Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 slonnnnnnnce

jak sie najlepiej opala膰?? rady

Polecane posty

Go艣膰 slonnnnnnnce

nie wiem czym sie posmarowa膰, 偶eby mnie s艂o艅ce szybko i 艂adnie chyci艂o??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anteczka
na rope :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slonnnnnnnce
hehehe ja powaznie pytam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hgggg
olej, albo oliwa i po艂贸偶 si臋na czym艣 ciemnym to przyci膮ga promienie dobrze te偶 si臋 opala w wodzie wi臋c jaki艣 odkryty basen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slonnnnnnnce
np oliwka dla dzieci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najlepiej w ogole
sie nie opalac ew samoopalaczem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slonnnnnnnce
no samoopalaczem i solarium -ochyda, sztuczne!!! slonko naturalne nejlepsze ;)

Udost臋pnij ten post

Moja kolezanka sie opala na oleju, tzn smaruje sie olejem i sie ladnie opala ale za to pachnie frytkami:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahah
najlepsze na raka naturalne slonko i solarium i na zmarszczki tez pomaga: w wieku 25 lat bedziesz wygladac jaks staruszka

Udost臋pnij ten post

a przestancie juz pieprzyc z tymi zmarszczkami!!huj was to obchodzi kto chodzi na solarium i czy sie opala tak czy siak!!!dziewczyna pyta o cos konkretnie a wy od razu-opalaj sie-...ble bler, rak sk贸ry , zmarszczki....etc. Akurat was to obchodzi g艂upie baby czy ktos bedzie miec zmarchy czy czerniaka!-przeciez was to cieszy jak ktos gorzej wyglada!! wiec dziwie sie sk膮d ci膮gle te pretensje do opalonych dziewczyn!!!!zal wam?-to tez sobie polezcie na sloncu....kuzwa co za nar贸d pojebany!-a w szczegolnosci g艂upie idiotki, co to niby martwia sie o inne-akurat!....zajmijcie sie w koncu w艂asna dupa , wlasnymi kilogramami, wygladem....niekt贸rzy nie musza lezec godzinami i sa opaleni-...chrzancie dalej i obrabiajcie innym ty艂ki,-zazdrosnice jedne!!!!

Udost臋pnij ten post

a poza tym-jak tos ma to w genach to i tak bedzie miec wczesniej zmarchy-i s艂once -szczegolnie przy naszej szerokosci geogr. niewiele zmieni!!!!!

Udost臋pnij ten post

ja sie zgadzam z kole偶ank膮 powy偶ej.. Co to kogo obchodzi.. Ka偶dy robi to co chce. A 偶e wy sie nie mozecie opalac? wasz problem. Opalone cia艂o ZAWSZE wygl膮da atrakcyjniej. Opalone a nie spalone - podkre艣lam. A po za tym medycyna ( i ta estetyczna tez) kosmetologia idzie tak do przodu, 偶e pewnie za 3-4 lata kto艣 wymysli rewelacyjny sposob na zmarszczki itd;) heh wiec nie wyolbrzymiajcie. Polowa babek na kafeterii to zazdro艣nice.. i SAME NATURALNE babki buehehe mowiace NIE makijazowi, NIE operacjom plastycznym, NIE solarium itd .. Ehh 偶al.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhy
do slonnnnnnnce---to co ze solarium jest sztuczne ale przynajmniej opalenizna r贸wna.....a nie jak po s艂oncu,tam jasniejsze tam ciemniejsze....pewnie cie nie stac na solarium i temu tak g艂upio gadasz

Udost臋pnij ten post

a poza tym na solarium, na 艂ozku brazujacym po 18minutach jestes slicznie opalona ( fakt takie 艂ozka sa drozsze, u mnie 1,20 za minute) jednak efekt super. G艂upota moim zdaniem jest lezenie plackiem na s艂oncu przez dobrych pare godzin. Zdecydowanie wole zap艂acic te 22 z艂, za jedno opalanie ni偶 le偶ec pare godzin na s艂oncu.. Bez sens..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhy
i chocia偶 si臋 godzinami le偶y na s艂o艅cu (co dla mnie to bezsens) to i tak si臋 nie opali tak 艂adnie jak w solarium....te偶 wole wyda膰 kase na solarium a nie lezec godzinami na s艂oncu...przynajmniej jestem wszedzie rowno opalona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiiiiaaaaaaaa
co to jest to 艂贸zko br膮zuj膮ce?? ja poszlam 3 razy na solarke po 8 min i nie widze za bardzo opalenizny ... buuu a opalam si臋 do艣膰 latwo. wczoraj polezalam moze z 40 min na sloncu i juz mam jakis efekt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do iasias
ale z ciebie ordynarne babsko :O ps masz racje, sa ludzie, ktorym nie mozna przemowic do rozsadku i zadne argumenty do nich trafiaja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 graabarz111111111111111111
iasias- spad贸wa wuglarna prostaczko poryta zmarszczkami na ochydnej d***

Udost臋pnij ten post

hehe-ordynarne babsko-niech Ci b臋dzie ze jestem, bo powiedzia艂am trzy brzydkie wyrazy-no c贸z...nic o mnie nie wiesz ale juz os膮dzasz-takie sa w艂asnie kobitki !!!!-bez komentarza.... ....ale same powiedzcie-jak mozna sie nie wkurzyc, jak ciagle mowicie to samo...a ta niby troska kobiet!!!-hipokryzja!.....ja np. ci膮gle s艂ysze g艂upie pytania-czy cos jem, ile sie odchudzam itp.-bo jestem chuda ( mi臋snona raczej -ale inni widz co chca)....i na nic moje mowienie, ze jesli jestes sportowcem-to nie ma szans by byc grubym!- no ale za plecami i tak s艂ysze..... ...a najlepsze jest to, ze skoro chuda i w miare 艂adna, to na pewno glupia-....i na prwade nie mam juz si艂y i ochoty wlaczyc z wrednymi babami,-niech sobie mysla co chca! ps.ludziska zajmijcie sie w艂asnymi sprawami i problemami bo mysle ze macie ich sporo jak kazdy-....a swiat na pewno bedzie lepszy

Udost臋pnij ten post

do grabarz!!!!- ojojojo -za duzo rozumku to nie masz.....mi艂ego zycia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do iasias
wiem o tobie tyle, ze ponosza cie nerwy i nie potrafisz w sposob kulturalny i na poziomie prowadzic dyskusji. wiedza ta nie jest wynikiem analizy twojej osobowosci, ale z lektury tego co napisalas. wulgaryzmow uzywlas wiecej niz trzy, a caly tekst zostal napisany w tonie, o ktory mozna podejrzewac jakis margines spoleczny. natomiast twoje teorie o zazdrosci zakrawaja juz o psychanalize, a poniewaz nie maja i nie moga miec potwierdzenia w faktach - daruj je sobie. przyjmiej tez do wiadomosci, ze forum jest miejscem wymiany pogladow (w sposob cywilizowany ;) ) i jesli ktos widzi w opalaniu cos zlego ma prawo do wyrazenia swojej opinii i to, ze jest ona dla ciebie niewygodna nie ma tu nic do rzeczy. zycze wiecej wiary w ludzi, bo pisuja tu i zyczliwi, ktorzy chcieliby uchronic innych przed oparzeniami slonecznymi np. a nawet jesli to nie zyczliwosc a egoizm, wynikajacy z faktu, iz te ofiary poparzen moga stac sie pacjentami publicznej sluzby zdrowia i zajac komus miejsce w kolejce do lekarza, to nie jest to powod, by kogokolwiek wyzywac glupich bab itp.

Udost臋pnij ten post

buahahahah- margines spo艂eczny!!!-niech ci bedzie....ja nie mowie juz\\ tylko o tej rozmowie...tylko o masie innych -wa艂akowanych w nieskonczonosc!-bo wy-kobitki-niby takie sympatyczne, mi艂e, wyrazajace sie z trosk膮-akurat w to uwierze....poczytaj sobie dziewczynko inne ozmowy na forach int. to zroumiesz o co mi chodzi...nie mowie tylko o opalaniu! - tylko o mentalnosci polaczk贸w-kobiet -: 艂adna-g艂upia; blondynka-pusta; dbaj膮ca o siebie-na pewno nie pracuje i ma czas; r贸zowe ubranka-szkoda gadac.....o tym mowie! - -m膮dre osoby na pewno sie zgodza ze mna- tacy jestescie ludziska........

Udost臋pnij ten post

a tak poza tym-jak ty na podstawie paru zdan os膮dzasz cz艂owieka-to gratuluje!!!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulururururuuuu
zgadzam sie z ias ias......taki w艂asnie jestecie kobiety...nic dodac nic uj膮膰....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tej laski co
...twierdzi ze forum jest do wyrazania opinii w spos贸b cywlizowany-heheheh-sk膮d ty sie urwa艂as?pokaz chociaz jedno takie forum. Aha- no i kto w tym swiecie jest zyczliwy?-chyba ksi膮dz, bo nie kobiety wobec innych kobiet.Zawsze zastanawia艂o mnie, skad tyle jadu w babach. A laska ma akurat racje- takie jestescie baby! Faceci g贸r膮-tak by艂o jest i bedzie.A wy zryjcie sie dalej i pod p艂aszczykiem zycczliwosci wyrazajcie swoje chore opinie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jednak s艂o艅ce
opala膰 si臋 stopniowo z u偶yciem ochronnych olejk贸w, dope艂niaj膮c systematycznie wypocone elektrolity poprzez spo偶ywanie wody mineralnej niegazowanej i raczej na s艂o艅cu ze wzgl臋du na wit. D, gdy偶 zdrowie jest wa偶niejsze od powabnej opalonej sk贸ry, kt贸r膮 to uzyskuje si臋 w solarium. Poniewa偶 nie wiem czy solarium daje efekt leczniczy, tak jak opalanie na s艂o艅cu, prosz臋 o komentarze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyyy
dla mnie najlepsze 艂ozko w solarium to black power turbo. super opalenizna i szybki efekt:) A na s艂once to wiadomo powinno sie uzywa膰 krem贸w czy olejk贸w z flirtem. ALe w艂asnie na s艂o艅cu najlepij 艂apie chyba t艂uste czyli r贸zne olejki-ja u偶ywam chocia偶 z faktorem 2 A mozna tez sie posmarowa膰 tym t艂ustym kremem nivea. A na solarium dobrze i艣膰 przed opalaniem,wtedy masz ju偶 podk艂ad i wtedy na pewno sie 艂adnie opalisz na br膮z a nie na buraka

Udost臋pnij ten post

moim zdaniem iasias ma zupe艂na racje poprostu te g艂upie babska zazrdoszcza innym dziewczyna figury wygladu itp. nie chodzi im oto zeby inne dziewczyny uchronic z tego co czytalam to widac ze pisza z zazdrosci ja chodze na solarium i w lato i zime co z tego ze w lato jestescie opalone jesli w zime blade jak sciany faceci wola zadbane opalone i atrakcyjne dziwczyny a nie jakies beznadziejne panny ktore sa przeciwne wszystkiemu pozatym nudno jest lezec na sloncu pare godzin skoro mozna pojsc na 15 minut na solarium i miec taki sam efekt albo i lepszy ta osoba co pisala do iasias nie ma racji zupelnie w tych czasa nie ma zyczliwych kobiet kazda zawsze bedzie zazdroscic taka jest nasza natura choc zdarzaja sie wyjatki ale w przyjazni pomiedzy dwoma kobietami na tym koncze swa wypowiedz tak trzymac iasias:):):)

Udost臋pnij ten post