Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmonika

dziewczyny pomocy....

Polecane posty

Gość mmmmmmmonika

hej mam pytanie do kobitek,które kochały się bez zabezpieczenia podczas brania pierwszego blistra swoich pierwszych tabletek wpadłyście??? bo my zrezygnowaliśmy z gumek tydzień prrzed końcem pierwszego blistra i troche się boję że to jednak za wcześnie...

Gość magdusia27
ja juz w pierwszym tygodniu brania tabletek ( chyba 3 tabletka) kochałam sie bez zabezpieczenia i spoko- działanie anty jest juz od pierwszej tabletki

Gość mmmmmmmonika
bo właśnie na odstawienie gumek zdecydowałam się po 2ej wizycie u ginekologa i powiedział właśnie że działaja od samego początku, ale czytałam na forum i to podobno jest tak że jak ktoś ma nieuregulowane cykle to tabletki od początku moga nie działać...a z tymi moimi cyklami to tak jest że są w miarę regularne ale jednak troche się boję...właśnie czekam na krwawienie-to mój 2gi dzień bez tabletki

na ulotkach jest napisane zeby w pierwszym miesiacu sie zabezpieczeczac dodatkowo, ale my tego nie robilismy i nie wpadlismy ale jest kilk taopikow gdzie sa wypowiedzi, ze dziewczyny wlasnie wpadly niezabezpieczajac sie dodatkowo w 1 miesacu

Gość magdusia27
ja dostałam chyba w piatym dniu po dostawieniu a cykle mialam rozne ale bardzo regularne to napewno one nie były- nie martw sie na zapas-3 tydzien zazywania tabletek powiniemn być pewny

Ja przy pierwszym opakowaniu tez sie pokusilam i zaryzykowalam :) Krwawienie dostałam 3 dnia. Spokojnie, z pewnością będzie dobrze. Sama teraz czekam na krwawienie, dziś 2gi dzien.

Gość kinga24
bedzie oki nie ma sie co martwic jestes zabezpieczona od pierwszej tabletki.

Gość mmmmmmmonika
jej dzięki dziewczyny...trochę schizowałam dlatego załozyłam ten topik i chciłam się wytłumaczyć że nie jestem jakąś gówniarą jakich pełno ale jakbym wpadła to i tak bym się cieszyła bo jestem z facetem którego kocham i mino że mam 19 lat to nie byłaby dla mnie taka wielka tragedia, ale wolę żeby moje życie się troszkę ustabilizowało-chce zacząć studia itd i stąd ta moja panika a jakie tabsy bierzecie????ja właśnie zmieniam microgynon21 na yasminelle pozdrawia,m