Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5_a_sec

jak faceci na to reaguja?

Polecane posty

Gość 5_a_sec

nie wiem jak dokladnie sformuowac moje pytanie zebyscie dobrzez rozumieli co mialam namysli. jak sadzicie czy co czuje facet kiedy jego kumple mowia mu i daja czesto do zrozumienia ze bardzo podoba im sie jego dziewczyna. tzn nei chodzi mi tu o kwestie podrywu ;) tylko czy uwazacie ze to dowartosciowywuje faceta? czy czuje on sie wtedy lepiej i bardziej pewny siebie?

Gość E*lusia
mysle ze tak cuje sie szczesliwy i dowartosciowany:)

Gość Wrom
Czy czuje się lepiej - może i tak. Czy czuje się pewniej - zdecydowanie nie. Dowartościowany - raczej tak, zależy od charakteru. Nie utrzymywałbym bliższych kontaktów z kolegami, którzy stale podkreślaliby jaka to moja dziewczyna jest seksowna (atrakcyjna), zwłaszcza gdyby robili to w jej towarzystwie przy mnie - odebrałbym to jako zniewagę i ignorowanie mojej osoby.

Gość 5_a_sec
no przy mnie tego nie mowili zartowali cZy by sie mna z nimi nie podzielil i takie tam mysle ze to byly glownie zarty i wiem ze przypadlam do gustu jego kumplom ale wlasnie on jakos sie szczegolnie nie cieszy tzn nie zeby byl tym zalamany ale robi sie tylko przez to bardziej zazdrosny o_O za kazdym razem tak jest dlatego wlasnie mnie to bardzo ciekawi jak to z facetami jest ;) no ale coz zawsze mialam problem z rozgryzieniem meskiej psychiki ;)

Gość 5_a_sec
BMI mam bardzo dobre ;)

Jak najbardziej.. gdy kumple mi mowia,ze mam fajna panne.. to czuje wtedy, ze mam cos... co oni by chcieli miec..lecz nie moga :). Czuje sie wyjatkowo i zajebiscie.

Gość taaa pytaj bab o to

z całą pewnością dowartościowują faceta:) chyba nie chciałby usłyszeć że twoja dziewczyna to maszkaron chodzący