Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **********************

DO KOCHANEk

Polecane posty

Mam pytanie do dziwczyn pozostających w związkach z żonatym facetem- jak sobie radzicie z samotnością i ciągłym i nieodzownym pytaniem czy on mnie zostawi?

może nie zostawi, może kocha a może po prostu się bawi

No to odpuść sobie. Tego kwiatu to pół światu - musisz akurat z żonatym?

musze to źle postawione pytanie raczej chce chciałam się dowiedzieć jak radzą sobie z tą sytuacją inne dziewczyny czy wogóle warto, czy prowadzi to tylko do zagłady moralnej i psychicznej mną targają bardzo sprzeczne uczucia

Nie baw się w to, rzadko żonaci faceci zostawiają swoje żony. Kochanka jest tylko odskocznią od małżenskiej rutyny.

Gość zeliwny kaloryfer
jakby nie bylo po to sie ma kochanka i kochanke - dla tej odskoczni wlasnie

Żeliwny kaloryferku - no pewnie, że po to, tylko zauważ, że autorka topiku ma dylemat i nie wie jak postapić.

popieram Magdusię i kaloryfera. Jeśli satysfakcjonuje ci tymczasowy układ to w to się baw. A poza tym - jak bys miała faceta na stałe - chciałabyś żeby on miał kochankę?? Pytam bo wiem że kochanki mają na ogół moralność Kalego. Że same wtranżalają się między wódkę i zakąskę - to jest OK. Ale jak jakaś inna zakręci sie koło jej faceta - to wielkie świństwo.

Gość zeliwny kaloryfer
jesli juz masz tego kochanka to chyba powinnas sie liczyc z konsekwencjami, chyba wiedziala w co sie laduje

Gość *************************
nie mam dytematu tylko zastanawiam sie jak inne dziewczyny radzą sobie w mojej sytuacji ja go kocham tego jestem pewna, dla mnie życie to nie zabawa chce mieć z nim dzieci założyć normalny dom, ale ta sytuacja jest tak trudna, że czasem nie mam sieły i wydaje mi się że po rozbiciu jego małżeństwa nie będziemy szcęśliwi że cały związek jest jakby obarczony wadą

Gość zeliwny kaloryfer
i to jest juz problem...kochankowie nie powinni sie w sobie zakochiwac :o!

Nie rozbijaj cudzego małżeństwa, to na dobre nie wyjdzie ani Tobie ani facetowi. A tym bardziej jego żonie i dzieciom jeśli są.

Gość inna ja...
Przeszłam przez to, skończyło się depresją... Taki romans przeważnie nie kończy się dobrze ani dla żonatego, ani dla kochanki... Pozostawia w psychice ślad na zawsze, strach że kiedyś taką kochankę już jak żonę spotka to samo, co tamtą żonę... Pozostają wyrzuty sumienia. Tamta samotność była najgorszą z możliwych, czekanie na coś nieosiągalnego jest destrukcyjne... Dziś, po trzech latach to wiem, wedy łudziłam się że jakoś to będzie, że sobie poradzę, pogubiłam się i nie miałam w nikim wsparcia... Żonaci faceci, którzy zdradzają swoje żony są naprawdę bardzo wyrachowani...

Sama sobie dałaś bardzo mądrą odpowiedź. Dokałdnie tak właśnie będzie. A poza tym jesteś pewna, że nawet jak sie uda to nie pojawi się jakaś inna w tej roli jaką dziś Ty pełnisz? Jak facet lubi kombinować na boku to nie łudź się że go z tego wyleczysz.

podziwiam kobiety które potrafią powiedzieć to nie ma sensu kończe z tym mój problem jest taki że dla mnie życie bez niego to pustka po prostu chce żeby był on też chce żebym była

Nie pakuj się w to. Faceci rzadko kiedy rozwodzą się z żonami. Ich związek musiałby już być w kompletnej rozsypce, aby się na to zdecydowali. Nie uważam, żeby to było rozbijanie małżeństwa. Facet nie kocha żony, więc odchodzi. Gdyby kochał i gdyby tamto małżeństwo się układało, to nie odszedłby. Odejdz ty, bo taki związek do niczego nie prowadzi. Oni często obiecują, że wezmą rozwód, ale potem odwlekają to w nieskończoność. A ty pewnego pieknego dnia obudzisz się z ręką w nocniku i z kompletnie zrytą psychiką.

Gość zeliwny kaloryfer
wiec badzcie sobie i cieszcie sie soba :)

żeliwny kaloryferku dzieki za te słowa wiele znaczą

Gość zeliwny kaloryfer
i nie kombinuj i nie mysl za duzo bo spieprzysz wszystko

Inna ja... ma rację tak to sie dzieje. Sama jakis czas temu poznałam kogos kto mial żonę i dziecko. Od poczatku była między nami przyjaźń do czasu aż zaczęlam czuć że brakuje mi go na codzień i co...? Wtedy uciekł. Dodam, że żona była wtedy w ciąży z drugim dzieckiem... Dobrze, że tak sie to skonczyło. Od tamtej pory \"precz z żonatymi przyjacielami\" omijam ich szerokim łukiem.

Tak, tylko że zegar chodzi tylko w jedną stronę... :( Czy warto tracić życie na związek bez przyszości? Dla chwil ulotnego i przemijającego szczęścia?

bywalec 1 - zgadzam sie z Tobą. Autorko - nie pakuj się w to. Napewno stać Cię na faceta bez zobowiązań.

warto ? nie potrafir prowadzić swojego życia wg bilansu zysków i strat jeżeli to miłość a myśle że tak jest zawsze będe widziała w nim człowiek z którym chce być ludzie z czasem przywiązują się do siebie a nie oddalają

Gość zeliwny kaloryfer
dlatego wolne kobiety nie powinny ladowac sie w takie uklady

życie to nie szukanie faceta takiego czy innego poprostu tarfia cie i już

W każdy związek wkrada sie nuda, przyzywczajenie. Myslisz, że skoro znudził się żoną to nie znudzi się Tobą za jakiś czas???????????????????? Nie będzie zawsze ślepo zakochany. To wariackie uczucie trwa naprawdę krótko.

Cały pic związku polega na wierności. nie ma wierności to tak naprawdę jakby nie było związku...