gagatka85 0 Napisano Maj 20, 2007 a pozatym na pewno jeszcze szybiej to zrzucisz niz myslisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 20, 2007 Cześć Sąsiadko :D hihihih... ja po śniadniu standardowym, bananie, 10 pierogach ruskich :o (nigdy sobie ruskich nie odmawiam, hyhyhyhyhyhyhyhy), jabłku, malusiej kromeczce z powidłem abym mi było troche słodko... i zjadłam jeszcze kromke z plastrem sera żółtego i szynki :o ale co tam :) ide zaraz na rolki :D::D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 20, 2007 część sąsiadko ;) tez bym poszła na rolki ale sama nie pojde!!a nie mam z kim isc :( pocwiczyłam poł godzinki!! Na kolacje zjadłam pół szklanki maslanki, wase z serem białym i plasterkiem pomidork!! teraz pije herbatke z cytrynka :) podejrzewam, że jutro dostane okres, jak mi sie skonczy to w koncu sie zważe!! miłych rolek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 20, 2007 Ładnie, ładnie :) Ja tam lubie sama jeździć, w dodatku zawsze jade szybko więc nie ma co jeździć z jakimś kompanem :P ide hasac :D hahaha, yo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 20, 2007 Rany, wszędzie ludzie !!! po żużlu :p nie da się jeździć, masakra... pójde za chwilę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 20, 2007 a Unia chociaż wygrała?? ja sie robie głodan, ale nic nie bede jadła!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 20, 2007 remis kurcze :P pojeździłam 30 minut.... byłam też w sklepie po jogurcik :D przebiegłam się w jedna i drugą strone - ale jestem mokra i czerwona, uf :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 20, 2007 idę spać :) dobranoc wszystkim :) znowu cały tydzien wstawania o 6!!!!!!!!!!! Bleeeeeee, jak ja tego nie lubię!! :( I do tego z chłopakiem zobacze sie dopiero w piatek! Tak to jest jak sie studiuje i pracuje równoczesnie!!! :( :o papap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 20, 2007 Och, dasz rade gagatko ! ja jutro musze wstać o 5.20 :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 20, 2007 Widzę, że jutro nie tylko ja wczesnie wstaje ( 6:30:D ) mam nadzieję, że jakoś wstane.. Od jutra DIETA, bo przez weekend zawaliłam na całej lini Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 21, 2007 czesc dziewuszki! ja juz w pracy od 30 minut!! nie chce mi sie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 21, 2007 halo co z Wami?? :) ja za jakas godzine bede jadła sałatke!! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Maj 21, 2007 czesc wszystkim:) gagatka85 ale fajną prace masz :),ze mozesz sobie siedziec na necie:D:D,a tak wogóle to jaką sałatke bedziesz jadła bo ja cos nie mam pomysła na sałatke,moje mi sie juz znudziły:( A ja juz po obiadku :)jadłam dwa jajka na miekko kapuste duszoną z marchewka,pietruszka i szczypiorkiem:)mmm PYCHA no i jeszcze inna sałatke z pomidorkiem,ogórkiem,szczypiorkiem i cebula:). A teraz zmykam do pracy:):)papap miłogo popoludnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 21, 2007 Hej kochane :) ja po śniadaniu, jabłku i pięciu chrupkach orzechowym - takich kulkach :P strasznie ciepło, duszno jak nie wiem co.... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 21, 2007 a ja własnie wszamiam sałatke z kukurydza, tunczykiem, ogorkiem, jajkiem, ryzem!! :) jescze 4 godzinki i do domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 21, 2007 Smacznego :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 21, 2007 dziekuj, już po :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 21, 2007 Ja już po obiadku :D zjadłam troszke zupy ogórkowej, dwie niecałe gałki żółtego ryżu :D takie fajne mięsko z kurczaka i sosik, papryczka i takie tam, soróweczka z sałaty i kapusty pekińskiej :D mniam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 21, 2007 mnaim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 21, 2007 Hej Nie zagladałam przez weekend,bo na uczelni byłam :O Moja waga stoi...a nawet się zmienia raz tak a raz tak i sama nie wiem ile w końcu mam kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 21, 2007 Powolutku, powolutku... nie można mieć wszystkiego od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 21, 2007 a ja juz nie moge doczekac sie jak wejde w dresik!! :) jeszcze pół godzinki w pracy i do domu!! a w domu pewnie cos zjem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 21, 2007 Heh ;) mi się jeść nie chce, taka duchota ! pije ładnie wode a wieczór pójde na rolki, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 21, 2007 Przyszłam sie pochwalić, że zjadłam dwie kreolki i paczke drazów smietankowych - od razu lepiej :) Jestem zła przez matematyke, czuje sie fatalnie ale endorfina robi swoje hyhyhyhyhy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 21, 2007 Witam, a ja dzisiaj (WKONCU) całkiem całkiem z dietką;) Własnie pije Pepsi Light ( od czasu do czasu można:) ) . Przed chwilką wróciłam z solarium, 18 min dzis:) Jestem ślicznie opalona ajj:) Brzuszek brązowiutki jak i cała reszta :D Jeszcze ze 3 razy po 18 min i bedzie idealnie;) A jutro ciag dalszy matur ( angielski ustny.. :D ) bardzo sie boje.. ale cóż:) Idę odpoczac.. bo przed te upały- padam :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 21, 2007 Hej Kochana :) to super, ja dziś mam taki sądny dzien :P ale już lepiej... powodzenia życze na maturze, trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 21, 2007 :) powodzenia na maturze :) trzymam kciuki!! :) ja dziś zjadłąm tak: 4 kromki wasy z twarozkiem i pomidorkiem (jakies 200kcla), w pracy sałatke (tak 100kcal), 2 kawałki placka (komunijne), w domu na obiad 2 kromki chleba zwykłego z serem zółtym i pomidorem i troche sałatki!! A na kolacje 3.4 wasy z serkiem!! :D wiec nie jest zle :) nie ćwiczyłam, ale za to przez 2 godziny pomagąłm rodzicom na działce :( jutro tez jade :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 22, 2007 cześć kochane :) ja po śniadaku już po, po kawce!! :P teraz bede się nudzic w pracy!! dzis zjadłam sobie 2 kromki chleba, na potem mam banana, 2 jogurty naturalne!! Pozdrawiam :) chce ważyc 52 kg daj znac jak poszła matura!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 22, 2007 Powodzenia na maturce :) Ja jak narazie nic nie jadłam,ale pójde sobie herbete zrobić. A potem zjem wase z serkiem białaym,albo z rzodkiewką. Kurcze,ale dusznoooo....padne zaraz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 22, 2007 .....a najgorsze jest to, że wcale nie jem dużo, a ani waga ani centymetry nie spadły.....buuuuuuuuuuuuu:( A wczoraj wydawało mi się, że mam jeszcze większy brzuch niż przed dietką Ja chyba nigdy nei schudne.musiałabym chyba ćwiczyć po 3 godziny dziennie i praktycznie w ogole nic nie jeść- tak jeden posiłek dziennie z góra 500kcal...i tak bym musiała caly czas :O a żeby później trzymać wage a tak się nie da....:O Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach