Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **********************

DO KOCHANEk

Polecane posty

Nie jest Ci szkoda żony? Dziecka? Kochanki, która nie ma szans na ułożenie sobie życia bo jest wpatrzona w Ciebie? miewasz wyżuty sumienia? Kochasz wogóle którąs z nich???

wiesz co *************************** jestes dnem, zerem. Takiego pierda jak ty wgniotłabym w ziemię obcasem. Ty.. nie jestes człowiekiem... 3 lata kłamstw.. jestes za nie odpowiedzialna razem z kochankiem. Rozbijasz rodzine. Odpowiesz za to w tym i w nastepnym świecie

hmmm,ja też (podobno) byłam tą jedną,która słyszała \"kocham\"...:) ale to już nie ma znaczenia...na szczęście:) dzięki xyzed za odpowiedź :):):) wiecie co jest najgorsze w byciu \"tą drugą\"? ( mówię na własnym przykładzie)...mianowicie to,że kobieta zakochana jest w stanie puścić mimo uszu nawet największe kłamstwo i pozwala na wciskanie takiego kitu,że głowa mała...z perspektywy czasu widzę ile kłamstw,z których zdawałam sobie sprawę,nie miało wtedy żadnego znaczenia...a że pamięć mam idelaną byłam wtedy w stanie (i nadal jestem) podać przykłady jego łgarstw... **********************--> czy Ty ze swoim K planujecie wspólną przyszłość,czy jest to układ dla samego układu?

Przeczytaj co napisałem i będziesz wiedzieć którą kocham :) Wyrzuty sumienia? A co to sumienie? Bo moje zostało wbite w ziemię. Kochance powiedziałem ,że przecież marnuję jej życie to wiesz co powiedziała? Powiedziała ,że Ci wolni ,z którymi była marnowali jej życie nic w zamian nie dając,a ode mnie dostaje więcej niż mogła się spodziewać,że jestem zawsze i wszędzie gdy tylko mnie potrzebuje itd itd co się będę rozpisywał.Może to nieprawda? Ale co by jej to dało gdyby kłamała?

Japonka kobiety twojego pokroju same rozbijają swoje małżeństwa tylko do błędu nie potrafią się przyznać zwalając całą winę na innych.Plucie jadem ci pomaga to pluj nim nadal :p

co wy macie z tym plucie jadem? jedyny qśwa tekst na kafe czy co? cokolwiek ktos nie powie na kogos od razu pluje jadem, żenuła. ja nie rozbiłam zadnego małzeństwa i nie mam zamiaru tego robic

zresztą xyxed czy jak ci tam, sam masz kochanke i oszukujesz żonę.. mam nadzieje ze kopnie w dupe takiego marnego pierdka moralnego jak ty i ułozy sobie zycie z uczuciwym facetem

Japonka i ty też nie potrafisz czytać? :p Napisałem wyraźnie swoje małżeństwo :D :D :D :D

xyzed - takie pytanie z ciekawości. Ile masz lat? Zaznaczam, że nie jest to mi do niczego potrzebne, pytam ot tak se :-)

Gość to jest własnie
wiesz co *************************** jestes dnem, zerem. Takiego pierda jak ty wgniotłabym w ziemię obcasem. Ty.. nie jestes człowiekiem... 3 lata kłamstw.. jestes za nie odpowiedzialna razem z kochankiem. Rozbijasz rodzine. Odpowiesz za to w tym i w nastepnym świecie plucie jadem japonko.

Japonka jesteś głupią P.I.Z.D.Ą Co ty szmato myślisz ,że nie potrafię obelgami rzucać Atakujesz wyzwiskami a za chwile będziesz pisać żenuła? :D :D :p polskich słów poliglotko za dychę ci brakuje :p Lepiej ty swojego faceta pilnuj :p choć wątpię ,że takowego masz jędzo :p

Gość no wlaśnie xyz marnujesz życie
a kto dał cvi takie prawo roZporządzać ludzkim losem?? zostaw ją , może pozna kogoś , kto ją pokocha i będzie szczęśliwa, myślisz, że ona nie ma takiego prawa, że nie jest człowiekiem??

magdusia111 a masz i wiedz - 45 i zaraz się posypie komentarz ale mam to gdzieś :)

bujaj wora xyzed ty stary gachu:P mam cie w dupie, podobnie jak wsyzstkie męskie szmaty twojego pokroju. Zasuwaj pilnowac kochanki mam nadzieje ze ta sucz doprawi ci takie rogi ze w małzeńskiej sypialni sie nie zmieścisz. bez pozdrowień

życie żonie, oczywiście

chwila,chwila,bo zaczyna się robić nieprzyjemnie,a przecież nie o to tutaj chodzi,prawda? nie jesteśmy tutaj po to,żeby oceniać - od tego jest Siła Wyższa i to przed Nią będziemy się spowiadać za swoje czyny - tak że tą rolę zostawmy mądrzejszym i większym od nas...:) jesteśmy po to,żeby dzielić się swoimi doświadczeniami,tak? każdy ma prawo żyć jak chce,niemniej każdy również może wyrazić swoją opinię w tym temacie i nie ma się co unosić,podnosić głosu,czy mieć nadzieję,że coś się komuś złego wydarzy za jego niemoralne życie... ja,po swoich doświadczeniach,wiem jedno - wszystko jest dla ludzi,nawet rozstania są dla ludzi,ale róbmy to jak ludzie...nie oszukujmy żon/mężów...jeśli się nam nie układa bądź sami czujemy,że w tym związku jesteśmy wypaleni,to z godnością i szacunkiem - dla nas samych i dla naszych partnerów - rozstańmy się...nie prowadźmy podwójnego życia z kłamstwami,bo to prowadzi do psychicznej ruiny... tak btw - jeszcze kilka chwil i weekend...:)

nie rozporządzam niczyim losem i do niczego nikogo nie zmuszam jest ze mną bo chce i nie używałem bajerów ani niestworzonych opowieści żeby ją na siłe zatrzymać,nie kładłem się na torach ,nie groziłem. Co mam jej powiedzieć spadaj? Mówiłem zastanów się dobrze. To jej wybór.

Magdusia1111------> No dobra, widzę,że nie uniknę wyłożenia swojego rozumienia zdrady: Dla mnie żonaty facet zdradza gdy: A. Porzuca rodzinę i wiąże się z inna B. Ma na boku kochankę C.Angażuje sie w przelotne przygody Punkt C jest nieco dyskusyjny, ale nie będę się spierał. Jak wpadnę na godzinkę do agencji to nie jest żadna zdrada. Ona nic ot ym nie wie wiec nie cierpi a ja dalej jastem tym samym facetam co przedtem.

Rany co tu się dzieje:-/ Xyzed - nie komentuje tego nijak:-P To akurat taki wiek, że... ahhhhh nic nie powiem:-)

czyli mam rozumieć, że wie o kochance , a mimo to została?

Bywalec 1 - nie wiem o co akurat chodzi w Twoim przypadku, ale jesli masz duże potrzeby seksulane to masz też rączki. Setki facetów to robi byle nie chodzic na boki. więcej nie drążę tematu bo powiesz, że się Ciebie uczepiłam:-P

madgusia właśnie skomentowałaś ale tego się spodziewałem :p A wiź ty sama zadowalaj się tylko ręcznie :) jestem ciekaw i to bardzo jak długo wytrzymasz? :D Wybacz ale radzić komuś żeby jechał na ręcznym mnie śmieszy :D Jak myślisz jak długo można? :D

czekam na odpowiedź:-)

Aaaa bo tak te zdrady i zdrady, gdzie się nie obejrzysz to zdrady, internet - zdrady. W koncu sama zacznę zdradzać uważając to za normalne:-P

Gość to jest własnie
bo świat na dupie stoi a w dobie internetu naraz okazało sie ze wszyscy grzesza:-D

no to zmarnujesz życie czekając :) bo wszyscy inni znają odpowiedź :D

Gość Kobiece
uważam że to faceci tu sa wszystkiem winni.... to oni chcą odskoczni i tyle....

Gość 52100
niezła jazda tu u was...porechotałam trochę..nie ma jak dobra wymiana....zdań oczywiscie..a może i śliny..:classic_cool: