Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matildia

SCHUDLAM 25KILO HAHAHA

Polecane posty

Gość smutnaAna
musi mi sie udac zrzucxic te 12 kg... ja sie tym razme nie poddam.. chcoiazby neiwiem co...:/:) a ty ile wazysz i jaki zrost...??

hej, a czy i mnie przygarniecie do siebie? Tylko ze ja naprawde nie mam silnej woli:( znacie jakis cudowny sposob na \"silna wole\"? Potrzebuje stracic 10 kg a pozniej obiecuje o siebie dbac

Gość smutnaAna
a ile wazysz jaki masz wzrost ile chcesz schudnac i w ile czasu... tez tak jak ja do wakacji...?? odpisz too cos poradzimy...:)

ja tez nie mam silen woli ale najwyzszy czas sie za siebie wziasc! ja startowalam z 72 dzis jest juz 70 wzrost ok 162 cel:60 podobnie jak Ty:)

Ania ( nie wiem czy dobrze wnioskuje po nicku) myslisz ze uda nam sie do konca czerwca zrzucic ten zbedny balast? :(

Gość smutnaAna
noo nie mam na imie ania... tylko kamila milo mi:) czy nam sie uda??.... musi... tym razem sie napewno nie poddam boo musz osiagnac swoj cel...:) a ty na jakiej dietce jestes tez na tej 300kcal czy dopierooo ebedziez acazynac...:)

ja jestem malutka mam 162 cm wzrostu ale az 65 kg:/ przytylo sie po tabletkach hormonalnych. Musze zrzucic te minimum 5 kg, a pozniej nastepne 5. TYle razy zaczynalam i wszystko upadlo :( skakanka lezy i czeka na uzycie dvd z shepa tez, o moze zaczne znowu cwiczyc z tymi cwiczonkami tylko musze hantelki dokupic, dobrze ze jest goroaco to az tak jesc mi sie nie chce. Ale od jutra 300 kcal. Mam nadzieje ze wytrzymam. Potrzebuje solidnej motywacji. a teraz przegladam strony z licznikami kalorii, moze gdzies bede zapisywac wszystko co zjadlam.

no ja 300 juz robie 2 dzien tzn tak srednio mi to wychodzi ale od jutra juz naprawde zaczynam

a jakie macie cele? nowe bikini?:) hehe ja wlasnie kupilam wczoraj nowa sukienke, w moim \"oststnio\" ulubiuonym kolorze, co prawda wyglada dobrze, ale wolalabym zeby nie bylo znac walkow jak siadam, bo jest dosyc obcisla, no ale podobno taka ma byc

valvijka - jak bym miałą kupować bikini było by ono moim 31 :D wiem moim celem jest poprostu fajne ciało bez bikini np. w komplecie bielizny czy. majteczki ze staniczkiem :D

Gość 666666666666666
kochane, mam pytanko : ktora z Was sie odchudza 300kcal, i czy moge do Was dolaczyc???

no witajcie! :D widze, ze mamy mniejwiecej podobne zwrosty i wagi... ja ostatnio jak sie ważyłam to miałam 62,8 kg. a wzrostu mam 160 cm. chciałabym schudnąć do 48-50 kg. jak narazie to chciałabym chociaz do 55-57 schudnąć. za 2 tyg. wraca mój facet i chciałabym jakoś wygladac... no i za 3 tyg. idziemy na wesele do koleżanki wiec chciałabym zmiescic sie w sukienke. ;)

Ciesze sie ze troszke nas sie uzbieralo:) Ja melduje sie dzisiaj z pierwszym dniem mojej dietki:) Wczoraj troche (tak ok. 1,5 h) skakalam na skakance oj bola nozki, ale przed wyjsciem do pracy tez poskacze, przynajmniej pol godzinki. A no i obiecalam sobie ze bede robic przynajmniej po 50 brzuszkow. 50 rano i 50 wieczorem. Wczorajsze odrobione:) Jeszcze dzisiaj rano troche pocwicze. tylko nie mam pomysłu na śniadanie :(

No i właśnie tak robie:) Jak sie zmecze skskaniem to chwila przerwy i znowu, wczoraj z przerwami przeskakałam 2 filmy:)

valvijka a robisz klasyczne brzuszki na proste mięśnie brzucha czy też na skośne i na dolne??

Narazie tylko zwykłe, ale zamierzam sie zabrac i za skosne, tylko narazie musze poprawic swoja kondycje. Wlanie zrobilam ok. 300 podskokow na skakance i 50 brzuszkow, wypilam troche kefiru. A teraz prysznic z zelem ujedrniajacym , a pozniej rollon garniera anty celulitowy, nie wiem po co kupilam skoro nie mam celulitu, no ale tak zapobiegawczo. Pozdrawiam i zycze wam powodzenia. U mnie to i tak juz duzy krok w przod, bo trudno mi sie bylo zmobilizowac do cwiczen. A teraz robie to z ochota:D (zobaczymy jak dlugo, ale bede cwiczyc swoja silna wole)

a ile masz wzrostu?? valvijka ?? nad kondycją bardziej pracujesz przez skakankę ... dorzuć 1 serie po 10 na mięśnie dolne i skośne a nic Ci się nie stanie

moze masz racje, ja wogole nie wiem co sie dzieje, w tenisa moge grac i grac nawet przez godzine bez przerwy, a po skakance wysiadam hehe. Ale dorzuce sobie te serie jak proponujesz. Trzuymacie sie tej diety 300 kcal?

a no i mam 162 cm wzrostu, tak jakos:( jej tak potrzebuje tych 5 kg mniej

Hej! Mam nadzieję, że mogę się do was dołączyć. Podobnie jak Valvijka mam 162 cm wzrostu i ważę 65 kg. Po kilku latach stosowania hormonów waga wzrosła z 52 kg do 65 kg. Źle się czuję we własnej skórze. Mój problem jest taki, że szybko się zniechęcam. Jeśli po kilku dniach nie ma efektów to rezygnuję. Pomocy!!!!!!

valvijka - 300 kcal? ja jem jakieś 1000 a nie 300 i chudne ale ćwicze o spalam około 700 każdego dnia :)

Witam:) U mnie dietka idzie:) jem jakieś 500 kcal dziennie ale musze przyznać ze jeszcze jest mi trudno.. siedze w domu całymi dniami a nie jestem do tego przyzwyczajona... Ciężko tak siedzieć i nic nie robic.. ćwiczyć nie mam siły bo jest tak gorąco... ehh ciężko...

Cześć dziewczyny!!! Tak sobie poczytałam ten topic i stwierdziłam, że się przyłaczę do dyskusji o odchudzaniu. Bo ja na diecie jestem od bardzo dawna, oczywiście z różnymi skutkami. Jeszcze trzy lata temu ważyłam jakieś 48 kilo, przy wzroście 162 cm. I tak to się ładnie przez jakiś czas trzymało. Potem w zeszłym roku zaczęłam mieć problemy z hormonami, do tego doszedł stres związany z obroną pracy magisterskiej i szukaniem pracy. Wskutek tego zapuściłam się i jesienią ubiegłego roku ważyłam ponad 60 kilo. Obecnie z wielkim trudem udało mi się zejśc do 57 kilo, ale nie jest to moja wymarzona waga. Wiem że do tych 48 już nigdy nie wrócę ale gdyby tak udało mi się schudnąc do 52 to byłoby super. Choć mój ostateczny cel to 50. Tak czy inaczej poczytałam trochę o tej dietce 300 kcal i tak sobie myślę, że może parę dni udałoby mi sie wytrzymać. Może potraktowałabym ją jako wstęp do racjonalnego żywienie - takie skurczenie żałądka. Ja aktualnie testuję dietę amerykańską, która w sumie dostarcza też jakieś 500 kcal na dzień. Je się tak jajko, pomidora, ogórka, jabłko i 150 gram chudego białego sera - czyli na oko jakieś 400 kcal. Trwa ona 5 dni więc czekam do piątku i zobacze jakie będą rezultaty.

A i mam jeszcze jedno pytanko. Czy na tej diecie można jeść tylko jogutry tudzież kefiry i owoce (oczywiście byle do 300 kcal) czy warzywa są też konieczne??? Bo ja szczerze mówiąc za warzywami nie przepadam.

malduje sie po pracy:) do tej pory zjadlam : 2 zielone jablka i wypilam 500 ml maslanki i wiecie co? jestem pełna:) w domciu czeka jeszcze zupka z botwinki ale zastanawiam sie czy ja wszamac czy sobie odpusic, przede mna jeszcze cwiczenia, ale to pozniej narazie odpoczynek bo starszliwie goraco. a jak u was dziewczynki?

witajcie. u mnie dzis tez bylo strasznie goraco. troche sie poopalalam. ale nie cwiczylam bo sie zle czulam przez ten upal. ja jem przewaznie jakies 500 kcal. chociaz staram siejesc te 300. a dzis to chyba ze 200 zjadlam bo wcale nie chcialo mi sie jesc! :D teraz jestem glodna, ale spac zaraz ide. :)

Gość Dietetyczka Ania
Puknijcie się w głowę!!! Macie jojo murowane!!! Nie wolno zejść po niżej 800 kcal dziennie i to nie dłużej niż 2-3 tygodnie!!! Optymalna dieta do schudnięcia to 1000kcal!!!

alez u nas dzis goraco!!! ale chyba zaraz bedzie padac bo grzmi. ide do ogrodu wypic kawke. to dobrze, ze tak goraco bo jesc sie nie chce. juz nie moge sie doczekac chudosci!!! :P a Wy??? ;)

cześć dziewczyny, też chcę się niezdrowo odchudzac. jakies 10 kilo muszę zgubić ( 172cm do 55 kg.. ważę 65 kg ). niedługo mam poważne wystąpienie i zupełnie nie mieszczę się w marynarę.. :) ja chyba sobie włączę pomidorki do diety.. uwielbiam pomidory..