Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyciszona

50 to dużo? .....to zaledwie pół wieku

Polecane posty

TU 50 - ggggdddzzzziiiieee jeeeeeeesteś - wooooooooołłłłłaaaaaammmmmmmmmyyyyyyyyyyy.

Libra stawia!!!! zaczęła 50-ta strone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja wołałam naszą koleżankę - a dostalam stronkę, widzicie złośliwośc tej Istoty? Tak ostatnio spelniają sie moje marzenia.

TU-%0 wołamy CIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE a propo tego snu bedzisz zbierac owoce swej pracy ale nie wszysko pojdzie po Twojej mysli bedziesz czuc sie miedzy innymi oszukana ale sukcesik bedzie napewno

bidulko , ty nasz , ale dostajesz od nas zaraz biegne z zimnym tasakiem i przyłoże ci do guza👄

w mojej glowie tylko %%%%%% nie-top-rze ale fajowo ze 50 ta stronka otwarta Librus lec po szampanaaaaaaaa SZarooka Y 👄 LibraY👄 WyciszonaY👄 i dla czytajacych YYYYYYYYYYYYYYYYY

Moje prośby co do zycia - staram sie już ich nie mieć,ale materializują sie na pewnym poziomie. Zamiatając chodnik przed domem,przypomniałam sobie,jak to kiedyś najlepsze do tego byly zwykle brzozowe drapaki. Wyobrażcie sobie,że na drugi dzień dzwonek,za płotem stoi facet i sprzedaje miotły z brzozy po parę zl. Oczywiście kupiłam,przecież nie mogłam odmowic Opaczności - spełnienia mojej potrzeby na tym poziomie. Moje bardziej wyrafinowane życzeniomyśli,niestety nie spełniaja sie. Może i dobrze.

Jak widać i czuć te 50%%% uderzyły mnie też,oj TU-50 dostała pewnie wypieków,tyle mysli skierowanych do niej.

Słuchajcie - mam propozycję, dzisiaj o 24 wsiadam na moja miotłę brzozową i po tych %%% leeeeeecę na Górę - lysą oczywiście. Proponuję spotkanie.

Libruśśśśś co za humorystyczna dusza z Ciebie!!!!! Zawsze, czy dopiero z wiekiem, gdy sie nabiera dystansu do wszystkiego??? Super jesteś kobieto, tylko sie przyjaźnić z TAKA 🌻 a mozesz mi wyjaśnić geneze Twojego nicka?

Mój nick to - znak zodiaku po łacinie - czyli waga,obok rocznik. Ja byłam zawsze trochę inna,życie mnie ciągle temperowało,ale uwielbiam sie śmiać i wesolych ludzi.

Ta miotła już nieco sterana,ale myślę że mam jeszcze w zapasie mopa i szruber - wiecie co to takiego?