszoną cebulką (100 g wątróbki drobiowej obtoczyć w łyżeczce mąki pszennej i usmażyć na łyżce oliwy z oliwek, pod koniec smażenia dodać 50 g cebuli) - surówka z pora lub cykorii 200g (pokroić 200 g cykorii i zetrzeć 50 g jabłka, wszystko wymieszać i skropić sokiem z cytryny) Podwieczorek 100 kcal: - 200 g kiwi (3 średnie) Kolacja 150 kcal: - ELIKSIR POMARAŃCZOWY 150 kcal -200 ml soku pomarańczowego (świeżo wyciśnięty) -15 g zarodków pszennych -10 g moreli suszonych (wcześniej namoczonych ok. 1 godz.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Maj 7, 2012 Znalazłam dzisiaj na Onecie przykładowy jadłospis diety strukturalnej 800 kcal. Może Wam się przyda. Ja jutro spróbuję. Pozdrawiam. PRZYKŁADOWY DZIENNY JADŁOSPIS DIETY STRUKTURALNEJ 800 kcal Śniadanie 150 kcal: Zmiksować: - 175 g jogurtu naturalnego 1,5 % tłuszczu - 10 g otrąb pszennych - 150 g malin II Śniadanie 100 kcal: - 20 g mieszanki pestek dyni i słonecznika (po 10 g) Obiad 300 kcal: - zupa warzywna 15 kcal - 100g wątróbki drobiowej z duszoną cebulką (100 g wątróbki drobiowej obtoczyć w łyżeczce mąki pszennej i usmażyć na łyżce oliwy z oliwek, pod koniec smażenia dodać 50 g cebuli) - surówka z pora lub cykorii 200g (pokroić 200 g cykorii i zetrzeć 50 g jabłka, wszystko wymieszać i skropić sokiem z cytryny) Podwieczorek 100 kcal: - 200 g kiwi (3 średnie) Kolacja 150 kcal: - ELIKSIR POMARAŃCZOWY 150 kcal -200 ml soku pomarańczowego (świeżo wyciśnięty) -15 g zarodków pszennych -10 g moreli suszonych (wcześniej namoczonych ok. 1 godz.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Maj 8, 2012 jestem na diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *minerva* Napisano Lipiec 28, 2012 fajna dietka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *minerva* Napisano Lipiec 28, 2012 dołączy któraś? bo samej ...to może być trudno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *minerva* Napisano Lipiec 29, 2012 nikt???? :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *minerva* Napisano Lipiec 29, 2012 nikt? http://www.booking.com/searchresults.html?aid=304984;city=-553173 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach