Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majorka33

Po jakim czasie byli wracaja jesli juz wracaja?

Polecane posty

Gość l//llllkjl

Gość gdyrka
facet to zawsze facet... a były jest już oswojony :)

Gość olpuihn

Gość Matiasss ona
do mnie wrocil po pol roku, zero kontaktu wtedy

Gość zaaaaaaaaa
niby byly oswojony, ale problemy wracaja... Nie warto...

Gość Matiasss ona
czasem da sie zwyciezyc problemy ale to ciezkie...oboje musza tego chciec

Gość zaaaaaaaaa
watpliwosci,.....? milosc to jest cos co sie wie... Nie ma ze sie nie wie, potem nagle sie wie... cos wtedy jest nie tak... przynajmniej dla mnie

Gość Matiasss ona
cos nie tak na pewno jest ale moze to byc chwilowy kryzys uczuc czy emocji...w koncu mozg tez niestety ma cos tu do powiedzenia...

Gość zaaaaaaaaa
uwierz ze bedzie Cie meczyc to ze kiedys zwatpil w milosc i uczucie do Ciebie. To naprawde sie wie.. Moga sie pojawiac problemy, ale ZAWSZE sie wie czy sie kocha czy nie...

Gość gdyrhtigkfokjg
mój powiedziqał jasno ii wyraźnie, że nie kocha...

Gość jhnmgh
nie ma potwierdzajacej reguly...jedni mowia ze nie kochaja a wracaja badz odwrotnie...kazdy przypadek jest calkiem inny...ale jezeli bylismy dla tej drugiej polowki naparwde wazni..to nawet po bardzo dlugim czasie powroty sa mozliwe....zycie pisze rozne scenariusze...

Gość gdyrhtigkfokjg
dobra, dobra, ja wiem, że on nie wróci, bawi się w najlepsze z tą ci*pą (za przeproszeniem), dla aktórej mnie zostawił! Oby mu jaja zgniły i odpadły!

Gość ikkkkjmlk
gdyrhtigkfokjg ...........>>>>> nie wiesz co ci przyniesie los..a ile z nim bylas..zazwyczaj tak jest ze jesli facet odejdzie i odrazu znajduje inna..to taki zwiazek szybko sie konczy.. nie ma w nim milosci. przywiazania tylu wspomnien.. i czasami dochodza do wniosku ze jednak tesknie za ta pierwsza..oczywiscie nie zawsze tak bywa...zycie bywa przewrotne:)

Gość gdyrhtigkfokjg
ikkki, 3 lata, ale zaczął z nią kręcić jak bylismy razem, powiedział, że mnie nie kocha i został z nią. Dziewczyna bogatsza ode mnie... może też o to chodzi????????

Gość ikkkkjmlk
gdyrhtigkfokjg ..>>>>> wspolczuje kochana:(( naparwde faceci to zasrane swinie!!!ale tak jak ci pisalam czasami ta nowa"milosc" w sumie bardzo czesto okazuje sie tylko ZAURICZENIEM!!czyms nowym nieznanym..byl z toba tyle moze chcial sprobowac czegos innego..twoj ex moze sobie nagle uswiadomic ze jednak to z toba chce byc.i moze byc juz nawet zapozno:)a jesli bedzie z tamta wywloka to sprawa jasna..nie kochal az tak mocno:(dlugo juz z nim nie jestes?odzywa sie do ciebie wogole?

Gość gdyrka
ikkki, to juz grupo ponad pół roku, nie odzywał się, ja tym bardziej, żadnych życzeń na święta, czy urodziny, od żadnego z nas, wiesz, dochodzi jeszcze, sprawa zaręczyn, ślub miał być we wrześniu, rodzice i znajomi poinformowani i ucieszeni, przygotowania w toku, a on nagle takie coś. Mieszkaliśmy razem 2 lata i mogło by sie wydawać, że sie znamy...

Gość ikkkkjmlk
gdyrka .>>> o ja pierdole.. co ja huj skonczony!!!jak dla mnie tojest niepojete jak mozna tak kogos potraktowac..a widujesz go czasem??jest nadal z ta panna?wogole jak ty sie czujesz?? nadal placzesz przezywasz przykelabys go sppwrotem?nie wiem czytak bedzie u ciebie,ale oni zazwyczaj sie budza jak juz jest zapozno..jedynie moge sobie wyobrazic co przezywalas...jak taka znajomosc mogla muzastapic.. tyle czasu udanego zwiazku plany slub itd..!!!!!!!!!!!!!skonczony skurwiel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jedyne co to pozostaje cien nadzieji,ze oworzy oczy zrozumie... ale zebys wtedy to ty go juz nie chciala:)

Gość gdyrka
ikkki, to nie ten typ, żeby chciał wracać, zresztą chyba by się bał, chociaż ja nadal nie wiem, co bym zrobiła, gdyby chciał wrócić, 40% tak, 50% nie, 10* nie wiem :) nie widziałam ich razem nigdy, jej na żywo też nie, ale donoszą mi, że się ich widuje na mieście, jego też nie widziałam i wcale nie chce chyba, jakoś sie pozbierałam, czyli randkowanie, poza tym pomogły mi koleżanki, rzucały mu takie kalumnie na głowe, że nie wyrabiałam, naprawdę :D a jak to było u Ciebie?

Gość upppppppupupuupppupup

Gość gjmhgujn