Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SuzkajacPomocy

Olejek z WIESIOŁAKA na TRĄDZIK...

Polecane posty

Gość SuzkajacPomocy

Szukam pomocy...walcze z tym g*wnem i po woli trace siłe...Byłam u dermatologa dostałam leki lecz...ehhh... Poradzilam sie tazke ginekologa, przepisał mi tableki anty ..Minisiston... czekam na okres, lecz bardzo sie boje ingerencji w układ hormonalny, nie wiem czy zazywac ich czy nie...Doradzcie mi...!! Duzo myslałam ostatnio nad olejkiem z wiesiołka... ma ktoś z Was moze jakies doswidczenie w tej kuracji?? Pomoglo to komus na tradzik? A jak zwlczac pryszce na plecach!! Szukam pomocy i mam nadzieje ze w koncu ja znajde :(...ehh

Gość SuzkajacPomocy
Powiedz mi jak sie gostosuje? Ile kosztuje i gdzie moge dostac (w aptece?) I jakie efekty i po jakim czasie zauwazyłas...?

Ja zaczęłam stosować olej z wiesiołka i ogórecznika. Do tego castagnus (podobno obniża prolaktyne). Co do efektów to póki co nie moge nic powiedzieć. Wydaje mi się ze za miesiąc coś powinno ruszyć. Jeśli chcesz stosować oba te oleje to polecam produkt http://www.vitanea.pl/index.phtml?apteka=ogorecznik_lekarski_-_wiesiolek__67kaps&action=produkt_szczegoly&pid=44678&k=283. Bardziej sie bedzie opłacac, bo biorąc po 2 kaps masz kuracje na miesiąc. Jeśli chcesz sam olej z wiesiołka to masz tu http://www.vitanea.pl/index.phtml?apteka=olej_z_wiesiolka_kaps_035g_100_szt&action=produkt_szczegoly&pid=5123&k=86

Gość SuzkajacPomocy
A jak to działa jesli chodzi o przebarwienia?

Gość bo gupi jestes
sa produkty zawierajace olej z nasion wiesiolka (oeparol) tanie sa i osobiscie jestem z nich zadowolona