Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona..

swiadkowa brata nie bede!

Polecane posty

Gość estercik
dla ciebie jego siostra nie jest bliska twojemu sercu ale dla niego jego siostra jest wazna.

Gość powaliło cię
Jestes powalona.jak możesz zakazac swojemu narzeczonemu brac na świadka jego własna siostrę? Dla ciebie rodzeństwo jego jest gówno warte ale nie dla niego. Może on chce miec siostrę za świadka niz kumpla z boiska? Jeżeli nie masz brata to sama sobie weż kumpla z uczelni czy nawet swojego kochanka, ale nie zabraniaj mu brac siostry jak ją ma.

to ciebie powalilo jakbys posiadl (a) umiejetnosc logicznego czytanai to by nie bylo tej rozmowy ale ok... w zadnym poscie nie napsialam ze zabronilam brac jego siory na swiadka wiec o co ty sie przypierdalasz i amsz wąty???? a zreszta jakby on hcial siostre zeby swiadkowala to by ja wzial prawda????? ja szanuje jehgo wybor i on szanuje moj co to za slub gdzie odrazu z miejsca z gory sobie swiadkow narzucamy bzdura totalna wiec to ciebnie powaliło nie mnie:O

Chciałabym, żeby moja siostra była moim świadkiem, ale już kiedyś obiecałam to przyjaciółce i zdania nie zmienię. Twój brat nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, że poczułaś się urażona. Jeśli koniecznie chcesz wiedzieć dlaczego nie jesteś świadkiem, to powiedz rodzicom, żeby zapytali się o to brata.

moj brat jak sie żenił to tez nie świadkowalam i jakos nie byla to dla mnie taka tragedia a juz na pewno nie rozpaczlaam z tego powodu na kafeterii:O

Gość kierowca nie musi
ty nie rozpaczalas bo to dla ciebie moze nie mialo znaczenia a dla niej ma!!!!!! dlaczego oceniasz ja swoja miara! ma prawo do smutku, jesli ja to boli! a poza tym swiadkiem powinien byc ktos z rodziny, bo przyjaciolka chocby nie wiem jak kochana i dobra, to tylko przyjaciolka! zycie sie roznie uklada i za rok czy za jakis czas przyjaciolka moze stac sie najwiekszym wrogiem, a rodzina to rodzina!? zawsze nia bedzie! niech se ma przyjaciolke, ale na swiadka siostre!!!!!!!!!!!

Gość albinosy sa okropni
gregia ty to musisz byc chamska baba ze nawet brat nie wziął ciebie na świadka:D

Gość gregia ty chamidło
gregia to kawał suki jak sami widzimy więc nie dziwota ze własny bracholek niechciał jej za swiadka tylko wziłą jakiegoś buraka spod remizy:D

Gość leilaaa
pierdzielenie o szopenie ze musi byc rodzenstwo z jakies ze wsi poochidzicie z tymi swoimi pogladami, straszne rzeczywsicie.wogole sobie nie wyobarzam tez brac kogos kogo zbytnio nie lubie na swiadka tylko dlatego ze to suiostra przytszlego meza. w kotrym my wieku zyjemy ze tylko ajkies acofane poglady glosicie.jak cxi ejst tak starsznie przykro to czemu nie pogadwsz z bratem lub jego przyszla zona a tutaj dupe trujesz?????co my mozemy zrobic??????przeciez ci swiadkowania nie załątwimy!!!!!!

wyjebane mam co o mnie sadzicie a ze jzu jestem chamska to pozdrawiam was srodkowym palcem ciemnoty:P

Gość mikusss
do gregia ty chamidlo ciebie to nawet by nikt niw wizal bo ludzie robinych przez automat sie nie bbierze bo kazdy by sie kapnął ze zabrakło zetonów jak cie strazy montowali, ale pozdrow swoich kompanow z remizy bo widac ze to twoja bliska rodzina buhehehehe ps. widac ze pochodzisz z rodziny burakow

Gość mikusss
to bylo do chamidla

Gość chamidło
greggia robi sie pomarańcakiem i idzie na sposób wyzywac ludzi:D

Gość gregia ty chamidło
najwidoczniej.No cóz. Pusta łepetyna u niej.

przykro ze cei rozaczruje ale nie znizam sie do poziomu twojego, nie musze sie ukrywac pod pomaranczowym nickiem zeby powiedziec to co mysle, ale na tym kafeteria polega ze kazdy kto jest kozak w gebie to najczesciej sie ukrywa pod pomaranczowym nickiem

bardziej pustym od ciebie to jzu sie nie da:D wspolczuej tobie bardzo ale trudno i takie parapety chodza po swieice so fuck you 🖐️

Gość gregia ty chamidło
aha.

Gość gregia ty chamidło
kto wie ile gregia ma lat i z jakiej jest wsi? stawiam ze ma przerwe w lekcjach.biedne dziecko. Mamusia jej nie wychowała i siedzi takie gówno na forum i pieprzy. A najbardziej to jej żal dupe ściska ze jej brat jej na swiadka nie wziął. tez bym była zła no ale cóz.gregia musi udawac ze jest OK.No a co ma dzieciak robić?

Gość chamidło
nie ma sensu jej słuchac. jakiś pustak z niej zakompleksiony.

Gość wszyscy jestescie pieprznieci
jedziecie tak naparwde wszyscy po sobie nawzajem bo jaka macie pewnosc ze wczesniej w jakim temacie nie ejchalisice sobie wzajemnie tylko ze pod innymi nickami pomaranczowymi oczywiscie????

Gość banda przygłupów

Gość chamidło
taki urok forum.dzis sie popieramy na pomarańczowo a jutro opieprzamy.Dlatego nikt forum nie traktuje serio.

Gość to dlaczego tak ludzi wyzywaci
macie z tego jakas zabawe??????

Gość kazdy ma prawo
wypwiedziec sie a jak juz nie cos po waszej mysli to nagle zbieracie sie w wielka kupe pod roznymi nickami i atakujecie takie zagrywkli nie sa fair bo proste i logiczne ze kazdy jest mocny w gadce przez netaa

Gość chamidło
mnie nie pytaj czemu wyzywają. ja nie wyzywam nikogo od głupków i imbezycli itp.Poprostu tacy tu sa ludzie.

Gość ty wredna małpo
rzeczywiscie pustak a imbecyl to 2 rozne przezwiska:O

Gość chamidło
taaaaaaa

Gość to JEST prowokacja
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3465082 jakiś żartowniś przeczytał sobie powyższy topik i postanowił założyć drugi z punktu widzenia olanej bratowej, by pośmiać się z waszych rad. a wy naiwne płodzicie już 3 stronę tego topiku. ładnie dałyście się wkręcić!

Gość chamidło
nooooooooo

Gość zasmucona..
to nie jest zadna prowokacja! czlowieku masz jakis problem?? zalozylam topik bo mam taki problem a nie mam tyle czasu co Ty by siedziec i czytac wszystkie tematy! a zreszta mysl sobie co chcesz!