Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyciszona

50 to dużo? .....to zaledwie pół wieku

Polecane posty

Ludka dzięki - jeden z pomysłów podrzuciłaś. A ja prze dzikim ogrodem,poooszlam między dzikie pola ze swoim moherowym psem - szukalam tych nagich mieczy. a potem przy kopaniu,chyba dopiero właściwie odczytałam jego reakcję - strach,wszędzie widzi wrogów,we wszystkim dopatruje się złośliwości - tak też potraktował ten moj normalny,jak do brata list. wiadomo,że ten strach rządzący naszymi ELYTAMY rozlany jest po całej europie i nie tylko.Boją się biedaki tych moherów - jak diabła. Czekam,czy mi jeszcze cuś przyśle,czy ten Alzheimer mu juz całkiem w bani ponamieszał dziewczyny - z dzikich pol i dzikiego ogrodu uciekają do domu myszy,oj jak nie lubię - właśnie usłyszalam trzask łapki.No i po co toto wlazi nie tam gdzie trzeba? Dobrze,że MM - sama nie dałabym rady wyrzucić. Nara.

witajcie babiszony hyrpuś , ni eoprawiaj tylko zdjecia i nie zawieszaj nad łozem malzenskim , największy maczo moze dostac kompleksow :D :D Libro- jestes taka kobitka z jajem , a tak dajesz sie puszczac w \'\'maliny\'\' po co produkujesz sie i wysyłasz e- maile do brata zignoruj jego poczte , nie czytaj tylko kasuj zanim przeczytasz bedziesz miala problem z głowy takie jest moje powiedzenie :\'\' krzywe niech bedzie zawsze krzywe i nie straj sie za wszelka cene toto prostowac , szkoda pradu\'\' nie szukaj niczego , zeby mu dokopac , olej to nic tak nie wkurwia wroga , jak zlekcewazyc go i okazac brakiem zainteresowania

Witam moje kolezanki 🖐️ te ktore juz znam i te Nowe , ktore do nas dolaczyly! 🌻🌻🌻 Dzieki, ze o mnie nie zapomnialyscie ja tez o Was myslalam ale odsunela mnie sila wyzsza od kompa, wyladowalam w szpitalu, serducho zaczelo nie tak pracowac jak powinno, ale mam nadzieje, ze juz teraz bije w rytmie,,,,,, cza cza :D Te cholerne stresy wykanczaja czlowieka, teraz przestalam sie juz denerwowac i postanowilam inaczej zyc, ale czy to sie da?,,,,,,,,, zobaczymy! Dziewczyny dam Wam rade, musimy dbac o siebie, nie przemeczac sie, pierdoly jednym uchem wpuszczac drugim wypuszczac i nie dac sie doprowadzic do nerwicy. Zawsze mowilam,ze choroba sama wlazla, sama wyjdzie, ale czasami nie mozemy podolac za wszystkim co nas otacza i denerwuje. Zycze Wam wszystkim duzo zdrowia i usmiechu na buzi. Zapraszam na goraca herbatke z cytrynka, kawe pije tylko rano i jestem nie poprawna bo bez papierosa kawa mi nie smakuje, MM waczy ze mna ale ja nie slucham, bo wszystkiego w zyciu nie mozna sobie odmowic :D Dziewczyny stawiam na powitanie zubrowke z sokiem jablkowym YYYYYYY ale ja jeszcze dzisiaj wypije sam soczek! 🖐️

Cos na wesolo! Zebrak prosi biznesmena: _Niech mi pan da na jedzenie. Biznesmen wyciaga z kieszeni stowke, ale po chwili ccfa reke. _Nie dam ci, bo przepijesz. _ alez ja juz od 10 lat alkoholu w ustach nie mialem. _No to wydasz na papierosy. _ Nie, panie, ja w zyciu nie palilem. _ A na dziewczyny nie wydasz ? _ Oczywiscie, ze nie . Ja mam przeciez zone i dzieci! Biznesmen daje mu stowe i mowi: _ Wsiadaj do limuzyny. _Panie tapicerke panu pobrudze. _ Wsiadaj musze zonie pokazac, jak konczy czlowiek, ktory nie pali, nie pije i na dziewczyny nie chodzi. :D : D :D

NOO -50-tka Witaj nam nareszcie,a tak czułam,że cuś z Twoim serduchem,ale będzie dobrze.Tyle życzliwości wysylanych w myślach od nas dla ciebie - tyle wypitych toastów YYYY%%%,poświęceń z naszej strony - musi dac rezultaty. Ale się cieszę,stęsknilam się i WITAM.

Dwie sasiadki, ktore za bardzo za soba nie przepadaja, spotkaly sie na klatce schodowej: -Chora pani jest, pani Nowakowa? -A dlaczego pani sie pyta, pani Kowalska? -A nie, tak tylko.... bo wczoraj wydawalo mi sie, ze kolo czwartej nad ranem wychodzil od pani z mieszkania doktor. -Tak? A jak od pani dwa dni temu wychodzil o piatej rano general, to ja sie nie pytalam, czy wybuchla trzecia wojna swiatowa! :D

jeszcze jeden dowcip! -Zabraniam ci wracac tak pozno do domu. Masz dopiero 17 lat. ja w twoim wieku..... krzyczy wzburzona matka na corke. - Wiem, wiem, siedzialas caly czas w domu, bo ja mialam piec miesiecy! :D

U mnie w domu rozchodzi się znowu zapach zacieru - już od tego jestem na %%% -MM klarował wino z winogron jak sobie pospałam. Więc z radościa nadstawiam YYYY na coś lepszego,za Twoje i nas wszystkch zdrówko.Kochana - puść sobie piosenkę ze strony 55- pt.Mieciu Zul - zobaczysz jak trafisz w klimat.

witam Ciebie 50 teczko to , ze bylas w szpitalu na serducho , to mnie zmartwiłas okropnie, ale to , ze juz jestes z nami to ucieszyło zastanawiłysmy sie , gdzie sie podziewsz nie odwiedzaj juz nigdy szpitala !!! ale widze humorek najwazniejszy.. i tak trzymac spadam do łozka , mam jutro wyplate, moja bańka musi byc wypoczeta

wiecie co??........ ale kielicha to sie z wami jeszcze napije ................................pod Miecia żula

OO ja tez jestem zadowolniona z powrotu do zdrowotnosci Tu-50tki❤️ mialam czuja ześ chora juz humorek dopisuje znaczy zdrowa ! i niech tak zostanie Szarooka jak lej po ząbku ? Nadstawiam kielonka dla zdrowotnosci Y

hyrpus... zabek juz nie boli... i dzieki za pamiec ... wszystko sie goi po malutku najwazniejsze, ze humory nam dopisuj 50-teczko polej no tej zubroweczki ........do YYYY jest ku temu okazja , zeby uczcic twoj powrot na pohybel wszystki smutkom!!!!!:D:D

zdrowko twoje wypiłam , teraz z czystym sumieniem kłade sie spac trzymajcie sie cieplo do zobaczyska jutro 🖐️❤️👄

Ja tez wybieram sie juz do lozka, a co dzieje sie z nasza Wyciszona? Zycze Wam kolorowych snow i do jutra! 🖐️

Libra stracila sie a obiecala bajeczke na dobranocke Dzieki za kolysanke Tu-50 tka a Wyciszona zas wyciszyla idziemy lulac pa

Witam w sloneczny jesienny dzionek! Ja juz po spacerku z pieskiem, zaparzylam dla Was kawke i przynioslam swieze paczki . Czestujcie sie dziewczyny! Taki spacer z rana dobrze robi na samopoczucie! Zycze milego dnia i do pozniej, teraz zabieram sie za codzienne porzadki ,,,,,,,, musze poprasowac czego najbardziej nie lubie ? Czy ma ktoras z Was ochote mi pomoc :D Czeeeekam!!!!!!!!!!!!! 👄 :D

Witam buziole wysyłam Tu-50 do prasowania eee jestem ostatnia a do jedzenia pierwsza dzieki za pączki pycha Librus a co ? Z Toba? daj głosa Polatam po polach pogoda piekna SJU

Cze!! Babeczki- nie wiem jak Wy - ale ja mam niewyparzony jęzor,ipowiem tylko tyle - że jestem strasznie zniesmaczona - tym co obecnie w tv. Zawsze uważałam,że KK jest godny politowania. Ja jednak po odkryciu tego Trzeciego Oka - mam jakieś przebłyskigeniuszu.No bo,powiedzcie sami,czy wczoraj oglądajac niezbyt uwaznie jakiś tam film - uslyszałam z niego odpowiedz na motą rodzinną rozterkę. A więc poniżej przeprowadzę pewną funkcję matematyczną Ile jest 8-1??? Otóz jaki otrzymałam wynik: 8 - 1 = 0 8- ja = 0 7 x 0 = 0 Nullllllll.................. Potrzebowałam tylu lat - aby moja antena w głowie otrzymala infornację - ZE JESTEM JEDYNACZKĄ. Proszę o powazne podejście do tematu i uczone wypowiedzi.

KOCHANE ! nie mam czasu, ale wpadłam i widze, że znalazła sie tu-50-tka, to sie odzywam aby wyrazić ogromną radość :)) ❤️ 👄 Wszystkim Wam gratuluję, że podgoniłyście nieźle w nr stronek. No no - to sie musiało dziaaaaaaaaać! :) - jak bede mogła to poczytam i dołączę do Was na bieżąco ale jestem ciekawaaaaa, pozdro wszystkim

Szarookuś👄 piosenka na czasie Wyciszona👄czekamy na wiesci jak było W-w Librus👄 nie wiem jak to jest miec tyle siostr i braci mam jednego brata nasze stosunki sa poprawne t.z.n. 2 razy do roku telef. zawsze marzylam o siostrze ale czytajac posty Twoje nie ma reguly przykladem Szarooka i jej brat Pewne na bank w kontaktach z bratem brakuje przyjazni i bliskosci caly czas mam nadzieje ze odnajdziemy te uczucia 1+1=2 Tu-50 👄prasujesz dwa dni czy cuś

Dopiero co wstałam z wyra.Tak to jest - gotowanie,jedzenie,spacer z moherem,pod przymusem,spanko i po dniu.A więc dobry wieczór-cuś od pól chlodem zaczyna ciągnąć.Wiecie,że pomyślałam,że dzisiaj jest czwartek?- c orcia przyjedzie w piątek,więc z tej glupiej radoch o dzień podgonilam czas .50-tka z rana nas powitała,Wyciszona jak na kontrolę wpadła - tylko Hyrpuś niezawodna.

Hyrpuś - w nocy też bedzie spanko,ale ja rzkręcam się ok22 - myję gary,oglądam filmy - ok2 ide spać.poczytslam sobie o betankach na google,daje dużo do myślenia -zawsze na sprawę jeszcze trzeba spojrzeć na odwrót.