Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPANIA

THERMAGE czy ktoś z was jest po tym zabiegu??????

Polecane posty

Gość do szarawa
kobieto skąd się urwałaś co ma endermologia do focusa i to chyba oczywiste że jeden zabieg to za mało dziwię się że nie zaproponowali ci 10 focusów i nie ma w tym żadnej ściemy że w profesjonalnym salonie proponują ci serję zabiegów , naucz się krytykować i dopiero wtedy to rób

Gość Monika Wawa
Do małpa sama jesteś podejrzana. Od razu widać, że wlaścicielka salonu. Myślisz, ze jak na kogoś nasrasz to ci klientow przybedzie. Kto byl w pabianicach to wie, ze jest bardzo w porzadku. A te bzdury o poparzeniach i niedouczonych kosmetyczkach to sobie wsadz miedzy bajki.

Gość bylamwidzialam
do Monica Wawa ta małpa1122 to rzeczywiście wygląda na posiadacza focusa, z droższą jednak usługą. Zabieg na focusie w Pabianicach mnie nie powalił, w sumie pieniążki w błoto wyrzucone. Poparzenia nie zauważyłam. Natomiast oszczędzano na żelu i niemiłosienie ciągnięto mi skórę tzn na taki żel prawie zaschnięty. Chodzę teraz na inne zabiegi i jestem zadowolona.

Gość 2008.08.01
Widzisz, tak to jest ,jakie pieniądze taki zabieg na urodzie nie warto oszczedzać.Widzć Focus to nie wszystko ważne są umiejetności osoby która robi zabieg.

Gość bylamwidzialam
do 2008.08.01 na tym droższym focusie ( Warszawa ) też byłam i też nie widziałam efektów :(

Gość nossel
ściemniasz to niemożliwe może to nie focus albo nigdzie nie byłaś

Gość bylamwidzialam
do nossel Słuchaj, jesteś tak natrętna że aż niesmaczna. Robisz sobie czarny pijar i brakuje ci piątej klepki żeby to dostrzec. Przecież tych salonów z melody nie ma aż tak wiele w Warszawie. Mieszkam w stolicy i korzystam ale jak jestem gdzieś przy okazji w innym rejonie kraju to odwiedzam, bo jest dużo taniej. I w ogóle jest parę fajnych spa w Polsce, gdzie ceny są niższe o 50-60% na fajne zabiegi, obsługa i podejście luksusowe. Trzeba się tylko ruszyć i nie kisić się w tym mieście. Gabinet w Pabianicach ze swoim focusem pewnie za jakiś czas podszkoli się w swoich usługach i na nic ci to niezgrabne opluwanie. Jak dla mnie melody za 230 zł czy za 1500 zł robi to samo czyli za mało. No ale życzę powodzenia.

Gość Czy za mało
to znaczy nic? Ludzie, czy wreszcie ktoś napisze rzetelnie i konkretnie. Przecież powinnyśmy się wspierać, żeby nie nabijano nas w butelkę.

Gość nadia1302
czy ktoś zna gabinet w katowicach skin laser studio przy ulicy mickiewicza - jeżeli tak proszę o opinię chciałabym tam wykonać zabieg ale nie wiem czy warto, czy moze należy poszukać innego gabinetu

Gość bambus154
do Nadii pisalam ,ze kolezanka byla w innym gabinecie w Katowicach i to wlasnie byl skin laser.

Gość Rzetelnie i konkretnie
Fokus jak widać nie na wszystkich działa. Najszybciej moim zdaniem efekty widać na pupie tzn likwidacja celulitu. Na zmarszki na twarzy trzeba troche poczekac ale moim zdaniem warto. I nie prawda jest to jak tu pisza inni ze im drozej zaplacisz tym lepiej bedziesz miala zrobione. To tylko mity. Trzeba po prostu wziac kilka tych zabiegow bo po jednym to faktycznie moze nic nie byc.

Gość nie obiektywna
a ja i tak uważam że focus jest rewelacyjny i trudno mi uwierzyć że ktoś nie ma po nim efektów chyba samo urządzenie to za mało trzeba jeszcze odpowiedniej osoby i kwalifikacji najwidoczniej dobrze trafiłam (nie do Pabianic)

Gość ciekawa1098
Co z tymi Pabianicami ,że tyle negatywnych opinii ,czy ktoś wie?

W Pabianicach jest tanio i konkurencja robi co moze, zeby na te Pabianice napluć ale kto był to wie, że zabiegi niczym sie nie różnią o tych wykonywanych w innych miastach. Jak zadzwonisz do Warszawy to na dzień dobry otrzymasz info, że w Pabianicach poparzyli ludzi choć wcale o to nawet nie zapytałaś. Nie wierz w te bzdury, ze Cie tam poparzą w tych Pabianicach czy nie umieja robic tych zabiegów lub ze nie bedziesz miała efektów lub że kosmetyczki bez szkoły. To tylko czarny PR. Tam nikt nie został poparzony a dla tych niezadowolonych dają jeszcze kilka zabiegów gratis tylko trzeba to zgłosić na recepcji.

Gość buziorek
No to ciekawie piszesz/ Najpierw ,że w Pabianicach wszystko super i tanio. A na koniec, że dla niezadowolonych dają gratis zabiegi. OKRESL SIĘ W KOŃCU. JAK WSZYSTKO JEST TAKIE SUPER TO SKĄD SĄ CI NIEZADOWOLENI ????

Gość ciekawa1098
Oj chyba to nie jest rzetelnie i konkretnie troche sie zaplątałas,to ja wole raz a dobrze , a nie poprawiac po spartaczonej robocie.Dziekuje za odpowiedz

Jak bierzesz pakiet na twarz za 1300zł ( 10 zabiegów ) to jedenasty i dwunasty masz gratis. A kto chce płacić 950 zł za jeden zabieg w Wawie to bardzo proszę. JA się nie nabiorę na te zwariowane ceny. Tu ma być forum gdzie robią tanio i dobrze. Więc według mnie w Pabianicach robią dobrze. Pupcie mam jak aksamit.

Gość Franek1234
No to pocałuj sie w tą pupcie

Gość Monika Wawa
No, niezadowoleni to są tylko na tym forum bo w gabinecie w pabianicach ich jakoś nie widać. DO BYLAM WIDZIAŁAM Powiedz kochana na jakie zabiegi teraz chodzisz i gdzie i co CI pomogło?

Gość lux lux
A skąd wiesz, pracujesz tam? Wiesz można zjeść zupe np.ogórkową w barze za 5 zł i w Hotelu 5 gwiazdek za 35 zł, ja powiem ci szczerze ,że wole tę za 35 zł , nawet, jak jest to ta sama zupa .

Gość ola21
witam, chciałam spytać czy któraś z Pań korzysała może z zabiegów w warszawskim salonie Sharley który nazywa się thermo lipo? jest to podobno jakaś odmiana tego thermage. Do jakiej grupy wiekowej są skierowane tego typu zabiegi? ja mam 21 lat, ale chciałabym zapobiegać zmarszczkom zanim się pojawią. moje koleżanki z pracy (jestem modelką) w moim wieku, ostrzykują się już regularnie botoksem, kwasem hialurynowym i stosują wiele zabiegów odmładzających w stylu thermage, twierdzą że dzieki temu na długo zachowają swoje piękne gładkie buzie i ciała. Czy o prawda? Czy taka profilaktyka może raczej tylko zaszkodzić?

Gość Zabieg o którym piszesz
thermolipo jest przeznaczony (zgodnie z definicją producenta - nie wiem co mówi Sharley) do ciała. Do twarzy jest inna odmiana - thermo-coś nie pamiętam. Generalnie obydwa zabiegi są raczej mało skuteczne ponieważ nie są w stanie doprowadzić do odpowiednio wysokiej temperatury kolagen (to też info od producenta - ta temperatura nie skuteczność:). Jeżeli rzeczywiście chcesz zrobić sobie jakiś sensowny zabieg to powinnaś poszukać jakiś innych metod - warto pogrzebać i spróbować coś obecnego również na świecie a nie tylko u nas w Polsce. To oczywiście moje zdanie wyrobione na podstawie własnego doświadczenia. Pozdrawiam

Gość lilen
do riiki zabieg w Poznaniu wykonała dr Agnieszka Gray -thermage twarzy, do tej pory nie ma żadnego pozytywnego efektu,natomiast negatywne są ;ja miałam od lat spuchnięte górne powieki oczu , częściowo zlikwidowała obrzęk i teraz mam rozciągnięte powieki ,jak starzy ludzie, poza tym wyszło mi pewne zgrubienie na twarzy, które obecnie jest diagnozowane,ale p.Gray twierdzi, że to nie ma nic wspólnego z zabiegiem

Do ann-alice - Pani podobno była u dr Budzisz jakie są efekty na chwilę obecną?

Czy któraś z Pań jest po zabiegu thermage u dr Budzisz w Krakowie ( podobno ona to tylko w Krakowie wykonuje, a kto ma fokusa w Krakowie?)Jeżeli tak to bardzo proszę o szczere opinie ;ceny i efekty czy warto.Z góry dziękuję!

Kochane co z Wami - czy żadna z Pań nie jest już po zabiegu thermage -jak taki cudowny?! Odezwijcie się - proszę!!!

Gość Gaga 53
Po 11 miesiącach po zabiegu Thermage u dr. Budzisz w Krakowie jestem teraz bardzo zadowolona, chociaż przez pierwsze 3-4miesiące nie widziałam żadnych zmian. Teraz jestem bez zmarszczek , minimalne bruzdy przy ustach , podciągnięte policzki, a lat mam sporo.

Witaj Gaga !Dziękuję bardzo za odpowiedź!Ja jestem już umówiona u dr Budzisz.Bardzo się boję ( ale nie bólu) tylko żeby wyszło i aby były efekty adekwatne do ceny .Bo zabieg jest bardzo drogi.Robi się go tylko raz.Gaga czy efekt podciągnięcia skóry z boku policzków jest duży?Ja jestem szczupła ale mam okrągłą buzię nie mam zmarszczek tylkote ,chomiki\'\'skóra ciągnie w dół.Miałam robić volumę ale też drogo a efekt tylko na rok.Poza tym nie wiem jak bym wyglądała jak by mi wypczali policzki i dlatego idę na thermage.GAGUS napisz kiedy zauważyłaś pierwsze efekty i czy nie ma zniszczenia włókien kolagenowych?!( Bo tak pisali że się może zdarzyć jak ktoś żle zrobi.I czy robiłaś powieki górne aby nie opadały?Z góry dziękuję za odpowiedź.Może masz dla mnie jakieś wskazówki i uwagi .

Gość Gaga 53
Do Gabi. Też jestem szczupła i to jest plus przy tego rodzaju zabiegach. Na początku nie widziałam żadnych efektów ,i myślę że sobię wmawiałam że jest lepiej, Przed zabiegiem i po pół roku miałam robione zdęcia, tak aby można było widzieć prawdziwe efekty. Ale najbardziej zostałam dowartościowana kiedy po pół roku po zabiegu pojechałam do rodziny , której nie widziałam 2 lata. Usłyszłam że przyjeżdżam coraz młodsza. Podobne uwagi słyszłam od znajomych kórych dawno nie widziałam. Poszłam na zabieg z marszu nie mając wielkiej wiedzy o ewentualnych zagrożeniach. Zmarszczek dużo nie miałam , ale bruzdy przy ustach, chomiki i wiecznie smutny wyraz twarzy zdopingowały mnie .Nie miałam robionych powiek ,ale przez odpowiednie ułożenie pasm podgrzaniana na policzkach i czole, powieki też się poprawiły. Teraz nie mam bruzd, prawie idealny dolny owal twarzy , po prostu jest dobrze. Mie zauważyłam zadnych ubytków i uszkodzen skóry, z kolagenem też chyba jest dobrze bo nie mam bruzd czy pofałdowań skóry. Nie byłam przygotowana na taki ból ale przetrzymałam , zaczewienienia lekkie opuchnięcie i pieczenie trwały 1 dzien -trzeba dużo kremu nawilżającego. Przez pierwsze tygodnie i miesiące to tylko lustro, czy już coś widać.Teraż jest dobrze zapomniałam o zabiegu i o pieniądzach , że tyle wydałam -warto było .Żeby podtrzymać efekt to używam dużo kremu iodpowiedniego. Czego Ci mogę życzyć : dużo cierpliwości , nawet gdy sama nic nie zauważysz na początku. Pozdrawiam GAGA

Gaguś bardzo Ci dziękuję za czas i szczere wypowiedzi .Dużo mnie uspokoiłaś- tym bardziej ,że zabieg wykonuję u tej dermatolog co Ty.Mam nadzieję . że u mnie też się uda .Jak za 2 tygodnie będę po to Ci napiszę .Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i życzę zdrowia i urody jak najdłużej!!!Ja miałam ostatnio kłopoty ze zdrowiem dlatego życzę Ci tego w takiej kolejności.Ja mam 45 lat .Zawsze uważana byłam za atrakcyjną dlatego ciężko mi się pogodzić jak uroda zanika!I niech nikt nie mówi ,że trzeba starzeć się z godnością - bo w to nie uwierzę .Godnośc to szcunek do siebie i innych!Buśka!