Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tylko Nalewka

JAKIE PROGRAMY OGLĄDALIŚCIE NAJCHĘTNIEJ BĘDĄC DZIEĆMI

Polecane posty

Gość a ja wspominam...
taki serial emitowany w soboty na pierwszym programie "Dzień za dniem"był tam chłopak chory na downa Korky miał siostrę Becky,"Cudowne lata" chyba "sekretny dziennik Adriana Mola" ale nie jestem pewna tytułu,teatr młodego widza..pulcheryja i bestyja..tik tak, 5- 10-15,co tam jeszcze..domowe przedszkole,pi i sigma dwa matplanetyczne znaki..pankaracy..program w którym rywalizowały druzyny sportowe chyba Rambit,krzyzówka trzynastolatki trzynastolatki weź sie do gry a wygrasz ty!!!! Kurcze fajne były te programy

Z tego co pamietam to nalogowo Smurfy a potem czarodziejke z ksiezyca (genialna bajka swoja droga). Oprocz tego kiczowate Power Rangers, \"Ziarno\" (lol), bajki Disneyaktore w soboty zawsze szly okolo 10 na TVP1, Muminki, chociaż czasme się ich bałam ;], Chip i Dale, Przygody Toma i Jerry\'ego na TVP2, Scoby Doo (3 z kolei ulubiona bajka dziecinstwa po Czarodziejce i Smurfach)... z Archiwum X (majac 8 lat kochalam ten serial mając, do dzis uwazam ze jest kultowy), \"2 swiaty\" i tympodobne seriale bo bylo ich kulka, glupiutka komedie o nazwie \"Dziewczyna z komputera\" na ówczesnym RTL7, Trzecia Planeta od Slonca, mialam tez sytraszne schizy na \"Czy boisz sie ciemnosci\" i njeszcze jeden o podobnej tematyce (lecial na TV4). Strasznie mnie tez na palalo na niezakodowane bajki z Canal +, szcegolnie Sylwester i Tweety, a oprocz tego \"Pinky i mozg\", no i \"Bugs Bunny\" (choc mniej), S\"ytrus Pedziwiatr\" itp. Kiedys przez 2 tygodnie uruchomili na mojej kablowce cartoon Network to z fotela nie zlazilam bo pol dziecinstwa marzylam o tym zeby miec u siebie w TV ten kanal, czasem \"Dragon Ball\", a w okolicach 5klasy \"Magicznych Wojownikow\" (ta bajka byla zarąbista:), bylam tez uzalezniona od programu \"Czar Par\" a dzis nawet nie pamietam co w nim bylo, rozne takie serialiki o nastolatkach z liceum, Beverly Hills, ale tutaj nie kumalam o co sie rozchodzi, jednak ogladałam bo lubłam patrzec na Donę;], czasem Słoneczny Patrol, Siódme Niebo (kolejny z serii Hity dziecinstwa)- teraz mam nawrtona ten film bo puszczaja w niedziele, wszystkie telenowele jakie tylko byly od jakis nieslyszanych przez nikogo \"Tajemniczych dam\" po slynne \"Marimary\"), pamietam tez serial dla dzieci i mlodziezy o kangurze Skippym chyba i delfinie... nie pamietam jakim tam ale to byl film na czasie, wszystkie Mangi i Anime co szly, rozne bajeczki na Polonii 1, Z tego co pamietam nie lubilam Gumisi, 5-10-15, Tic- Taca, Fasolek, bajek typu kotki Filemony i Reksie Sreksie... w ogole to nienaiwdzilam wiekszosci polskich starych bajek i nie lubie prawie niczego co pochodzi z naszego kraju... Jakas antypatriotyczna jestem

Teatrzyki dla dzieci- zawsze były puszczane na jakieś specjalne okazje- np. ferie czy wakacje Zostało mi do dziś- chetnie zabieram córcie do teatrzyku