Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tylko Nalewka

JAKIE PROGRAMY OGLĄDALIŚCIE NAJCHĘTNIEJ BĘDĄC DZIEĆMI

Polecane posty

Gość czarna czekolada
jasne a świstak siedzi bo sreberka były kradzione a podszywanie sie pod cudze tematy też powinno być karane tylko pijaku czy jak cię tam zwą...

Gość agnielica
ja już więcej programów nie wymienię, bo całe dnie przed tv nie siedziałam, bawiłam się w piwko-przeciwko to był HIT!!!

Gość monika 73
Karino Pankracy i Tik-Tak

Gość Majka skowron to był
fajny film,i kino nocne w soboty wieczorem

Gość nikogo nie ma w domu
no, dżeki i nuka, fakt. dzieki :) uwielbialismy to z bratem arabella oczywiscie, a o dziewczynie i chlopaku to mogla byc - dziewczyna i chlopak, czyli checa na 14 fajerek. ja jeszcze adama slodowego uwielbialam ogladac :D

Gość brunetka nocą
Dynastia i Powrót do Edenu, Ptaki ciernistych krzewów i Niewolnica Isaura, w latach 80 tych wyprodukowali chyba najlepsze komedie:) Dobranocki też były z klasą:)

Gość brunetka nocą
I jeszcze był taki synalek co się na mamuśce swej wyżywał - robił jej karcer:(

Gość teraz jaja ja
wszystkie programy kiedyś były lepsze niż teraz bez przemocy i można było się z nich dużo nauczyć np zwierzyniec lub niewidzialna ręka

Dżeki i Nuka to byli \"Mali mieszkańcy wielkich gór\" :) Oprócz wielu wymienionych przez Was uwielbiałam \"Domek na prerii\". No i słynne czechosłowackie seriale: \"Kobieta za ladą\", \"Pod jednym dachem\".

Pamiętacie może takie japońskie bajeczki... Na początku była taka charakterystyczna piosenka i leciał taki długi ni to smok, ni to wąż, na którego grzbiecie siedział chłopczyk. A panią Łyżeczkę pamiętacie? \" Łyżeczkę marzeń daj każdemu na noc...\". Z wielkim sentymentem wspominam też \"Pieska w kratkę\", \"Niebezpieczną zatokę\", \"Siedem życzeń\", \"Sindbada\".

Gość gruba gęś
siedem życzeń wymiatało - dariuszu , jakie masz dzisiaj życzenie ? pasjami oglądałam też karino , 5-10-15, a na feriach te wszystkie opowiesci narnii , tajemice wygasłych wulkanów i inne takie

5-10-15 wszystkie japońskie bajeczki-oglądałam nałogowo;) i pierwsze w Polsce telenowele;) no i pozostałe bajki, a szczególnie Chip i Dale(czy jakoś tak;)), Gumisie Beverly Hills;) Wielka Gra Tajemnicza zatoka-pamiętacie??

Gość babcia Jaga
a ten film JANKA ? pamietacie fajny byl

Gość jazzzyyyy
A czy ktoś pamięta bajkę o wodnym pajaku topiku, przerazliwie bałam się tej bajki?

Gość jazzzyyyy
no i oczywiscie cudne japonskie bajki o zawodnikach pilki nożnej ( kapitan Cubasa) , no i szaloną bajkę o Jatamanie.

Kacze opowieści, Gumisie, Tsubase i Yattamanna też na polonii 1 oglądałam. Potem się leciało na boisko i trenowało strzały z przewrotki :) No i te pokazy Października - niezapomniane :D

Gość ŻWIREK I MUCHOMOREKRUMCAJS

Gość marrko
gucio i cezar

hehe TIK-TAK, 5-10-15 i moje ukochane bajki Mis uszatek, wilk i zając, żwirek i muchomorek, mis z okienka.Hm multum tego było:D Piekne czasy ja za nimi tesknie teraz dzieci tego nie mają

Gość marrko
a i jeszcze pora na telesfora

Gość cubasa i inne japońskie bajki

jakie programy - jedynke i dwojke, bo innych nie bylo :D a tak serio, to w sumie duzo tego bylo :) Domowe przedszkole, Matplaneta (Sigma i Pi), Tik-Tak, 5-10-15, Teleranek, Pies Pankracy, Kulfon i Monika, cos tam z Panem Fasolka tez bylo, ale nie pamietam jak sie nazywalo. Kwant tez ogladalam, a juz w pozniejszych latach byl taki program \"Kuchnia\" o doswiadczeniach, ktore mozna przeprowadzic we wlasnej kuchni :) natomiast programy, ktore mnie nudzily to: Koncert Zyczen, Truskawkowe Studio, Teczowy Music-Box.