Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Helunia

Tęsknie za swoim Misiaczkiem!!! Słomiane wdowy razem tęsknić będzie raźniej!

Polecane posty

o coś się ruszyło na topiku:) Witam dziewczyny których dawno nie było:) Olenka a cóż to się znowu tam stało u was? napisz jak włochy, jak pierwsze spotkanie itp.:P A 3 tygodnie to niedużo przecież sama wiesz...:)

pierwsze spotkanie...dziwne bylo...tylko buzi...potem jak jechalismy autem to patrzyl na mnie i sie usmiechal ciagle a ja bylam oniesmielona...na poczatku czulam jakby byl obcy:( ale szybko minelo to uczucie. Jak mowilam byly spiecia...sadze ze jak wroci bedzie inaczej.lepiej-tak jak kiedys:) za to na dworcu sie rozryczalam...ehhhh tesknie za Nim..tak Lady Em wiem...3 tygodnie to nic...ale ja zaczynam odliczanie od poczatku znow...smutno mi baaardzoooo

a Wloch nie lubie.Ten kraj mi zabral:P Wlochow tez nie bo mam blond jasne wlosy ktore sprawialy iz patrzono na mnie jak na kosmitke:P

Gość koko szannel
mi też :( z tęsknoty za Miśkiem.

ja wymiekam...boje sie ze cos sie zmieni...czasami mialam takie odczucia...to tak strasznie boli...tak potwornie mi teraz ciezko dziewczyny:(:(:(

ale masz Go niedaleko....a on do mnie nei pisze... nie ma nic na koncie? czy nie chce...zadrecze sie:(

oni sie chyba zmowili :P bo moj łobuz tez sie nie odzywa :( chyba zaraz zadzwonie do niego bo juz nie wytrzymam

ja nawet nie mam jak zadzwonic:(( nawet nie zapytal jak minela podroz...nic...w koncu 20 h w autokarze to troche jest...oby u Was bylo ok jak spotkacie swoich ukochanych po rozlace..:(:(:( bo zaczynam sie ba ze rozlaka jest w stanie zniszczyc wsyztsko:( a nie chce tak myslec

dzieki Madziu...poprostu ten wyjazd nie nalezal do udanych...boje sie po prostu. a niczego tak nie chce jak byc z Nim. jeszcze bardziej teraz niz tydzien, dwa tygodnie czy 2 miesiace temu.z dnia na dzien coraz bardziej...

nie daj sobie wbic do glowy glupot! widzisz jak bardzo go kochasz (znam to uczucie) tyle juz wytrzymałas wiec dasz rade a za ile sie teraz spotkacie?? pewnie i pisałas ale ja juz sie pogubiłam przez moj smutek

3-4 tygodnie, wiem to nie duzo bo dalam rade przez 3 miesaice. ale tu nie chodzi o moje uczucia. Musz miec nadzieje ze bedzie lepiej a nie gorzej:(

napewno bedzie lepiej! widze ze cos nie bardzo sie miedzy wami układa...ale dacie rade...pamietaj w zyciu zawsze musi byc troche gorzej zeby pozniej bylo cudownie...wierze ze wytrzymasz i bedzie dobrze :)

bylo super ale jak tam pojechalam pokomplikowalo sie. on mial miec wolne i czas dla mnie...nie mial wolnego...sytuacja byla nerwowa i wogole. dlatego jak jest dowiem sie gdy wroci. nie wiem jak to zniose...ten czas.

wytrzymasz...a my z dziewczynami ci pomozemy.od tego tu jestesmy...wiem co czujesz...naprawde.trzymaj sie i nie zamartwiaj

zawsze cie pociesze jak bedzie trzeba..a płacz czasem naprawde pomaga..tylko nie za duzo :P.dobranoc Olenko. jest ktos jeszcze??

czesc dziewczyny. ale u mnie dzisiaj brzydka pogoda az sie z łozka nie chce wstac :( i jeszcze tak smutno bo jego nie ma przy mnie :( a co tam u was??jak humory i jak pogoda??

Witam kobiety! A ja niedlugo byc moze znow bede teskniaca, ale to juz na wlasne zyczenie. Eh, pokomplikowalo sie troszke wszystko i tak sie zastanawiam czy do Polski nie jechac znow na jakis czas. Madzia, ja to codziennie mam taka pogode, ze chodze nieprzytomna, da sie przezyc tylko kawki duzo pic trzeba:)

Nie no Madzia, ja nie chce wracac. To mialoby byc na jakis czas znowu. Troche to skomplikowane wszystko, przepisy norweskie:( Niby lepiej jak razem, ale z drugiej strony trudniej, duzo tlumaczenia. Potrzebuje po prostu tutaj pozwolenia na pobyt, a zalatwienie tego troche potrwa i jakos tak nie chce siedziec i nic nie robic. Moje kochanie to wiadomo, ze nie chce, ale ja jak sie upre czasem to nie ma sily. Tak sie zastanawiam na razie tylko.