Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość ćwiczyć!!!
jak będziesz tak jadła to na pewno nie schudniesz

Gość skarpetka22
ee, tam zjadłam 2 plasterki boczku bez chleba i parę kilometrów w nogach.. u mnie waga stoi, bo mam zmęczone mięśnie pływaniem i marszem..codziennie zreszta są mrozy, to tłuszcz potrzebny

Gość skarpetka22
dziś w planie kasza z pieczarkami, zupa ogórkowa..wszystko chude, niskokaloryczne koktajl zielony z avokado

Gość skarpetka22
Fela, czy robisz koktajle? ja nawet kupiłam morszczyn, ale raczej nie będę go miksować, bo pogarsza smak

Gość fela105
hej ja dzi,s mam dzień koktajlowy , lubię ten z morszczynem ,ale musi być tuńczyk i czosnek :))

Gość fela105
Hej ,właśnie dziś mam dzień koktajlowy-bardzo lubię z awokado i z morszczynem - dodaje wiecej czosnku :)) przyda sie przy tych wirusach,z ruchem gorzej ,rano śpie jak zabita ,w dzień przy dziecku nie ma szans a wieczoram padam na ryj

Gość skarpetka22
zrobiłam, umyłam blendrer nie pomyślałam o czosnku męczę się z żuciem... dodałam siemię

Gość fela105
czosnek rozgniatam,a później miksuje jest prawie nie wyczuwalny

Gość fela105
też czasami korzystam z tej strony ,albo z vitali

Gość skarpetka22
u mnie pada deszcz i marznie na ulicy ślizgawka dzień stracony ani na basen, ani kijkami.. czyli siedzenie w domu...

Gość fela105
właśnie wsuwam zielony koktajl pychota ,plan na dzis mam zamiar poćwiczyć ,żadnego sprzątania hiii..

Gość skarpetka22
u mnie ślizgawka!! ograniczenie wyjść z domu.. zielony koktajl rano zupka dietetyczna może jutro pójde na kijki??

Gość skarpetka22
mix jogurt, pomidor, czosnek, siemię-------rewelka! :P oglądałam filmy o żywieniu..i tak: jogurty owocowe, zawierają trucizny, perhydrol w celu konserwacji, 3 ł. cukru! więc nie ma się czemu dziwić,że tyjemy! mleka nie powinno sie pić, reafiłam na film...i po nim pojawiły sie różne ciekawe filmiki http://przyczynychoroby.pl/test-obciazen/

Gość skarpetka22
co mam w lodówce? ser żółty/drobnym maczkiem - produkt seropodobny...kto to kupił? i gdzie? pewnie w markecie na promocji/ jogurt owocowy/w składzie - sok z koncentratu, skrobia modyfikowana kukurydziana.../ pewnie jeszcze masło masłopodobne i inne modyfikowane, z asparganem..mleko tzw biały płyn bez składników wapnia i odzywczych... od dzis rewolucja! uważniej robić zakupy; nic w puszkach metalowych, folii, aluminiowych opakowaniach owoce, warzywa raczej krajowe..

Gość skarpetka22
u mnie bz waga stoi ja siedzę, hi, hi, :P wpadłam na stronę o oczyszczaniu sokami owocowo -warzywnymi spróbuję, może waga ruszy! co prawda nie posiadam profesjonalnej sokowirówki, spróbuje blenderem z dodatkiem wody wyczytałam,że jak się pije sok, org. dostaje dawkę witamin i wątroba nie musi trawić jedynie to papranie z sokami! i nie wiem jak długo wytrzymam? musze jeszcze zrobić zapasay owoców dziś wypiłam sok pomarańczowy

Gość kasia kasia kasia
Kochane , hejka! od jutra weekendowa! trzymajcie za mnie! boję się pokus.

Gość fela105
J a waże 73 kg ani drgnie ,ja biorę się od poniedziałku tak na maksa ,i muszę utrzymać wagę i będę szczęśliwa ,nadal nie mam czasu ćwiczyć:( i to jest na moją nie korzyść nie podajemy się walczymy dalej. powodzenia na weekendowej :))

Gość kasia kasia kasia
Kochane napiszcie czy ja coś schudnę? jak było u Was?

Gość kasia kasia kasia
fela105 uda się musi się udać! walcz...

Gość kasia kasia kasia
waga wagą wzrost? IBM?

Gość kasia kasia kasia
..do jutra..

Gość Wiejska
Dziewczyna gdzie można kupić morszczyn? Nigdzie go nie ma, mieszkam w małej miejsowości ale może żle szukam?

Gość skarpetka22
Wiejska morszczyn kupiłam w sklepie zielarskim pytaj w aptece, może mają na hurtowni

Gość fela105
drgnęła !! hura teraz wytrzymać ,zawsze jak coś zjadę to znowu coś w górę i to mnie w kurza , dobrze że tu zaglądam, w domu nikt mnie nie wspiera ...słysze że przytyłam i że mam coś zrobić ze sobą a mąż patrzy na mnie i mówi ,ciekawe czy schudniesz te 20kg ...?

Gość skarpetka22
Fela aż 20 kg? ale próbuj ja lecę na tych sokach rano zmiksowałam pomarańczę + kiwi + wodę..zrobił się taki gęsty mus słodki jak diabli i mam odpowiedź na pytanie, dlaczego waga stoi! jem sporo owoców, które są słodkie, do tego kawa z cukrem, jakaś czekoladka, ..i kalorie rosną! wczoraj zaliczyłam marsz może uda się basen? pozdrawiam

Gość skarpetka22
Fela u mnie było 69..jest 70 niestety, tak to skacze, zawsze w górę!!! a sokami chcę wyszczuplić brzuch, płaski -marzenie!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować