Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałuję bardzo

Zdradziłam mojego chłopaka

Polecane posty

Gość ktoś 81
on jest inny niż mój podoba mi sie. seks jest świetny ale to nie tylko seks to poprostu ON

Gość ktoś 81
no nie wiem faceci sie z tym nie zdradzają co robią i gdzie

nie no ok masz swoje zdanie. Ale spojrz. Bylas szczera, to podziwiam, ale.... nawet jak wybaczy i wroci, myslisz ze sprawa bedzie zamknieta? Nigdy w zyciu, wyjdzie w kazdej klotni i podejrzewam ze sie rozpadnie. Faceci nie radza sobie z tym, inaczej to pojmuja.

ktos81 to czego nie zostawisz tego swojego i nie bedziesz z kochankiem jak ze swoim?

Gość ktoś 81
ale czemu skończyć dyskusję?? to ciekawy temat

Gość ktoś 81
no to nie takie łatwe niestety bo nr 2 ma żone tak tak wiem co zaraz powiecie szmata

po prostu zaluje bardzo chcialas byc szczera- OK, ale tez chcialas sie pozbyc tego ciezaru, przelozylas to teraz na barki partnera. On sie z tym meczy i teraz jego to boli.... Czujesz sie chociaz lepiej? Skonczyly sie wyrzuty ze zdradzilas? Z ciekaowsci pytam.

Gość ktoś 81
poprzedniemu powiedziałam ze zdradzam i związek sie rozpadł a z tym obecnym sobie obicałam ze tego nie zrobię no ale stalo sie to co się stało,ten nic nie wie i sie nie dowie ale owszem męczy mnie to

Gość żałuję bardzo
ciekawa i właśnie tu mnie Twoje podejście wkurza... (wybacz) piszesz, że nie mam już wyrzutów bo się ich pozbyłam jak powiedziałam... OTÓŻ NIE! MAM! i zawsze będę mieć... i nie jest mi ani trochę lżej... o tyle że on zna prawda, bo on tak czy tak chciałby ją znać tak jak ja... powtarzam mam wyrzuty, nie jest mi lżej... a zniszczyłam życie nie tylko jego ale i swoje...

Gość ktoś 81
szantażowanie no co ty daj spokój nigdy,ja nie zrobiłabym czegoś takiego

Gość ktoś 81
jeśli chodzi o przyananie sie to jest to błąd bo nic tym nie naprawicie nic kompletnie

Gość żałuję bardzo
ciekawa... tak tylko już mówiłam... Ty go masz a ja go nie mam, Twój nie wie a mój wie... nie nam oceniać co jest lepsze...

Gość ktoś 81
mój już sie rozpada to już tylko fikcja ale nie żałuje tego co robie

Gość ktoś 81
no jest mi w sumie wszysko jedno może jeszcze nie do konca ale w 85 % a jesteśmy prawie 7 lat

Gość ktoś 81
spadam bede za 20 min

Gość ktoś 81
nie nie kocham a wiem ze on mnie tak myśli o ślubie ale ja nie potrafie na ten temat rozmawiać

Gość najlepiej pozabijajcie
wasze tesciowe, tylko nie mowcie nic mezowi/chlopakowi bo biedak bedzie cierpial

Gość najlepiej pozabijajcie
i jak wasze dzieci sie urodza, to przez ich cale zycia udawajcie ze swiety mikolaj zyje naprawde i tylko wystarczy do niego list napisac i wszystkie prosby znajda sie pod poduszku nastepnego ranka i nie lepiej zeby wam sie noga nie powinela, bo jak sie dowiedza to oj bedzie cierpienie oj bedzie, nie mozna im tego robic