Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grafomanka

Krzykliwy temat - zapraszam na pokrzyczenie sobie

Polecane posty

Gość ja tez jestem ciekawa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eeeee mało on krzykliwy:D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Hmmm... Przyłączam się AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!! UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! OEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOE!!! Ufff, ulżyło mi :P

UŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄAAAAAĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA to mi też ulżyło ;D

Gość Japa
No to ja również IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!

Gość myślałam że to temat
na którym można zwyzywać poprzednika, bez żadnych konsekwencji:D Skrytykowac jego poglądy, pomysły itp:D

Gość ulzyc chce sobie
głupie krowy z was i imbecyle i jeszcze nienormalne :P az mi ulzyło

Gość duperele
no to jestes goopia!!! Ha ha ha

Gość duperele
nikt mnie nie chce - mam 18 lat i jestem stara panna. O ja nieszczesna! Marze aby nosic w autobusie obraczke lub chocaz pierscionek zareczynowy. Kto mnie pozaluje. Moze macie jakiegos kawalira dla mnie

ja mama kawalera, bez oka i nogi, ale bardzo sympatyczny, 60-letni chłopak, moze być?

Gość duperele
Moze byc. Mnie wszystko jedno byle byc juz mezatka. Tak bardzo tego pragne. Juz mam wszystko zaplanowane, siedze na tym forum od dwoch lat, mama juz stracila nadzieje ze ktos mnie zechce i cala wioska sie ze mnie smieje. Prosze daj mi jego kontakt. Ja mam na imie Krysia i lekka nadwage - mam 160 cm i waze 42kg (kolezanki sie ze mnie smieja ze jestem gruba). Troche smierdzi mi z buzi bo nie myje zebow, wlosy i oczy mam koloru zgnilej trawy. Wyksztalcenie -n niepelne podstawowe (6.5 klasy). Powiedz teraz cos o twym znajomym, choc i tak juz czuje ze go kocham

duperele a nie masz przy okazji cudownie płatnej pracy i super ekstra kasy? Pasowałoby do opisu dam na kafeterii :D :D:D Powiedz mi skąd jesteś a obiecuje, że znajde ci kawalera.

co do zapachu z ust, to jemu nie bedzie przeszkadzał, na wojnie uszkodzono mu zmysł węchu, nic się nie martw. Ale martwi mnie co innego, tylko 2 lata tu siedzisz?????????????Wstyd i hańba, wodą święconą bym cie pokropiła, gdybym miała w zasiegu ręki. A wybrałaś już chociaż balony?

Gość wszystkie jesteś głupie
cipy.. zamista pracowac to siedzicie cały dzien na kafeterii i podniecacie się wiochowymi weselami, na które wydajecie majątek mimo, iz nie macie często na stracie nawet własne mieszkania.. juz sobie wyobrażam jakimi jeleniami musza byc wasi narzeczeni, że dali się złapać takim leniwym prukwom jak Wy... ufff ulżyło mi :-D

Gość baśek
Może pracują po nocach,kto to wie????..Najlepiej być swoim pracodawcą.

Gość do wszystkie jestescie głupie
skoro tak piszesz, to na bank jestes stara panna,ktorej nie chce nawet pies:oi napewno w dodatku sama nie masz pracy, skoro sie tak oburzasz:DJesteś głupią, zakompleksioną wariatką, i zapewne starą Ha, ulga;)

O nieeeeeee!!! Właśnie sobie uzmysłowiłam, że zapomniałam ubezpieczyć swojego pierścionka zaręczynowego!!!!!!!!! Dziewczyny, pomocy!!! A jeżeli będę jechała autobusem, i ktoś mi utnie palec? On jest z brylantem!!!!!!!!! Poza tym właśnie się dowiedziałam że zespół zamówiony na moje wesele spodziewa się że dostanie obiad! Kolejni debile którzy mnie objedzą i narażą na koszty! Przecież im płacę, i jeszcze im mało???

Gość wszystkie jesteś głupie
dla tych, które nie zajarzyły to wyjasniam, że to był żart...

Gość do wszystkie jesteście głupie
taaa...jasne, żart! Akurat! widziałam, jaka szczerosć bije z Twojej wypowiedzi:D

Gość duperele
Dlugo mnie nie bylo, bo szef wszedl i musialam mu laskę pod stolem zrobic, ale juz sobie poszedl. kokoko (to pseudo od Szanel, prawda? (tak sie chyba to pisze, nie?) -suuuper. Tak, mam swietnie platna prace - cale osiem stow na rąsię. Tu u nas w Kozidupkach Malych to super. Dziewczyny z Pss spolem zarabiaja 600. No, chyba ze se dorobia w nocy. Co do ubezpieczenia pierscionka to koniecznie, koniecznie. Jak bede pekaesem jechac to kto wie co sie moze wydarzyc. A nazeczony to koniecznie z brytlantem ma mi dac i to taki powyzej 3tys. No.

Chwila, moment. Tutaj jest topik na wywrzeszczenie się a nie na obelgi! Jeśli chcecie się obrzucać błotem, to idźcie do piaskownicy podczas ulewy! Tu spotykają się porządne osoby!

kurczeee to ci sie powodzi. Tyle to ehhh sama chciałabym zarabiać. Nick jasne od koko:D A co znalazłaś juz tak szybko narzeczonego? Łol a ja już zaczęłam szukać. A to w sumie dobrze bo kozidupek to strasznie daleko ode mnie

Gość wreszcie cos sie dzieje
:D