Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka Drag

co oznacza gdy facet placze przy rozstaniu mimo ze

Polecane posty

Gość Majka Drag

to on zrywa bo nie wie czy kocha czy nie?

Gość Grzesiu Drucki.
to znaczy że sprawca udaje ofiarę

Gość Majka Drag
no ale tak na powaznie, co to moze oznaczac? bo on naprawde strasznie beczal :(

Gość jest niedojrzaly

Gość Majka Drag
aha....no dziwne to bylo...ryczal i gadal ze jest glupi ale on nie umie wrocic tego co czul do mnie na pcozatku :(

Gość nic to nie znaczy
jest zwykłym dupkiem, zrywa i płacze. :O

Gość nie mam zielonego pojecia
co to moze znaczyc mi sie nasunely dwie rzeczy : zdradzil wiec zrywa bo czuje sie winny, lub po porstu ma jakies problemy ktoreymi nie chce cie obciazac. Nie beirz sobie do serca tego co pisze, bo pewnie sie myle, no nie wiem tak mi sie nasunelo :)

Gość Majka Drag
raczej nie zdradzil.... a p;roblem moze miec bo ostatnio cos sie dziwnie zachowywal jakby mial wlasnie klopoty osobiste ale nie chcial nic mowic

Ja sobię myślę że może być tak - facet Cię kocha, ale macie w związku jakieś poważne problemy, z którymi on sobie nie daje rady. Chciałby z Tobą być, ale nie może, bo wie że to nie ma sensu, mimo że Cię dalej kocha. Ja tak miałem z byłą kobietą, z taką różnicą że nie płakałem. Rozstawałem się z nią w strasznym bólu, ale wiedziałem że robię dobrze.

Gość Majka Drag
hm...moze...wiesz on ma 18,5 roku i powiedzial ze nie czuje sie dojrazly do zwiazku i nie wie czy mnie dalej kocha czy nie, ale ze cos sie z nim stalo zlego i on sam nie wie co ale nie moze tego ciagnac jak na razie...

Gość Janeczkka
Płacze, bo może mu szkoda trochę, ale jakby nie chciał to by się nie rozstawał, a on zerwał. I popłakał się bo jest niedojrzały

Gość Majka Drag
nie ma na imie Jacek i raczej nie ma innej bo mowil ze na zadnej mu nie zalezy a on jest rasczej szczery do bolu powiedzial ze nie wie co z nim sie dzieje ale nie chce miec dziewczyny bo nie umie byc dla niej dobrym partnerem przyznam ze wiele razy ostatnio mnie zawiodl,obiecywal cos a potem zapominal...ja sie na niegow kurzalam i on stwierdzil ze mnie rani

Gość Majka Drag
czytalam tamto m,oze i podobny ale troche wkurza jego niezdecydowanie...

Gość dzieciaki

Gość gjakakak
Płacze, bo jest rozmenmłaną ciamajdą, co sama nie wie, czego chce.

placze, bo najprawdopodobniej Cie bardzo lubi, ale wie, ze w dluzszej perspektywie was zwiazek nie ma szans, bo np. nie kocha albo nie kocha tak jak to sobie wyobrazal, ze bedzie kochal swoja partnerke na zycie. Dla wlasnego szczescia musi zerwac (tak na parwde dla szczescia was obojga). Tymczasem widzi Ciebie i Twoje lzy ... i placze, bo rani osobe, z ktora przezyl cudowne chwile i ktora bardzo lubi. kropka.

Gość xyzsasasa
Jeśli płacze,to kocha.Też tak miałem,tylko potrzebowałem dowodów miłości od kobiety,która mnie olewała,liczyłem że ona dźwignie i postara się o ten związek.

Gość
Chłopaki nie płaczą :P a tak poważniew albo coś czuje albo sam nie wie czego chce. Swoją drogą myślałem ze tylko kobiety tak mają...

Gość Brondynka
Przecież on jest bardzo młody, jasne, że jeszcze nie wie czego chce.

Gość mayorrka
moj kiedys tez beczal jak ze mną zrywal;/ powiedzial ze juz mnie nie kocha prawie i ze na pewno nigdy nie bedzie kochal jak na początku. po tyg sie spotkalismy( do dzis nie wiem po co) i w zlosci mu powiedzialam ze zakochalam sie w jego wrogu ( kiedys mi sie nawet podobał, ale powiedzialam tak bo on cos znowu zaczal pieprzyc o naszym ex- związku) . po tygodniu dowiaduje sie ze moj cudny były sypia z dziewczyna ktorej nienawidze....i do tego straszną kurwą (bolało, bo kiedys sie razem z niej smialismy). Potem ją zostawil i doszedl do wniosków ze jest smiertelnie zakochany we mnie, nie dawal mi zyc pare tygodni. Kiedy mu powiedzialam ze dalej cos do niego czuje... on przestal sie odzywac.. stwierdzil ze juz ne chce. i tak w kółko... chory jest:/

Gość gość
po 2 latach stwierdzil ze do niego nie pasuje, byl to dla mnie straszny cios nie spodziewlama sie tego...Nie mogłam sie pozbierac... nie miałam do kogo sie przytulic... nie potrafiłam normalnie funkcjonowac!!Miałam ochote sie zabic i wiecej nie cierpiec!!! Kolezanka interesująca się magią poleciła mi rytualistę (perun72@interia.pl) mówiąc że dzięki niemu odzyskam swoją miłość. Zwróciłam się więc o pomoc. I udało się: ) po uroku miłosnym po kilku tygodniach powrócił.

Gość Monika76hh
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Warto próbować magii, zwłaszcza tej dobrej, białej. U mnie pomógł rytuał ze strony magia-anielska.pl.

Gość gość
Maz mnie zdradzil.. Na ostatnim spotkaniu mimo ze sie rozeszlismy bawil sie moimi wlosami.. Co kiedys uwielbial to robic . potem sie tak mocno przytulil i zaczal przepraszac mowiac jeszcze ze w zaden sposob nie chcial mnie skrzywdzic.... I plakal przez 2 minuty wtulony we mnie .. Co to moze oznaczac ??

Gość gość
Że jest idiotą

Gość gość
gość dziś Jak płakał wtulony w twoje cycki to oznacza ze kochanka ma mniejsze

Gość gość
Kochanką ma balony