Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **********************

DO KOCHANEk

Polecane posty

Kurwą to jesteś ty ,a sperma ci twój pysk i rozum zalała :D :D Za cienką szmatą jesteś żeby mnie zdenerwować :D :D :D 👄

Gość nowoczesna kochanka
japonki maja w du** ;)

na prowokacyjne pytanie odpowiadam bywalcowi- Japonki mają takie jak Polki, Niemki, Angielki, Francuzki czy Amerykanki:)

Japonka----> Dzięki! :) 🌻 Tak przypuszczałem, ale wolałem się upewnić. Osobiście nie mogłem sprawdzić. W naszych agencjach nie ma Japonek. Przeważają Polki i Ukrainki. Jak się trafi mulatka to straszne kolejki....:( Jeszcze raz dzięki!

Gość no to ja wam powiem tak
od 2 lat jestem kochanką...a raczej to układ sex bez zobowiązan , na który sie zgodziłam bo miałam ochote...potem powiedział mi ze sie rozwodzi i ma 2 dzieci ( rozwodzi sie ale nie przeze mnie, bo rozwodzili sie zanim mnie poznał)...chciałam odejsc ale niestety sie zakochałam:( i wiem, ze teraz bedzie sam, ze jest mi z nim dobrze nie tylko w łózku ale moge z nim porozmawiac o wszystki, czuje sie przy nim ładniejsza i doceniana...ale co z tego, on nigdy sie nie związe ze mną bo chce byc juz wolny ale tez nie chce bym odeszła, chce mnie miec z doskoku:(