Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imili86

Praca w Zarze

Polecane posty

Gość Katinka87
GapcioGirl -ja się wybieram na tą rozmowę, na godzinę 12. Jestem pozytywnie nastawiona, tylko się zastanawiam jak z tą elastycznością grafika (studiuję zaocznie, ale w tygodniu wieczorami mam zajecia pozaszkolne).

Gość GapcioGirl
Ja mam na 10. 30 ;] podobno najpierw zatrudniają na poł etatu i idzie sie chyba dogadać co do godzin pracy (ja studiuje dziennie i tez mam male obawy)

Gapcio/Katinka ... mnie też zaprosili...:P Mam nadzieję, że nam się uda przeżyć :D... i nie martwcie się nie jesteście same z tymi obawami o wygodne godziny pozwalające nam rozwijać naszą edukację ;)

Gość GapcioGirl
Oby więcej takich ciepłych osób jak wy były na spotkaniu :)

Gość Think
Witam i gratuluję wszystkim dziewczynom, które już dostały pracę :) Mam pytanie do tych już pracujących: czy przy kasie są formularze dla osób ubiegających się o pracę, czy trzeba tam złożyć CV? A może jedno i drugie? Chciałabym też wiedzieć, czy do CV należy dołączyć list motywacyjny. Wiem, że tak się robi w H&M, natomiast nie spotkałam się z żadną wzmianką n/t odnośnie Inditexu. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam! :)

Gość Katinka87
najlepiej gdyby część dziewczyn chciała pracować od rana, a część po południu, wtedy nie byłoby problemu z dogadaniem się :) (akurat ja chciałabym od rana, właściwie tylko tam bym mogła...) dziewczyny, czy w ogóle wiecie o pracę w której Zarze chodzi? Ja podejrzewam, że o tą, która powstanie w PORT ŁÓDŹ (czyli bylaby to praca za kilka miesięcy), ale moze chodzi o Manufakture lub Galerię? no i trochę się martwię jak spojrzą na to, że nigdy nie pracowałam do tej pory.

Gość GapcioGirl
Wiedzą pewnie ze nie masz doświadczenia bo maja twoje CV ale jesli Cie wybrali tzn ze masz szanse i nie martw sie na zapas :) Mam nadzieje ze nie będzie to rekrutacja tylko do portu Łódź bo jeśli tak to ja niestety odpadam bo mam kawał drogi :(

Mnie również wydaje się, że w Porcie, ale tak coś czuję, że skoro robią tak wcześnie nabór tzn że pewnie będziemy szkolone w Galerii albo Manu... (o ile dostaniemy pracę) ... Nie wiem takie przeczucie :P

Gość Katinka87
Dzięki Gapcio za pocieszenie, też sobie tak to tłumacze ;) Do mnie dzwoniła pani z Warszawy, dlatego myślę, że chodzi o Zarę, która dopiero powstanie (w innym wypadku dzwoniłby chyba ktoś stąd). Również mam kawał drogi do Port Łódź (godzina tramwajem albo i dłużej), ale jeśli mogłabym pracować od rana to bym się na to chyba zgodziła.

Gość GapcioGirl
mnie ani rano ani po południu nie będzie pasować jeśli będzie to praca w porcie łódź :(

Gość kejcioch
Ja też zostałam zaproszona na rozmowę do Zary w Łodzi. Do Portu Łódź mam kawał drogi, prawie przez całe miasto, więc wolałabym pracować albo w manu albo w galerii i nie musi to być koniecznie Zara - wiele bardziej pasują mi klimaty Bershki czy Pull&Bear. Tak czytam opinie innych i sama jestem studentką dzienną, na prace mogę poświęcić całą sobotę i niedzielę i jedno, góra dwa przedpołudnia w tygodniu :/ I nie wiem teraz, czy jeśli się dostanę to będę mogła swobodnie ustawić grafik do swojego czasu...

Gość GapcioGirl
Dziewczyny nie martwmy sie na zapas :) pojdziemy zobaczymy :) jak wroce w poniedzialek z rozmowy to przekaże co sie działo :)

Gość Katinka87
kiedyś słyszałam, że to czy da się ustalać grafik `pod siebie' zależy tylko od dobrej woli managera/kierownika. z resztą na razie nie ma sie co zastanawiać, bo nawet jeszcze nie wiemy czy w ogóle będą nami zainteresowani :P mnie akurat klimat Zary bardzo odpowiada i gdyby chcieli mnie wrzucić do innego sklepu sieci Inditexu to nie byłabym zadowolona.

Gość 5ggsdxhj
na stanowisku kierownika ? zalezy gdzie ,sa takie galerie ,gdzie nie warto nawet na tym stanowisku

Gość była zarówka
nie liczcie na to ze ktos bedzie pod was ustawiał grafik.....na dziale bedzie ok 30 osób i jakby kazdy chciał miec pod siebie grafik to nie widze tego...przeciez musi się zgadzac dobra pracownicza i ilośc godziny w m-cu.... owszem jest "zeszyt życzeń" ale tam wpisujesz KILKA dni na których ci zalezy (lekarz,urodziny ,egazamin)nie ma mowy zeby ktoś pracował codziennie na rano ...inni by go zżarli -kazdy by tak chciał. dobra wola menagera jest ważna ,ale nawet najlepszy menager nie jest w stanie zdziałac cudów i grafik wygląda tak jak wygląda. inna sprawa -wyskoczy komuś L-4 masz telefon i musisz przyjsc do pracy ,nikt nie pyta czy mozesz czy nie ,musisz i tyle bo nie ma kto pracowac.... mówie wam nie jest łatwo,nie oczekujcie niewiadomo czego inditex to harówka jakich mało... będziecie uciekac stamtąd z prędkością światła....

Gość MagdaŁódź
wcale nie jest tak, że każdy chce na rano, ja np jestem studentką dzienną i rano w ogole bym nie mogła. jesli przyjma czesc studentow dziennych, ktorzy zadeklaruja ze wolne maja weekendy i popoludnia oraz zaocznych ktorzy zadeklaruja ze wolne naja ranki, poludnia to jaki to problem? wg mnie to tylko wola osob zarzadzajacych, czy chca wziac pod uwage grafik studentow z reszta z tego co wiem to inditex zatrudnia wlasnie studentow -po co to robia jesli nie moga dopasowac grafika do toku studiow? przeciez logiczne ze student (zwlaszcza dzienny) jest w pelni dyspozycyjna osoba

Gość MagdaŁódz
*nie jest :)

Witam, mam pytanie o pracę w Zarze w Biesku-Białej, czy jest szansa dostać tam pracę i jak się tam pracuje?Jacy są ludzie, managerowie, bo czytając Wasze wypowiedzi może byc róznie, będę wdzieczna za opinie

Gość kwakwaKaczka
Dziś do mnie zadzwonili :) ide na rozmowe do hotelu Focus w Łodzi. Pani od razu powiedziala mi ze praca na pół etatu. Zobaczymy jak będzie - ostatecznie każda rozmowa kwalifikacyjna to cenne doświadczenie :)

Gość pracowniksfery
do "zainteresowanejpracą" jako że pracuje w Sferze to mam znajomą w Zarze, sam też pracowałem w tej firmie w 2007 w Warszawie. Z mojego rozeznania wiem, że dział męski ma bardzo specyficzną kierowniczkę trudno się z nią dogadać, ogólnie Kierowniczka Zary w BB jest Hortensja, niestety to także osoba dość zawzięta i ostatnio dość nie sympatyczna. Oczywiście najlepszy dział to Nino. Zawsze możesz zostawić CV, i spróbować jak się odezwa, ale Zara słynnie z rotacji pracowników. Ja akurat trafiłem na fajny zespół ludzi z Managerem na czele, ale po jego odejściu wszystko się zmieniło, i to na gorsze w tym przypadku. Już bardziej proponuję sprówać w Bershce tan jest dość fajny Manager obecnie. Jest w czym wybrać w Sferze, wystarczy zostawić CV, może ktoś się odezwie. Pozdrawiam.

Gość pracowniksfery
do "zainteresowanejpracą" jako że pracuje w Sferze to mam znajomą w Zarze, sam też pracowałem w tej firmie w 2007 w Warszawie. Z mojego rozeznania wiem, że dział męski ma bardzo specyficzną kierowniczkę trudno się z nią dogadać, ogólnie Kierowniczka Zary w BB jest Hortensja, niestety to także osoba dość zawzięta i ostatnio dość nie sympatyczna. Oczywiście najlepszy dział to Nino. Zawsze możesz zostawić CV, i spróbować jak się odezwa, ale Zara słynnie z rotacji pracowników. Ja akurat trafiłem na fajny zespół ludzi z Managerem na czele, ale po jego odejściu wszystko się zmieniło, i to na gorsze w tym przypadku. Już bardziej proponuję spróbować w Bershce tan jest dość fajny Manager obecnie. Jest w czym wybrać w Sferze, wystarczy zostawić CV, może ktoś się odezwie. Pozdrawiam.

Gość gabri
witam :) do dziewczyn , które uczestniczyły w szkoleniu w Poznaniu ze Szczecina:) W styczniu byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i odpadłam...a dziś dostałam telefon, czy jestem nadal zainteresowana pracą w Zarze, że jest więcej etatów. Zdziwiło mnie to:) napiszcie, czy ktoś odpadł po Poznaniu? czy faktycznie potrzeba im więcej ludzi do pracy?

Witam, Do pracownikasfery, nie wiem skąd nasz informacje na temamt Zary,ale mijają się one z prawdą.Akurat w tym sklepie Zary trafili sie bardzo fajni managerowie.Dyrektorka owszem jest wymagająca,ale o to chodzi, a z drugiej strony zawsze Ci wszystko wyjaśni, powie jak co trzeba zrobić, jest bardzo sympatyczna,nie robi problemów jak chcemy sie zamienic, czy mieć jakis dzień wolny. Atmosfera w pracy jest bardzo fajna, dziewczyny i managerowie sie dogadują. Życzę wszystkim takich przełożonych jakich mamy w Zarze w Bielsku, a wiem,że bywaja różni po lekturze tego forum,pozdrawiam

Gość pracowniksfery
do "pracowinikzary" Witaj, w takim razie cieszę że macie udaną ekipę, tak ja miałem, widocznie moja koleżanka trochę sobie lubi ponarzekać, no ale tak już bywa są raz lepsze dni raz gorsze. I racja Kierownik powinien być wymagający. Pozdrawiam w takim razie, i życzę udanej pracy. Ciekawe jest, kim jesteś...

Gość krooliczekpolskagmail.pl
Witam.Pracowałem kiedys w zarze i znam osobiście dyrektorkę z bielska(kiedys praowała w katowicach).Kobitka na medal.najlepsza szefowa jaka mogła wam sie trafic .miła ,uśsmiechnięta ,otwarta na propozycje i "ludzka" co jest w tej firmie rzadkością...nie narzekajcie bo mogłyscie/mogliście trafić znacznie gorzej.wymaga -fakt -ale trudno postepowac inaczej rządząc tak duzym sklepem,większosc kierownictwa w bielsku to ludzie z katowic i sa na prawde w deche!!!najgorsze zakały zostały w katowicach -ku waszej radosci pewnie.... miłej pracy i nie narzekajcie na kierownika swego bo zawsze mozecie meć gorszego!!!!! kroolik

Gość antistar
Hej, chciałabym zapytać, jak dzisiejsze spotkanie w hotelu Focus w Łodzi w sprawie pracy w zarze? Jutro wybieram się na spotkanie i chciałabym wiedzieć, czy np. praca będzie w Port Łódź? Bo niestety w takim wypadku musiałabym zrezygnować:/ Badzo proszę o odp.

Gość Oluchnaaa
antistar, praca jest dostepna wszedzie, chociaz glownie do Portu... nie rezygnuj, bo podczas spotkania mowisz gdzie najchetniej bys pracowala :) pozdrawiam!

Gość ja byłam tam dzisiaj
Ja byłam na dzisiejszym spotkaniu... Szukają pracowników nie tylko do zary. warto poczytac na temat calej sieci INDITEX. Pani poprowadziła spotkanie po czym zostawiła sobie osoby które jej odpowiadały a reszcie kazała czekać na telefon :) Więc pewnie już nie będą oddzwaniać :/

Ja byłam na dzisiejszym spotkaniu... Szukają pracowników nie tylko do zary. warto poczytac na temat calej sieci INDITEX. Pani poprowadziła spotkanie po czym zostawiła sobie osoby które jej odpowiadały a reszcie kazała czekać na telefon :) Więc pewnie już nie będą oddzwaniać :/

Ja byłam na dzisiejszym spotkaniu... Szukają pracowników nie tylko do zary. warto poczytac na temat calej sieci INDITEX bo pyta o to na spotkaniu (jakie sklepy są w całej sieci, jaki styl jest w jakim sklepie itp). Pani poprowadziła spotkanie po czym zostawiła sobie osoby które jej odpowiadały a reszcie kazała czekać na telefon :) Więc pewnie już nie będą oddzwaniać :/