Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gegx

ODCHUDZAJACE TABLETKI - wymarzony rozmiar 0

Polecane posty

Gość gegx

kilka dni temu bylam w usa, w Nowym Yorku, wszedzie reklamuja srodki odchudzajace , tak zwane SIZE 0 PILLS kupilam opakowanie takich tabletek... nie mam nadwagi ale chcialam zgubic 2-3 kilogramy dzisiaj wzielam jedna tabletke (na poczatek trzeba brac 1 dwa razy dziennie) potem jak organizm sie przyzwyczai to bierze sie 2 dwa-trzy razy dziennie poza tym te tabletki zawieraja silice wiec dzialaja dobrze na skore wlosy i paznkocie zjadlam rano sniadanie, potem wzielam 1 tabletke

Gość size zero powiadasz
:-o moze sie naogladalas skinny celebrity :-o

Gość kuźwa a jaki to jest
rozmiar "0" ?

Gość gegx
w ameryce rozmiar 0 to na polski rozmiar 32 ale one tylko tak sie nazywaja ! od rana nic nie jadlam bo nie jestem glodna :) troszke czuje sie jakby "zamglona" tak jak by kreci mi sie baardzo delikatnie w glowie ale czuje sie ok po kilka dniach organizm sie przyzwyczai i bedzie ok:) (chodze na silownie 3 razy w tygodniu, cardio albo czasami aerobic) zobaczymy

Gość 32 to jest kościotrup
:O

Gość gegx
wiem, ale w ameryce kazdy chce miec rozmiar 32 (i jest bardzo duzo takich dziewczyn) ja bym chciala miec rozmiar 36 (jestem 38-40)

Gość a jakie wymiary podchodza
po rozmiar 32 ?

Gość gegx
nie wiem jakie wymiary ja nie chce sie zaglodzic zeby miec rozmiar 32 victoria bec jest chyba 32 ja chce tylko przestac czuc glod byc miec rozmiar 36 :) brala ktoras z was tabletki odchudzajace ?

Gość wymiary rozmiaru zero
biust 80cm talia 60cm biodra 86cm do wzrostu ok.170cm i wiecej

Gość do gex
gdzie je mozna kupic? i ile kosztuja?

Gość **martika**
kolejne gowno typu adipex albo meizitang. i tak nie do kupienia u nas wiec sie nie napalajcie. a te wymiary ktore ktos podal to sa raczej do rozmiaru 36 a nie 32 :/

Gość o kurcze...
to ja mam mniej niż rozmiar 0!!!!!!!!!!!!a chciałam się odchudzać dzieki za otworzenie oczu dziewczyny:-)

Gość Aadamkiew
czy słyszalyście o tabletkch odchudzających lida

Gość o kurcze...
ja muszę się ubierać w smyku bo w normalnym sklepie rozmiar 34 jest na mnie za duży:-( ale nie wygladam jak anorektyczka! najlepiej leza na mnie ciuchy rozmiar 152 cm mam ciało 13 latki i nie wiem czy się cieszyc ze wygladam szczupło czy płakać bo juz mam 25 lat...

Gość do gex
nie oceniajcie negatywnie ludzi, ktorzy biora takie tabletki. Sama chce schudnac z 3-4 kg i szukam takich tabletek. Podobno Zelixa kosztuje w aptece 112 zl tylko ze jest na recepte

"Size Zero Models Size Zero bust size is 31.5 inches (80 cm), waist 23 inches (60 cm) and hips 34 inches (86 cm). To put this into perspective, the average waist size of a British eight-year-old is 22 inches (56 cm). Size Zero is seriously dangerous. Ultra-thin (size zero) models were barred from Madrid Fashion Week 2006. Milan followed suit. "

Gość dziewczyny...
te 4 kg to mało do stracenia a nie lepiej kupic karnet miesieczny na siłownie albo basen? lekka dieta i kg znikną! ja kupowałam rózne specyfiki i therm line i CLA i karnitynę ale bez cwiczen i diety nie działały.. w koncu poszłam na basen polubiłam pływanie i codziennie chodzę na godzine na pływalnie i po 2 miesiacach pływania i unikania słodyczy 6 kg znikneło.

Gość do gex
jasne, jak ktos ma czas i sile zeby latac po pracy na silownie abo basen to prosze bardzo ale ja wlasnie wrocilam do domu z pracy i jestem totalnie zmeczona, nie dalabym rady chodzic na cwiczenia po pracy

Gość **martika**
ja nie oceniam - ale jest roznica miedzy np. meridia(zelixa) a adipexem czy lida. z tego co wiem meridia potaniala jeszcze bardziej! kosztuje niecale 60 zl. tylko jest na recepte.

Gość idioci
rozmiar "O" to 70-50-70

Gość do gex
jak dostac od lekarza recepte na Zelixe?

Gość **martika**
smieszne to - ja mam wymiary 85/60/88 i nosze rozmiar 36-38 musialabym zgubic 5 cm w cyckach i 3 w tylku i nagle bede nosi cubrania o 2-3 rozmiary mniejsze? fajnie :)

do idioci = > podaj linka to ci uwierzymy :P

Gość dziewczyny.....
ja chodzę na basen pływać na 6.15 a gdy mam jeszcze ochotę na aqua aerobik to tak o 20 owszem na poczatku jest cięzko ale teraz pływam dlatego ze chcę robic cos dla zdrowia i kondycji... a jesli po pracy jestes tak zmęczona ze nie dasz rady nawet na lekki wysiłek to Twój organizm jest naprawdę w złym stanie...:-( bo ja przewaznie pracuję 10 godzin dziennie i wracam do domu po 18 ale dla mnie pływanie to relaks.

Gość idioci
szkoda mi czasu na was pustaki bujajcie sie

Gość do gex
nie wiem w jakim charakterze pracujesz ale sa ludzie ktorzy pracuja i sa tacy ktorzy PRACUJA :) nie chce tu nikogo oceniac ale ja mam cholernie odpowiedzialna prace, mase stresu i przychodze psychicznie wymeczona do domu, fizycznie czasem tez

Gość do gex
poza tym o 6.15 to jedyne o czym marze to to, zeby jeszcze chwilke zostac w lozku, nabrac sil na nowy dzien, wyspac sie

Gość gegx
ja chce zgubic tylko kilka kilogramow dzisiaj wzielam tylko jedna tabletke, okolo godz 11.30 po sniadaniu okolo godziny zjadlam dwa jogutry (danio i jogobelle :) ) potem NIC , okolo godziny 18 poszlam na silownie (robie tylko cwiczenia tylko CARDIO) spalilam dzisiaj 450 kalori(plus wypilam prawie litr wody podczas bycia w silowni) mialam energie pomimo ze nie dzuo jadlam, puls tez ok, czulam ze moge tak chodzic i chodzic na tej biezni caly dzien :) po powrocie do domu zjadlam lekka kolacje, bardzo lekka i czuje sie dobrze :) ps. kupilam tabletki w Nowym jorku w GNC sklepie z witaminami i zdrowa zywnoscia kosztowaly ok. $33

Gość hajijuku
uwazaj laska