Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matildia

SCHUDLAM 25KILO HAHAHA

Polecane posty

Gość akaska
Ja chodze na silownie od jakiegos czasu, biegam na biezni, jezdze na rowerku. Ale powazna diete zaczynam dopiero w niedziele.

Gość amel.ka
a przechodzisz na 300 czy 500 i jak dlugo planujesz tak pociagnac?

No to się włączę! Moja obecna waga to 94kg, startowałam z 104kg ale jakiś czas temu brakło motywacji i stanęłam na tych 94. Jak widzę że jast tak wiele osób z taką fajna pozytywna motywacja to i mnie coś nachodzi i skłaniam sie ku wielkiemu startowi. Bardzo chcę schudnąć, ale jak mnie dopada wilczy apetyt to brakuje silnej woli. Mam nadzieję że wytrwam choć miesiąc, ale czy marchewkę można czymś zastąpić bo nie lubię?

tak cwiczylam ulozylam sobie 15minutowy zestaw czyli brzuszki,przysiady,damskie pompki:) mam nadzieje ze ten topiczek nie upadnie pomyslicie sobie jak wspaniale bedziecie szczuplutkie jak pojdziecie do sklepu po za miesiac i wejdziecie w spodnie o 2rozmary mniejsze to wszystko da sie osiagnac trzeba wierzyc i chciec nikt za was tego nie zrobi wezcie stawcie czolo tym kilogramom:)

Gość ....sylwia.....
NAPISZE WAM PÓŹNIJE O CWICZENIACH

Gość amel.ka
piszcie dziewczyn jak sobie radzilyscie z ta dieta!

Gość astra4
a co z ogromna iloscia nadprogramowej skory? Bardzo wisi?

ja sie codziennie masowalam i robilam co 2dzieni pilling z kawusi:)i mam jedrna skorke ale bylam bardzo systematyczna nawet jak mi sie niechcialo to sie zmuszalam

no pisalam juz ze jogurty i jabluszko ewentualnie grejfrut np.2naturalne i 2jablko moze monotonnie ale dalam rade i sie przyzwyczailam do tego jesli ktos niechce nie musi ze mna zaczynac ja tylko podalam moj sposob:)

Gość ....sylwia.....
z ćwiczeniami nie jest tak że poćwiczysz 15 minut i fajrant tak na dobrą sprawe nic Ci to zadziała bo.. robisz to na sucho... więc... przed ćwiczeniami właściwymi muszsi zrobić 25-30 minut rozgrzewki by zwiększyć tętno... i żeby organizm przeszedl na spalanie tłuszczy .... jak zaczynasz ćwiczysz zaczynasz palić cukry ... potem glikogen a na końcu dopiero tłuszcz czyli po jakiś 25--30 minutach.... brutalne ale orawdziwe.. 15-20 minut ćwiczeń właściwych czyli na uda.. nogi... spiętki brzucha... a potem jeszcze rozciąganie by wiciszyć organizm i nie mieć zakwasów dnia następnego.. na brzuch i talie rewelacją jest hula hop....

Gość ....sylwia.....
UPpodnoszeUP - a nie chcesz by się tłuszcz spalał na tych mięśniach przy okazji???

Gość do autorki.....
jesli schudłas aż 25 kg to co tu robisz ? :P:P

Gość do autorki.....
zdaje mi się,że dopiero zamierzasz tyle schudnąc na tych swoich 300 kcal,chetnie objerzę fotki sprzed i po odchudzaniu hahahaa

nie musisz wierzyc twoj problem i naucz sie czytac CHCE JESZCZE SCHUDNAC 10KILO wroc do poczatku i przeczytaj moj pierwszy post

Gość ....sylwia.....
UPpodnoszeUP - waga to nie wszytsko pochwal się swymi wymiarkami wzrost waga biusta talia i biodra

Gość Meredith3913
A moze chce schudnac jeszcze troche?

Gość do autorki.....
sądzę,że to gówno prawda,że dopiero chcesz schudnąc ,pokaz fotki "chudzielcu" hahahaa

Gość do autorki.....
taaaa i dopiero teraz zawitała na diety,wczesniej jak gubiła te swoje 25 kg nie ? hahaha,bzdura

Gość Meredith3913
A moze Ty masz ze soba jakis problem? Tak Cie boli to, ze komus udalo sie sporo schunac i dalej dazy do wymarzonej wagi?

Gość ale ty jesteś...
zazdrosna chyba, po co Ci Jej fotki! Nie wierzysz to tego nie czytaj! A możesz pokażesz nam siebie????

wiesz co zejdz laska ze mnie pewnie masz ogromny problem z waga i nie mozesz sie pogodzic z tym... nie mam ochoty pokazywac tobie fotek a chce ejszcze schudnac 10kilo bo nie ejstem do konca idealna widze ze czytac tez nie umiesz

a w wymiarach ile Ci spadlo cm? po takiej szybkiej diecie bardzo zmalał biust? ( bo wiem ze maleje jak sie duzo chudnie)

Gość jastrzab sowi
nie zazdrosny tylko smiac sie chce z takich naiwniaczek,ktore dają sie wkrecac grubym idiotkom,schudla 25 kg buhehehehehehe i nadal siedzie w dietach aaa i jeszcze dzieli sie z innymi teraz dopiero swoja dietą,ruszcie kopułami jesli pod nimi macie jakies mozgi,ale wy glupie jestescie

Gość jastrzab sowi
jedyne co jej zmalalo to mozg i wargi sromowe bo diety zadnej nie stosowala -przynajmniej dotąd

Gość ....sylwia.....
UPpodnoszeUP - waga to nie wszytsko pochwal się swymi wymiarkami wzrost waga biusta talia i biodra

Gość jastrzab sowi
Sylwio czym ona ma sie chwalic ? obwod bioder 200,talii 150 :D