Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Najbardziej wkurzające cechy Twojego faceta.

Polecane posty

u mnie odwrotnie ja pale i on mi moraly prawi (rzucil) jakie to dla zdrowia nie dobre, jejku on mial duzo wad tak patrze z perspektywy czasu ;/ kurcze, dlaczego ja z nim bylam,

moj tez nie tanczy.... i niech lepiej tego nie robi ....hihihihiih

Kinoman :D

pestka musisz miec fajnego faceta mojej siostry maz jak oglada film tez niczego nie widzi, nawet zeby nago smigala ;p a jak ost ogladal bajke z corka to byl nia bardziej zaintersowany niz ona :P

Gość A mojego to...
... to że twierdzi że go nie słucham a sam nie jest lepszy a poza tym, nie potafi milczeć, za to dla mnie milczenie to cos cudownego (oczywiście z umiarem) ale jego to wkurza i juz się doszukuje czy sie obraziłam itd...

No właśnie... Jak to jest, że Panowie rzadko kiedy mają talent do tańczenia? :D Ja bym się czasem chciała powygłupiać na jakiejś zabawie w moim :( My bez nałogów, ale mojemu eksiowi wyperswadowałam palenie :P Jak się rozstaliśmy to do tego wrócił 😡

hyhyhy no dzieki..no wlasnie do bajek tez ma metalnosc...dzis ogladal z corka calineczke hahahahh

Gość grugru
a mój czasami nie wie co to jest dyskrecja. Wczoraj spotkał sie ze swoja stara koleżanką z czasów szkolnych, w której sie podkochiwał wtedy. Ona mu wywinęła numer z kumplem i w sumie to trochę pocierpiał, więc jakoś jej nie lubię. No i co zrobił mój wspaniały facet? Powtórzył jej ze jej nie cierpię i jeszcze mówi do mnie"No co sama tak powiedziałaś!"

Gość A mojego to...
Aha! I jeszcze to ze nie potrafi zrozumieć moich żartów i od razu foch... wrrr..

dalej o eks... jak powiedzialam mu milcz to milczal 2 dni, albo pisal na kartkach i wieksza mnei zlosc jeszcze brala ;/ jesli juz pisal to tak albo nie ale jak sniadanie robilam bylo ok :|

Grugru... O Boże... :O Brak wyczucia :D Faceci tak mają..

Uśmiałam się z tego Twojego ex :D:D:D Paskudny musiał być serio

Gość grugru
taaa ile to trzeba mieć cierpliwości...

hheeh no nie wiem czy tak fajnie z tym tanczeniem...moj szwagier jak zaczyna sie wyginac na jakiejs imprezie to zmiluj sie jak MICHAEL JACKSON parodnia normalnie nagrac gdzies i wyslac....jakie ma ruchy... twoj gada -moj milczy i to wtedy jak ja chce sie czegos najwiecej dowiedziec hihii

tak tylko zeby to on postawil sie w tej sytuacji to by pewnie sie obrazil ehhhh mezczyzni kobiety z wenus mezczyzni z marsa

Gość grugru
w ogóle jak wali jakąś gafę publicznie, albo się zamierza i widzę, ze już mu nie przeszkodzę to sie odwracam i udaje ze nie słyszę:)

Czemu to my mamy zawsze ustępować??? :O:O

paskudny nie byl (przystojny dosc) ale ma okropnie ciezki charakter czytalyscie moze ksiazke, gdy kobieta kocha za bardzo i liczy na to ze on sie zmieni??

Gość grugru
bo jesteśmy inteligentniejsze:)

Jesteśmy cudowne, że ich znosimy :D:D Hahaha, żartuję, cudni są :P

moj jak wiecej wypije to zaczyna gadac jakby byl z innej planety....az mi wstyd ahhahaah....dobrze ze to sie zdaza raz na rok hahahahaha albo jak cos opowiada to sie strasznie rozwleeeeeeeeeeeeeeeeka ja czekam konca a on jeszcze nie w polowie ihihi...a mowia ze my kobiety gadamy jak najete...

Gość grugru
ostatnio był taki artykuł na kafe o poświęceniach ponoszonych przez kobiety dla mężczyzn. coś w tym jest, że kobiety szybciej ustępują dla świętego spokoju. no ale co robić? można próbować wychowywać

Nie czytałam nic takiego, ale facet się nigdy nie zmienia :P Albo pasuje Ci znoszenie jego wad, albo się w to nie pakuj :P No ale na początku wydaje się zazwyczaj inaczej :D Ja wiem, że mój się nie zmieni... Chyba niestety :D Ale ja też ejstem niezłe ziółko, więc muszę się ugryźć w jęzor :D

Gość grugru
pestka- 4 z tym rozwlekaniem to moj ma to samo. Do puenty to on dociera przez 7 gór i lasów i jeszcze doline

:/ ja juz taka jestem ugotuje, zmyje, upiore, sprzatnie, podam sniadanie, piwo pojde kupic, ehhh i kurde:/ za dobra mu bylam, zawsze kawe robilam, do seksu nie bylo trzeba mnie namawiac ale niestety koniec nastapil i jest mi dobrze :| a jego mamy nie lubie za jeden tekst (ona mysli ze on swiety jest) i powiedziala mu przed naszym wyjazdem rok temu PATRZ ZEBY CIE SYLWIA DO SEKSU NIE NAMAWIALA no myslalam, ze pierdolne jak to od niego uslyszalam

Gość grugru
ja tez mojego toleruje, bo w łóżku dobry jest, hehe. Na coś się przydaje

ja tam swego nie bede zmianiac...bo ja jestem gorsza....ihihi