Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **********************

DO KOCHANEk

Polecane posty

Gość *************************
żoną się nie znudził chodziło o co innego nuda nie zabija miłości

Gość zeliwny kaloryfer
a jakbys zostala jego zona to juz wszystko by Ci opadlo ;) fajne w takich ukladach jest to ze nie mam tego kochanka jedynie dla siebie

co do wierności się zgodze ale ze stereotypem raz zdradział będą kolejne niestety nie , nie sprowadzam zdrady do łóżka-to nazwałabym kurestwem- zdrada jest dużo głębsza

Gość do**********************
rozwiódł się z żoną (albo przynajmniej wniósł sprawę rozwodową), mieszkacie razem? Czy na razie tylko same obiecanki cacanki i mydlenie oczu naiwnie zakochanej osobie?

Gość zeliwny kaloryfer
mlodas jeszcze chyba autorko

ja chce być żoną sytuacja wiecznej walki mnie męczy, nie jestem kobietą która lubi intrygi, walke na umór chce jego w swoim życiu i spokoju, normalności- jesteśmy 3 lata razem zobaczymy jak będzie-

rozwodzą sie, mieszkają osobna jestem młoda troche może naiwna alę szalenie wrażliwa

Jeżeli ten związek trwa tak długo i jeszcze nic z niego nie wynikło to nie rób sobie większych złudzeń - nic nie będzie. On zostanie z żoną. Niestety wiem to z autopsji. Uciekaj póki możesz.

Gość zeliwny kaloryfer
wlasnie widac..chyba jednak powinnas sobie odpuscic :)

dlaczego nic nie wynikło- przecież jesteśmy razem cały czas

3 lata razem, chociaż tak naprawdę osobno. Przez 3 lata jej nie zostawił. Czy to nie daje Ci do myslenia? Co do zdrady to nie głupi to wymyslił. Jesli człowiek raz zdradzi napewno zrobi to jeszcze... To jest racja potwierdzona tym co dzieje się na tym świecie. Znam mnóstwo osób które zdradziły tylko raz, aby sprawdzić jak to jest. I potem, nastepny, następny i następny....

Gość zeliwny kaloryfer
nie doprawiaj sobie ideologii

dlaczego wszystkim wydaje się że to takie proste zostawić rodzine i czask prask założyć sobie nową człowiek nie jest maszyną

Gość zeliwny kaloryfer
wlasnie nie jest dlatego powinnas dac sobie spokoj

nikt z was nie powiedział kim jest żoną kochanką córką

Gość zeliwny kaloryfer
ja jestem wszystkimi trzema :D

Gość zeliwny kaloryfer
a bywalec jest zona :P

co to znaczy dać sobie spokój- to nir zmiana dżinsów z dzwonów na rurki tylko najpoważniejsze decyzje w życiu- mam dać sobie spokój powiedzieć kochanie mam gdzieś że mnie potrzebujesz i kochasz odchodze daje sobie spokój- ludzie ja go kocham on kocha mnie

Gość zeliwny kaloryfer
tlumaczymy Ci...albo ciesz sie tym co masz albo odejdz bo i tak pewnie nic powaznego z tego nie bedzie pa. i nie wierz w kazde jego slowo

********************************** to po co założyłaś topik. Czego oczekujesz? Że ludzie Cie poprą? Pobłogosławią?

Gość e-mail
********************** - znajdz sobie faceta drugiego i bedzie z głowy!

założymam ten topik żeby dziewczyny w mojej sytuacji się wypowiedziały jak każdy człowiek mam swoje dylematy i frustracje ale wiem też swoje! chce poznać zdanie innych i inne doświadczenia ale dziękuje wszystkim za to że rozmowa jest kulturalna

Gość e-mail
czym sie martwisz jesli on moze to ty tez i juz

Gość żona i kochanka
kochanka ....bo mój mąż miał kochankę... może za tem ząb za ząb, potrzeba odzyskania utraconego poczucia wartości. Mąż jak się wydało co zrobił, a jak myślisz ? Czym prędzej zostawił kochankę. A ja mimo, że jednak zakochałam się w tym drugim mężczyźnie mam 100%-ową świadomość, iż mimo, że z żoną mu na prawdę się nie układa nie zostawi jej , a wręcz będzie o nią walczył. Bo wspólny majątek, dziecko. Wiesz jest kilka powiedzeń o tym, "weksel i mąż zawsze wracają", "mężczyzna zawsze wybierze wygodniejsze rozwiązanie czyli ... rodzinę." Cośw tym jest. Próbuj się odkochiwać (wbrew pozorom wykonalne mimo hormonów) i skwapliwie pielęgnuj w sobie jego wady.

Chyba nie nadążam. To \"więc co?\" to było pytanie co jak nie nuda rozwaliło jego małżeństwo. Co do mnie - jestem facetem w stałym związku. Nigdy nie miałem kochanki i nie zamierzam.

gdzie tkwi problem? Rozwodzą się, mieszkają osobno. On chce związać się z tobą a ty z nim. Więc skąd te frustracje?

Bywalec 1 - dostajesz plusa:-) Mało kto w dzisiejszych czasach moze swobodnie i pewnie powiedzieć że nie zamierza mieć kochanki. Teraz więcej małżeństw sie rozchodzi niż kilka, kilkanaście lat temu. Teraz rozwód to pikuś, dzisiaj są razem a jutro już są po rozwodzie.

Gość zeliwny kaloryfer
magdusia blagam :o ja tez nie zamierzala i polowa ludzi pewnie tez