Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

gadu, gadu, gadu

Polecane posty

to ja jestem jakaś nie tego z tym bólem a czy jesli robiło sie badania hormonów i były w porząku to powinno się je powtórzyc??? Pytam bo mówiłaś że sporo wiesz na te tematy ano widzisz laska jak się naręcam szukam przyczyn a powiedziąłam sobie stop na 3 miechy

specjalistą nie jestem - ale nie wydaje mi się żeby wymagało to powtarzania badań - wiesz, psychika robi dużo, mówimy sobie \"dosyć\" a podświadomie w mózgu się pitoli :( tak tak - ile razy śnią mi się głupoty, a to jest właśnie wyzwolenie naszych niechcianych myśli .......... fajnie byłoby znać przszłość, wiadomo byłoby co i jak ........ a tak - czekamy czekamy i czekamy

no właśnie pitoli się i to nie żle

ale co tam pogadajmy o czymś przyjemnym To jak minął dzień?Mi nawet nie żle ruch spory klijentów dużo zleciało jak nie wiem a miałam 3 diową przerwę urlopową.Jeszcze tylko jutro i dzień wolny a w poniedziałek na rano i tak w kólłko do za.....ia Jutro szykuje się parapetówa więc napewno trochę się odbiję aż się boję reakcji organizmu na alkohol albo się pośpię albo po.....

iwone broń się przed tym - nie daj się, a może to już? :) zamiast się sprzeczać to śmigać do wyrka na barabara - przecież to TE dni prawda? :) u mnie celibat :( - nawet niewiem jeszcze jak długo bo mam jakiś uraz po tym hsg :(

iwone - ooooooooooo jak ja \"kocham\" klientów - oooooooooo - no ludzie są czasami bezbłędni ... nie nie ... ja na szczęście mam wolne jutro i w niedziele też :) imprezka - jak fajnie :) też bym gdzieś się wyrwała - ale jakoś niema okazji za specjalnych, dyskoteki też tak jakoś mi nie tego ... hmm myślę że jutro wybierzemy się na wieś do ciotki, ma tam teraz kilka fajnych szczeniątek - uwielbiam małe pieski :) takie kochane i nieporadne :) ale oczka już mają więc będzie je można \"pomęczyć\" :)

oj bidulko no co Ty już ktoś dawał Ci taką radę i ja też tak myślę że tam teraz troszkę poruszane więc szanse są wielkie więc do dzieła mężulek z rana wróci i heja Mój P już przysypia jutro ranna zmiana a ja pierwsza nie popuszczę chyba żeby ładnie poprosił ale nie liczę na to

iwone - nie kumam, wiem że jesteś doświadczona w tych sprawach - gin mówił ci że można? mój powiedział że nie próbować bo po rentgenie narząd jej naświetlony i jajeczko niema szans ... a nawet gdyby to poronienie murowane

myślę że imprezka będzie w dechę bo i towrzystwo zapowiada się dobre(no i jedna ciężarna) ale damy radę kiedyś cięzko mi to przychodziło zwłaszcza jak moja dobra koleżanka zaszła.Nie odwiedzałam jej za często ona strasznie obchodziła się swoją ciąża a znała mój temat.Nawet miała do mnie żal że nie za często ją odwiedzam i tak jest do teraz żadko się spotykamy dziecko jest już na świecie. Ładna kruszynka ale jaki wielka tęsknota

wiesz ja do końca nie wiem jak to u mnie wyglądało ale ja miałam laparo i drożnośc sprawdzana za jednym kopytem i na wizycie kontrolnej na moje zapytanie ile mam odczekac on powiedział absolutnie nie czekamy działamy działamy Więc jak to było tylko sama HSG to może jest inaczej no ale na zdrowy rozum nie powinno bo to to samo. Ale co gin Ci zabronił czy jak?

no powiedział że po naświetleniu rentegenem istnieje duże prawdopodobieństwo poronienia i będzie mi tylko przykro i że lepiej dać spokój w tym cyklu - hmmm

Ja dodatkowo miałam użycie narzędzi chirurgicznych(podobno są takie zminiaturyzowane) bo jajnik mi resetowali był za wielki ppo stymulacji clo no i na bank powiedział mi że od razu .APo szpitlu byłam u niego dwa razy i był zdziwiony ze efektów barak bo liczyłże się powiedzie.A tu buuuuuuuuuuuu pęcherzyk urósł do gigantycznych rozmiarów i po prostu nie pękł a według niego ok 19dc miał pęknąc na bank.

no to co? gin mnie twoim zdaniem w konia wali? niechce żeby się udało? i jeszcze troche sobie to niego pojeździć?

wniosek taki ilu lekarzy tyle opini no cóż To sobie popeplałyśmy na nasze temat W każdym razie jeden cykl ominięty to jeszcze nie tragedia wi ęc głowa do góry K*** musi byc dobrze a skoro drożnoiśc poprawno to tylko czekac na efkty

no baaaaaa - a na którą ty jutro do pracy idziesz poranny ptaszku? :):):)

wiesz co k*** ja nie będę Cię niepotrzebie nakręcac w moim przypadku odniosłam takie wrażenie że tak jest poprostu kolejna wizyta kolejna kasa ale to mojae odczucia a zwłaszcza że na ostatniej wizycie(pazdziernik) to było miesiąc po zaczął mi coś pieprzyc że poczekamy trochę nie będziemy podawac żadnych leków i zobaczymy co dalej.Ja myślę sobie że skoro nie wie co dalej ze mną robic to powinien pokierowac dalej a nie dawac złudne nadzieje

iwone oki - a skąd jesteś wogóle? bo tutaj nie pisałaś chyba - a przynajmniej ja się nie doczytałam

K*** Jeśli czujesz że wszystko dokładnie Ci tłumaczy i ufasz mu to nie ma podstaw żeby sądzic że lekarz zły a npewno dobry skoro 80 km do niego naginasz Podam Ci tylko przykład co do mojego.Więc ta moja dobra koleżanka też się u niego leczyła na chwilową niedomogę i razem tam jeżdziłyśmy( z tąd mówię że było mi naprawdę przykro)i jak się potwierdziło że jest to z tego wszystkiego zapomniała mu zapłacic i wychodząc o n do niej kiedy ureguluje wizytę(50zł) Nie wiem może się Tobie wydawac żę to oczywiste że chłop chce kase ale z drugiej stony nie pomoc okazała się naj tylko właśnie kasa

ja jestem z Jastrzębia to jest 50km od Katowic do pracy jutro idę na 10 więc dziś mogę posiedziec

hmm no tak - ale na wizycie prywatnej była tak? ty też i zapłaciłaś - więc dlaczego ona miałaby mieć jakąś ulgę? nie dziwie się że się upomniał o kasę, dlaczego nie zmienisz lekarza skoro masz do niego coś?

wiesz narazie nie szukam porad tamten mi ukrócił skrzydła teraz szukam jakiegoś i powoli dojrzewam do kontroli

katowice - kurna, szkoda - to nie mój rejon :( w kujawsko-pomorskim mogłabym ci coś wskazać a tak buuuuuuuuuuuuuu

spoko k*** jakoś sobie poradzę to może nie rozsądne że tak długo nie byłam w kontroli ale nie samym rozsądkiem człowiek się kieruje w życiu

tak się tylko zastanawiam po co miałaś laparoskopie skoro przedtem nie potwierdzono że masz problem z jajowodami? bo u mnie stwierdził że najpierw hsg a jak się okaże że jest źle to potem laparoskopia

na usg był ten wyrośniety jajnik widac i chciał go trochę przyciąc

a przy okazji okazało się że jajowody nie drożne tzn od razu było założenie żeby sprawdzic

to by było na tyle żegnam się dobrej nocki🖐️

ok wiec czary mary, abracadabra i znikamy na kanał gg :) sayuri - byłyśmy dzielne, przebiłyśmy z iwone magiczną liczbę postów 700 :)

helo{czesc] Sauri odespałas??? mój poranek się już zaczął choc wczoraj dzień póżno się zakończył