Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **********************

DO KOCHANEk

Polecane posty

Ot filozoficzne i dogłebne,wyczerpujące cały temat stwierdzenie :) BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Gość no wlaśnie xyz marnujesz życie
bo pewno oszukujesz , jak każdy zwykły dupek i nie masz odwagi dać prostej odpowiedzi na proste pytanie żałosne........podwiędnięty tatuśku

magdusia1111----> no fakt. Rada z robótkami ręcznymi nieszczególna. W moim przypadku nie chodzi i wybujałe potrzeby ( w sensie ilości) lecz raczej o jakość. W agencji nie uprawiam klasycznego seksu tylko ćwiczę różne układy (nie wdając się w szczegóły), ktorych nie da się przerobić z żoną. Poza tym fajnie jest poobracać trochę takie młode mięsko..... ;)

Kobiece - nie zawsze faceci są winni, kobiety też zdradzają i to nie mniej niż faceci. Znam pare takich artystek:-)

Uuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! Ktoś tu się zdenerwował i argumentów zabrakło więc znowu wyzwiska? :D :D :D :D Myślisz ,że na każde proste pytanie jest prosta i jednoznaczna odpowiedź ? :D

Haha bywalec 1 - wiedziałam, że tu o to młode cialeczko chodzi:-) Też miałam takiegoż amanta:-P ;-)

to nie wyzwisko , to rzeczowe określenie twojego postępowania w twoim wieku:-). na pęczki widzę taki podtatusiałych co to myślą, że są młodzi , atrakcyjni i dowcipni{rzyg] a w sumie żałośni 🖐️

magdusia1111----> A co ty myślałaś? Przecież w agencji nie zaspokaja sie potrzeb uczuciowych. Dziewczyna zaspakaja swoje potrzeby finansowe a ja seksualne (fakt że czasem troche perwersyjne). To chyba bardziej uczciwe niż granie na czyichś uczuciach.

Uuuuu!!! :D To chyba taki podtatusiały cię zaliczył i w tyłek kopnął :D No ale jak się ma taki móżdżek to nie dziwota :D :D :D

mózdzek ma pełniejszy niż twoja kochanka tego jestem pewna i przystojnego męża, a śmieję się z ciebie , bo tak też reaguję na amory faciów w twoim wieku :p

Bywalec 1 - zależy jak kto do tego podchodzi. Powiem Ci coś śmiesznego albo raczej niesmacznego. Miałam swego czasu koleżankę, która lubiła te gierki. Nie widziałyśmy sie kilka lat. Ostatnio dowiedziałam się, że pracowała w agencji towarzyskiej w moim mieście, była dodatkowo na telefon. Wyrzucili ją bo złapała jakieś choróbsko. Podobno do tej pory się wyleczyc nie może...

xyzed, .................. 🖐️ pilnuj kochanki, skoro potrzebujesz jej by swoją męskośc udowodnić. Pewnie zaczynają sie problemy z flaczkiem , wypadają włoski i ząbki sie chwieją , och jak żal. za 5 lat bedziesz mial 50tke, twoja sucz kopnie cie w dupe bo co taki dziadek moze jej dac. chyba ze dajesz kase, bo nie widze innego powodu dla którego jest z takim pierdkiem jak ty. zresztą jest z żonatym.. a ty zdradzasz bo twoja zona to pewnie zła kobieta.

Japonka :D myślisz ,że mnie to zaskoczy ? :p Ale co przez 5 lat będzie moje to będzie moje :p a o mojego flaczka :D martwić się nie musisz :p Czy któraś kochanka chciałaby faceta z flaczkiem? :p A poza tym jeśli chcecie dalej na mnie bluzgać ,co widać sprawia wam przyjemnoś ,to zapraszam na specjalnie do tego celu założony topik Tu można

magdusia1111----> Widocznie nie przestrzegała zasad BHP... :( Japonka----> przepraszam za pytanie nie na temat: ktoś mi kiedyś mówił, że podobno Japonki mają w poprzek. Czy to prawda??

Ta Japonak ma akurat w poprzek mózg :D :D :D :D :classic_cool:

Jesli ma gruby portfel to tak:P ok, kończe z tobą bo dyskusja z kims kim kieruje zmarszczony żylak który kiedys był penisem mnie nie satysfakcjonuje;) nara :classic_cool:

Gość nowoczesna kochanka
hehehe ciekawie soe zrobilo ;)

Japonka wiedziałem,że ty jesteś taką co dupy za forsę daje więc nie w moim typie :D :D :D Nawet żylak by po niebieskiej na taką ścierę jak ty nie zareagował :p Pa

czytam Was i się uśmiecham...nie,bynajmniej nie jest to wyraz aprobaty,czy podziwu dla jakości tej dyskusjie,ale uświadamiam sobie jak wiele się w moim życiu zmieniło - dawniej sama reagowałabym na takie \"prowokacje\" i wdawała się w dyskusje,które do niczego nie prowadzą...a teraz - luzik...po prostu czytam i się uśmiecham... :)

Nara dupodajko za pieniądze :D Finansowo ;) udanego łikendu :p Pieniądze nie śmierdzą,a twój tyłek się nie wymydli :p

Gość nowoczesna kochanka
xyed ;)

i ośmieszyłes sie obnażając to ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem burasku pastewny. moja odpowiedz o grubym portfelu była odpowiedzią na twoja pytanie odnosnie twojego flaczka. nara, nie zapomnij zazyc wiaderka wiagry i teścia🖐️

No a pozostałym życzę normalnego i udanego łikendu :)

Japonko z mózgiem w poprzek niebieskie mi nie potrzebne bo moja K nie jest taką wredotą i dupodajką za forsę jak ty.Tylko kurwy biorą za to forsę :p A przy której drodze wystajesz? :p Uważaj żeby ci dupy przez łikend nie rozerwało :p

oj oj, to sie dziadek zezłościł, dalej nie umiesz czytac ze zrozumieniem burasku ? Malutki rozumek sie zeszalował, za wiele wysiłku daje ci wypompowanie kilku kropelek przeterminowanej cieczy która niegdys była spermą? ojjj, idz do twojej K (kurwy??:D:D:D)

No masz. Pokłocili się. A ja dalej nie wiem jak mają Japonki.... :(