Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyciszona

50 to dużo? .....to zaledwie pół wieku

Polecane posty

Gość ula57
Witam wszystkich w ten upalny dzień.Nie wiem jak Wy ale ja jestem strasznie leniwa gdy jest tak ciepło.Wypiłam już dzisiaj dwie kawusie i dalej "chodzę do tyłu". Dopiero wieczorem prawdopodobnie uda mi się coś zrobić w ogrodzie.Nawet córka dzisiaj przyszła z pracy i się położyła spać co raczej jej się nie zdarza.Pozdrawiam gorąco.

Gość ula57
Acha,powiedzćie mi proszę co mam zrobić abym nie pisała na pomarańczowo /chodzi mi o pseudonim/.

Gość ula57
halo,halo i mamy 11 stronkę

Gość prawie letnia
tu 50 latka dzięki za stronkę, piękne:)

Witam popoludniu🖐️ Ula 57! musisz sie zalogowac i wpisac haslo . Wejdz w preferencje i rob dalej w/g wskazowek__ napewno Ci sie uda! Pozdrawiam. A to dla Ciebie za otwarcie nastepnej stronki🌻 🌻 🌻 Prawie letnia__ witam , zapewnie chodzilo Ci o linka , ktorego Wam wkleilam__ prosze bardzo i zagladaj do nas. Pozdrawiam. Dziewczyny__ gdzie jestescie? Tak, tak to piekna pogoda sprawia,ze nie mozeny sie spotkac, a moze jak sloneczko zajdzie__ to zawitacie? Czekam!🖐️

Witam serdecznie, chociaż nie mysle, abyście były teraz przed komputerem. 🌻 Do pani psycholog, która zwróciła sie do mnie wczoraj: jeśli tak to fachowo zauważyłaś, to pewnie coś w tym jest..? Nie wiem, czy przyczyną nie jest fakt, że jestem osobą bardzo emocjonalnie odbierającą świat (pisuję wiersze... nagradzane na konkursach :) ), a o swoich radościach i smutkach piszę nie tylko na topiku, ale w pamietniku i w intensywnie wymienianych sms do przyjaciółki. Pewnie czasami miesza mi sie i na topiku wypowiadam sie \"z biegu\" tzn. tak, jakbym przed chwilką już opowiadała o czymś, a to było w \"innym miejscu\".... No nie wiem. A miłe Panie z topiku jakie miałyby komentarze do moich wpisów? faktycznie nie rozumiecie ich często, co zarzuca Pani psycholog na poprzedniej stronce? Powiedzcie szczerze, choćby miało boleć.... pozdrawiam

Gość myszka5
Wyciszona 1954 witaj! Ja rozumiem co chcesz powiedzieć poprzez swoje komentarze,a jeżli domniemana pani psycholog nie rozumie o czym piszesz to już Jej problem,odzywaj się często my Cię rozumiemy

Witam Cie Wyciszona! Co do wypowiedzi pani psycholog __ najpierw powinna sie sama przedstawic, potem moze zabierac glos! Czy bala sie odkryc__ przeciez i tak Jej nie widzimy. Ja osobiscie rozumiem Twoje wpisy i wiem,ze nie zawsze ma sie dobry dzien, piszemy o wszystkim , a Ty jestes bardzo szczera i piszesz o wszystkim co przezawasz. A ostatnio masz naprawde duze problemy, zycze Ci duzo spokoju w Twoim zyciu! Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze milego wieczoru!

Kochane moje, wpadne poznym wieczorkiem, bo ide do moich dzieci na grilla, a pogoda jest piekna , wiec posiedzimy troszeczke! do zobaczenia pozniej!

Ja również wpadnę wieczorkiem zobaczyć co się u Was dzieje,teraz będę oglądała moje ulubione seriale czyli M jak miłość i na Wspólnej

Witajcie milusińskie. Troche dzisiaj po pracy miałam bieganiny. Robiłam paczkę dla córci, żeby ja jutro wysłać. Potem obiadek. Posprzatałam, wykąpałam sie i zasiadłam do komputera. Wyciszona i inne koleżanki wydaje mi się, że każda z nas pisze w takim języku, że kolejne ja rozumieją. Myslę, że nie mamy kłopotów z poroumiewaniem się. Więc często pewnie takie wpisy osób pomarańczowych jak rzekoma Pani psycholog musimy ignorować. Niektóre pewnie będą wartościowe, ale te niemiłe trzeba uważać za niebyłe. Szkoda nawet o nich rozmawiać.

Juz jestem___ teraz dopiero mozna oddychac, jest bardzo przyjemnie na dworzu, mam otwarte okno balkonowe i czuje zapach jasminu z mojego ogrodka, jest naprawde cudownie!🌻 Ula 57! Ciesze sie,ze widze Ciebie w malej czarnej__ masz 🌻 Witaj bb54 tak masz racje, ze niepowazne wpisy trzeba ignorowac, a jak wiemy jest to raczej nie uniknione, i beda sie pojawialy!Dlatego jest dobrze jak piszemy czarnym nickiem, to przynajmniej nie mamy podszywaczy! Czy spotkam jeszcze kogos dzisiaj? 🖐️

No niestety :-( nie mialam szczescia spotkac zadnej z Was, wiec zycze Wam spokojnej nocy i do jutra🖐️.

DZIEKUJE pięknie za Czesia :)) Tu-50-tka 🌻 Rozbierajac się przed snem, wysłuchałam \"Mów do mnie jeszcze...\" i już zmykam, bo rano trzeba wstać. Czesio to balsam na dobranoc. Dobranoc Wam wszystkim, choć pewnie już dawno jesteście w objęciach Morfeusza... ja też już kończę swoje \"markowanie\"... zostawiam naczynia niepozmywane, bo nogi już bardzo bolą P.S. Moje malwy, które zwykle kwitły mi w lipcu na imieniny, już dziś pojawiły sie pierwsze kwiatki! Za kilka dni mój domek będzie jak w piosence \"w malwy malowany\".... do jutra, może sie nam uda!

Ja również zyczę pięknego dnia,słoneczko przygrzewa chce się żyć,radujcie się dziewczyny każdą chwilą pa,pa

Dzieki za życzenia. Jak do tej pory - mnie sie spełniły :) No, należał mi sie taki dzień już! obym nie przechwaliła, bo podobno przed zachodem słońca nie chwali sie dnia..... 🌻

halo, halo! Dziewczyny , gdzie sie podziewacie? U mnie popadal deszczyk i jest duzo lepsz powietrze. Nie musze podlewac ogrodu :-) Wyciszona__ ciesze sie ,ze mialas dzis piekny dzionek__ nalezy Ci sie.🌻. Moze uda nam sie wieczorkiem w wiekszym gronie spotkac? Zapraszam na lody z truskawkami i bita smietana!! Pozdrawiam i czekam🖐️

tu-50-tka ja się jak najbardziej zapisuję na lody ale bez śmietany... to bedą moje pierwsze truskawki tego roku. u mnie nie popadało lece troche popryskac pozdrowionka dla Ciebie i TYCH, którzy zajrzą tu po mnie 🌻 pa pa!

Halo Dziewczyny! A co to dzis taki zastoj? Gdzie jestescie? Wyciszona specjalnie dla Ciebie zostawiam duzy pucharek truskawek, ale bez smietanki! Mam sasiadke, ktora ma duzy ogrod i prawie codziennie mam nowa dostawe truskawek, sa swiezutkie, prosto z grzadki i..... slodkie! 🌻 Pozdrawiam Was🖐️