Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majorka33

Po jakim czasie byli wracaja jesli juz wracaja?

Polecane posty

Gość gdyrhtigkfokjg
tak na marginesie, tonie wiem, czy chciałabym aby mój były do mnie wrócił, ale byłoby miło, gdyby chociaż próbował albo gdybym wiedziała, że żałuje, że z nową lasencją mu nie wyszło i ja byłam lepsza chociaż nie wiem, czy to możliwe, skoro powiedział, że mnie już nie kocha czy to mogło być z jego strony tylko zaślepienie w strone tamtej?

Gość gdyrhtigkfokjg
ale mi sie wydawało, że to było TO... poza tym nie trzeba od razu przygarniać, ale wiedzieć, że żalują i są nieszczęśliwi

Czasem ciezko wyczuc czy ta skrucha jest prawdziwa czy pokazówka... oczywiscie serce zawsze wygrywa i przygarniamy... Ale czasem chyba warto isc naprzod a nie sie cofac....

Gość gdyrhtigkfokjg
ale nie chciałabys wiedziećl, że jesteś przynajmniej troche nie do zastąpienia i że tęskni? I jest mu źle? nie tylko Tobie? I mieć świadomość, że to był jego wybór? i cała sytuacja jest efektem jego zachowań? jego winą?

Akurat juz nie... Bo tez wierzylam w skruche i piekne slowa ;) i przygarnelam.... I wystarczy tego dobrego :p Oczywiscie milo wiedziec ze ktos kocha i teskni ale nie za wszelka cene.

Gość wax
a myślicie, że jak padły przy rozstaniu takie słowa, że on na pewno nie chce, że to nie to, ze nie kocha, że pomyłka, że że że ... to nie ma szans, żeby próbował wrócić mówił to tak na zimno, patrząc w oczy :(

Gość gdyrhtigkfokjg
ja chce wiedzieć, że cierpi, chciałabym wiedzieć, że jest nieszczęśliwy, nie tylko ja, chciałabym wiedzieć, że zło, które mi wyrządził wróciło do niego ze zdwojoną siłą... i żeby jego jaja przypadkiem znalazły sie w jakimś imadle :)

Zycie niesie rozne niespodzianki. Ci co mowia ze niegdy nie wroca wracaja i na odwrot. Zycie jest tak przewrotne ze niczego nie mzona byc pewnym.... Ogolnie zyjcie sama dla siebie, nie dla Niego bo mozna sie bardzo przejechac....

Gość gdyrhtigkfokjg
chce to wiedzieć na pewno... chce, żeby mi o tym powiedział...

ee wyluzuj.. Az tak zadna zemsty jestes. odszedl to krzyzyk na droge, szkoda twojego czasu. I na czekanie tez. ja tez czekalam i sie nie oplacalo. Ale tez nie czekam by mu bylo zle, wrecz przeciwnie, chce by mu sie jakos ulozylo.

Gość wax
a myślicie, że właśnie odnosząc się do treści topiku czy jak wracają to bezpośrednio PO /parę miesięcy/ czy może odezwać sie po wielu miesiącach, roku itd. jak nie mamy kontaktu

Gość gdyrhtigkfokjg
chyba nie jestem tak dobra jak ty, jestem po prostu skrzywdzona nie czekam na jego powrót, mam świadomość tego, że to raczej niemożliwe, chociażby dla tego, że o n je za dumny umawiam sie z ludźmi, robie plany na życie bez niego w tle

Gość gdyrhtigkfokjg
ja nie mam absolutnie żadnego kontaktu ani nawet wspólnych znajomych, wspólnego kręgu, nic

Ja tez jestem skrzywdzona juz po raz kolejny ale zaczyna mnie to smieszyc jacy ludzie (faceci:P) moga byc dziecinni i niezdecydowani i jak przy tym rania bliskie osoby. I szczerze powiem chce juz miec spokoj... Swiety :P

Gość wax
no ja własnie także nie i jak któreś sie nie odezwie, to pewnie nigdy się nie spotkamy zero kontaktu :(

Gość gdyrhtigkfokjg
no ja sie nie odezwe, ona ma kogoś, to byłoby żałosne

Gość wax
a moj jest sam, ale też się nie odezwe czekam :O

Gość gdyrhtigkfokjg
nie czekaj, ja w pierwszym okresie po zerwaniu chodziłam na randki i imprezowała, ale rozsądnie zabaw sie, dopóki możesz :D

Gość bridget jones 25
ale mozxe byc tak ze byly nie chcial byc z dziewczyna a po 4 miesiacach nagle stwierdzil ze kocha? mojej kuzynce cos sie takiego przytrafilo ale dla mnie rto az nieprawdopodobne!

Gość bridget jones 25
ten mojej kuzynki byl wtedy sam ale nie mieli kontaktu...i tak nagle zatesknil?

Gość gdyrhtigkfokjg
jeśli byl sam to mógl, to jeszcze zależy dlaczego i w jakim nastroju sie rozstali.

Gość bridget jones 25
rozstali sie bo on nie wiedzial czy naprawde chce z nia byc,,,niby sie nie poklocili ale ona byla rozzalona

Gość gdyrhtigkfokjg
powód ciotowaty, jasne, ze mogli do siebie wrócić, rozstanie w kłótni, nawet w kłótni to takie niby rozstanie

Gość dsfdsfgrghrh
po co wam byli?

Gość a takkk

Gość mb jhbmj

Gość fdeafcaw