Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imili86

Praca w Zarze

Polecane posty

Gość zarex
nie z Rzeszowa, u Was na Slasku tez tak jest?

Gość ej tyyyy
tak tez.. a ile osob u was przyjeli? i kiedy zaczynasz> moze po prostu nie potrzebuja tyle osob na kasie:)

Gość zarex
nawet nie wiem ile ale bardzooo duzoo bo jak kazdy ma pol etatu to musi nas byc troche. a u Was? powiedzieli ze na dziale meskim i dzieciecym wszyscy beda musiec kiedys kasowac wiec sie pewnie nauczymy. a ty chodzisz na to skzolenie?

Gość ej tyyyy
tez nie:( a od kiedy zaczynasz? mialas juz bhp i badania?

Gość zarex
zaczynamy 10 pazdziernika kilka dni przed otwiarciem sklepu. bhp bylo i badania tez zrobilam teraz kompletuje dokumenty i wysle

Gość ej tyyyy
a kiedy macie otwarcie sklepu?

Gość zarex
15 pazdziernika a wy? mysle ze przez te kilka dni bedziemy cos przygotoywac. wiesz cos wiecej?

Gość ej tyyyy
12, wlasnie tez nie wiem zadnych szczegolow co jaki kiedy, wysle dokumenty do wawy i bede czekac na telefon a umowe podpisujesz po otwarciu sklepu czy jeszcze przed? nie wiesz?

Gość zarex
nie mam pojecia.. moze 10 pazdziernika bo ma byc jeszcze jakies male szkolenie i takie spotkanie org.

Gość ej tyyyy
to masz fajnie, ze chociaz to wiesz, bo ja nawet nie wiem kiedy sie telefonu spodziewac czy jak juz wysle im moje dokumenty czy kilka dni przed otwarciem. O żadnym szkoleniu (procz szkolenie na kasie) tez nie bylo mowy, a przydaloby sie:) a Ty studentka?

Gość zarex
tak zaoczna. mam nadzieje ze da sie to pogodzic. musimy czekac na tel i bedzie dobrze.

Gość ej tyyyy
hehe to fajnie, ja tez zaocznie:) tak wydaje mi sie, ze nie powinno byc jakiegos wiekszego problemu z tym, skoro nawet dziennych czasem przyjmują. powiem Ci, ze juz bym chciala pracowac, bo ciekawa jestem jak to wszytsko bedzie wygladalo:)

Gość Ciekawsjka 33
Dziewczyny,a ja mam juz 33 lata.> Nie jestem za stara Zarę??Musze szybko cos znależć,ale nie wiem czy tam warto w ogole aplikować.Czy dinozaury tez przyjmują???;- 0 - 0

Gość zarex
DO ej Tyyyy : Mysle ze nie bedzie problemu bo kol sa z dziennych. wyslalas juz dokumenty?

Gość ej tyyyy
niestety nie, bo jeszcze nie mialam badań:/ a ile trwaja mniej wiecej te badania?

Gość zarex
w jeden dzien krew i rtg pluc w drugi oklulista i na trzeci podpisalam w medycynie pracy u Nas tak to wglada musisz zadoznic do przychodni to ci pow.

Gość ej tyyyy
tak tak juz dzownilam i umowiona jestem:) daj znać jak bedziesz coś wiedziala tylko, albo jak zadzownia po tym jak dostaną Twoje dokumenty w Wawie:)

Gość ej tyyyy
a powiedz mi jeszcze, wyslalas dokumnety listem zwyklym czy poleconym moze;p?

Gość pilnee
hej ! czy na rozmowie kwalifikacyjnej w pulu pytają coś po angielsku?!?! pilne, bo mam w czwartek o 17 rozmowe, a nie wiem co mnie czeka! odpiszcie! proszę!

Gość zarex
wyslalam dzis poleconym i czekam na tel. dam znac jak bede cos wiedziala ty tez daj ;p a tak poza tym nic po ang nie bylo :)

Gość pilne
zarex może Ty wiesz czy w pulu po angielsku coś pytają?

Gość ej tyyyy
heh to tez tak wyśle:) no to czekamy i odpoczywamy przed cięzką praca:d tak, ja tez nic po angielsku nie mialam

Gość Lolsonka
Do Zarex: Hey jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna? Czego moge się spodziewać? W piatek mam rozmowe w Rzeszówie:)

Gość Mariaanronina
Hey ! W poniedziałek byłam na spotkaniu kwalifikacyjnym do Zary. Takie zbiorowisko , ankiety itp. Jak długo zazwyczaj się czeka aż zadzwonią po takim spotkaniu aby zaprosić na rozmowę ? ( O ile zadzwonią ;p )

Gość ej tyyyy
nam powiedzieli od razu:)

Gość Lolsonka
Damy rade dozobaczonka jutro!

Gość kdfjdngvjd
niunia i jak dostalas sie?

Gość zarex
myslalam ze do rzeszowa juz sie rozm zakonczyly. napiszcie jak bylo i czy jestescie, :P powodzenia a na rozm nie ma sie czym przejmowac trzeba byc soba i mowia od razu czy sie dostalas czy nie

Gość aina_8666
a czy to prawda że do zary zatrudniaja glownie brunetki? tak slyszalam od znajomej ktora tam pracuje. moze to glupie, ale w sumie we wszystkich zarach w ktorych bylam pracownice mialy ciemne wlosy :D