Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imili86

Praca w Zarze

Polecane posty

Gość gość
ja się dzisiaj wybieram na szkolenie BHP.

Gość gość
Czy może ktoś napisac,jak wygladala we wtorek ta rozmowa kwalifikacyjna w Katowicach?

Gość nikol55
No to zobaczymy się na szkoleniu :) ciekawe czy jest dla wszytskich nowych pracowników Zary czy jak :)

Gość gość
Czy ktoś może wie od kiedy zaczniemy pracę w tej nowej galerii? :) bo zapomniałam dopytać na spotkaniu.

Gość gość
otwarcie jest 18,09

Gość gość
Ale otwarcie z pewnością nie znaczy rozpoczęcia pracy. Przecież sklep trzeba zatowarować, a biorą w tym udział nowi pracownicy. I czy ktoś coś wie na temat jakiś szkoleń?

Gość gość
a chodzi Ci o Zare jak w temacie czy o inny sklep? ;)

Gość gość
Tak, tak o Zarę :)

Gość gość
dziewczyny, jakie są zarobki w Zarze? netto oczywiście.

Gość gość
Tak po 1 przepracowanym miesiącu dostają 15% rabatu na cały inditex z jakimś limitem na rok, ale nie wiem ile wynosi. Czy ktoś dostał informację o szkoleniu kasjerskim w hotelu od poniedziałku? :)

Gość Skuld
Witam! Również zostałam przyjęta do Zary w Galerii Katowickiej na podstawie CV, które zostawiłam w SCC. Będę pracować na dziale męskim. Nie mam doświadczenia zawodowego, będzie to moja pierwsza praca, dlatego też mam świadomość, że będzie ciężko, ale nie umiem się już doczekać :) Od jutra już kurs kasjerski, liczę, że tragedii nie będzie :D

Gość nikol55
Trzeba się przekonać na własnej skórze jak jest a nie od razu mówić, że się źle pracuje. A na szkoleniu też dziś właśnie byłam i trochę mnie ta kasa jednak przeraża bo wcześniej to nie miałam z nią nic wspólnego ;d. A jak Twoje wrażenia po szkoleniu? :)

Gość gość
a nie wiecie w jakich godzinach bedziemy pracowac? tzn jak galeria bedzie czynna?

Gość gość
Hej dziewczyny, mogłybyście napisać jak wygląda to wasze szkolenie, bo jestem ciekawa gdyż od poniedziałku też będę miała i nie wiem czego sie spodziewać...

Gość gość
Dla każdego (albo prawie każdego, bo psują się) są podłączone kasy. No i uczą nas wszystkich możliwych transakcji i omawiają jak wygląda otwarcie, zamknięcie itd sklepu. Nie powiem że stresu wcale nie ma, bo trzeba robić wszystko dosyć szybko, ale ogólnie jest w porządku :) Całe szczęście że jest takie szkolenie bo nie wyobrażam sobie pracować na takiej kasie bez szkolenia :)

Gość gość
dzisiaj do mnie zadzwonili i jutro mam przyjsc na rozmowe w silesi. ale nic nie wspominali o grupowej.

Gość gość
Czy język angielski jest wymagany? Jeśli słabo potrafie angielski mam szanse przyjęcia?

Gość gość
też się obawiam tego angielskiego

Gość gość
Na rozmowie przynajmniej u mnie angielski nie był poruszany. Wystarczy w stopniu komunikatywnym. Nawet jeśli słabo go znasz to zawsze sobie możesz przygotować stałe zwrotny potrzebne do obsługi klienta a nie ma tego naprawdę dużo i nic w tym trudnego :) nie przejmuj się:)

Gość gość
Proszę o pomoc. Nie jestem do konca przekonana. Mam do wyboru pracę w H&M lub Bershka. Co do h&m wiem juz wszystko, zarobki tyle samo co w Zara. Nie ma niestety premii i prowizji. Pomóżcie gdzie lepsze warunki. W Bershka czy h&M ? Ile można dostac dodatkowych pieniędzy do etatu z premii i prowizji w Bershka ? Ile to procent :) Proszę o pomoc,mam mało czasu.

Gość gość
POmoże ktoś czy nie ????

Gość gość
wielkie dzięki za pomoc...

Gość gość
Byłam na rozmowach rekrutacyjnych w tych 2 sklepach i według tego co rekruterzy przedstawili, lepsze warunki sa w Bershce, ale jak jest w rzeczywistosci nie wiem ;)

Gość gość
W sklepach inditexu jest większa możliwość rozwoju i podobno zdecydowanie szybsza. Ale czy tak jest w rzeczywistości to do końca nie wiadomo :)

Gość gość
ale weź pod uwage, ze w bershce bedziesz konczyla prace o polnocy czesto w hm niekoniecznie:)

Gość gość
czy jest tu ktoś, kto byłby w stanie odpowiedziec mi na kilka pytań w związku ze złożeniem wypowiedzenia pracy w sieciówce?

Gość gość
Czy może ktoś pracował w Zarze Home? Zastanawiam się czy iść na rozmowę kwalifikacyjną.