Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loretta0000

porazka i smutek

Polecane posty

Gość loretta0000

dzis odkrylam ze moj maz ktorego od zawsze podziwialam i sznowalam jest totalnym dupkiem nie zaslugujacym na nic innego jak kopa w d...

Gość ciekawskij
co trzeba zrobić, żeby zostać totalnym dupkiem nie zaslugujacym na nic innego jak kopa w d...????

Gość loretta0000
zawiesc zaufanie, nie doceniac wiernej zony , oszukac i zrobic wstyd przed innymi ludzmi

Gość ciekawskij
a jak można zawiesc zaufanie i zrobic wstyd przed innymi ludzmi? sorry, że tak się dopytuję, ale wiele wypowiedzi na tym forum jest bardzo ogólnikowych i ciężko coś zrozumieć...

Gość loretta0000
moj maz ktory zawsze zapewnial mnie o wiernosci i gardzil tymi co zdradzaja zony po alkocholu stwierdzil ze mnie zdradzil potem to odwolal ale nie byl przekonujacy ,bardziej przekonal mnie ze zdarzylo mu sie mnie zdradzic i zaczelam w to wierzyc.pozatym umowil sie z moja sasiadka za moimi plecami i pisal jej dziwne smsy (co prawda mial wypite) ale takie zachowanie do niego nie pasuje i jestem w szoku co on wyprawia (dowiedzialam sie ze sasiadka poszla na spotkanie z nim ) wstyd dla mnie to wielki i czuje sie strasznie oszukana. a ja go podziwialam i w moich oczach byl czysty

Gość loretta0000
nie wiem co bedzie dalej i jak ja teraz mam sie zachowac najchetniej wcale bym go nie ogladala na oczy strasznie mnie zranil a mial wszystko co chcial.dran

Gość ciekawskij
jest to chyba najszęściej pojawiający sie problem na tym forum, nie jesteś pierwsza...raczej Cię to nie pocieszy:( przykro mi, że tak się stało

Gość okropnosc
wspólczuje Ci ... wiem jak boli utrata zaufania...

Gość loretta0000
ja nie sadzilam ze mnie moze cos spotkac takiego z jego strony .poprostu byl przed 10 lat ok (bo tyle jestesmy razem ) ale to co zrobil .. nie wiem jak bede dalej z nim zyc naprawde nie wiem. zeby nie corka wywalilabym go tylko ze ja mam corke ktora go uwielbia a ja nie pracuje

Gość loretta0000
jestem poprostu w sytuacji bez wyjacia .

Gość ciekawskij
nie ma sytuacji bez wyjścia nigdy nie byłem w takiej sytuacji, nie wiem co mógłbym Ci doradzić, nie chcę teoretyzować może wypowie się ktoś, kto przez to przeszedł?

Gość loretta0000
bylabym wdzieczna

Gość up do góry

...no i proszę, chcesz poznać czlowieka? Daj mu wódki! :o