Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co __robić

chyba padłam ofiarą oszustwa firmy pomagającej pisać prace!!

Polecane posty

Gość ty tiaaaaa
tiaaaaa - co prawda zgadzam sie z tym co napisalaś/łeś ale zanim zaczeniesz kogoś opierdalac to kup se debilko/u nadęta/y slownik ortograficzny

Gość ty tiaaaaa
mów mi dr nieuku

Gość tiaaaa
bo zrobiłam jeden bład w 'wyżywac'...? :o Jasne, to szczyt debilizmu. Przepraszam:O

Gość co __robić
rzeczywiście chyba niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem ,i sądzą że chciałam KUPIć CAłą PRACę!!!więc powtarzam-tu nie chodzi o pracę,ale o plan !(i nie myślcie że uważam że kupno plany to" mały grzeszek"a kupno całej pracy to "wielki grzech",zdaję sobie sprawę że i jedno i drugie jest "przestępstwem",ale tego drugiego grzechu nie popełniłabym nigdy) zresztą nieważne.... nie mam ochoty jeszcze dodatkowo wysłuchiwać Waszych obelg...

Gość ty tiaaaaa
i słusznie - praca czeka, a czas i pieniądze juz straciłas i nawet na policję nie mozesz isć; do roboty - będzie nas wiecej wykształciuchów

Gość hhasdlkhasldnmndlkash
"ty tiaaaaa" - ooo taaak, bo własnie o to chodzilo w temacie - wyrzywac czy wyzywac - to najistotniejszy gwozdz programu! co_robic - dla mnie nie ma specjalnie znaczenia, czy cala prace, czy plan, czy wstep, czy zakonczenie. I nie rozpatruje tez sprawy pod katem kodeksu karnego - przechodzenie na czerwonym swietle tez jest przestepstwem, a jednak mi sie zdarza. to nie o to chodzi. chodzi mi jedynie o ironie losu - analogicznie do czerwonego swiatla - jesli sama przebiegam na czerwonym nie bede wrzeszczec na kogos kto robi to samo - ktos nie w porzadku poucza kogos nie w porzadku. zdajesz sobie chyba sprawe, ze kupowanie elementow pracy jest nie w porzadku (ja osobiscie czulam potrzebe napisania jej samodzielnie, chcialam zeby byla zwienczeniem tych 5 lat), no a piszac, ze 'to jedna z najwiekszych firm', 'wzbudzali zaufanie' - no litosci, ludzie zyjacy z nieuczciwosci wzbudzali zaufanie?

Gość co __robić
wiem że nic już nie wskóram,ale gdybym chociaż miała jakiś nr telefonu mogłabym chociaż zadzwonić i sobie że tak powiem "ulżyć"... wiem że zarówno ta osoba jak i ja jesteśmy nie w porządku ale myślę że jednak ona jest bardziej nie fair w końcu wzięła pieniądze za coś czego nie zrobiła!

Gość hhasdlkhasldnmndlkash
nie chce dolewac oliwy do ognia...aleee....Ty chcialas dostac tytul - dyplom, za cos, czego nie zrobilas sama..a on wzial kase za cos, czego nie zrobil. mysle, ze nie Tobie oceniac, kto bardziej nie w porzadku, kto mniej a co do danych i konta - i co, znajdziesz adres i pojedziesz polamac nogi? a w ramach zadoscuczynienia i zeby " sobie ulzyc" on zadzwoni do dziekanatu Twojej uczelni poinformowac o pilnej studentce? moze zamiast skupiac sie na biciu piany i kombinowaniu, jak tu dopiec nieuczciwemu pisaczowi uczciwych prac (no nie moge), skup sie na pisaniu planu i jemu poswiec swoja energie??

Gość hmm..hmm..
od kiedy to pisanie planu pracy jest trudniejsze od pisania pracy magisterskiej..... ????

naskoczyliście na dziewczynę, a się założę, żde 90% z Was nie pisała sama CAŁEJ pracy, tylko czekacie żeby komuś dokopać, żeby zgnoić, ona pytała się o poradę.....to już się zdarzyło , nie wypominajcie jej tego, tylko pomóżcie. Ja Ci współczuję, ale nie umiem Ci pomóc. Pozdrawiam

Gość oswiadczoww
baton nie pierdol

Gość gość
Hahahahha Nie zostawisz tego tak!? Jak Ty w ogóle mozesz na coś liczyć? Jeśli zgłosisz ich przestępstwo, to automatycznie zgłosisz też własne. :classic_cool:

Gość gość
autorka pewnie już dawno jest uczciwym magistrem i ma równie uczciwą pracę :classic_cool: ciekawe czy kupiła sobie plan, pracę, dyplom, czy jakież to inne zakupy poczyniła, by sobie "ulżyć" :classic_cool:

Gość sialalala_laura_29838456
To straszne jak piszesz o czyms takim, a jedyne co dostajesz na forum to NAPISZ SAMA ! pomocne nie? Sa rozne sytuacje np ja zlecilam napisanie fragmentu mojej pracy bo mieszkam poza granicami polski i nie ialam dostepu do biblioteki tez zostalam oszukana hehe Dlatego staram sie wszedzie puscic te wiadomosc: Leszek Brzozowski pisanieprac.com.pl to zwyczajni oszusci - podajcie dalej :) podszywaja sie pod firme Kase nie odzyskasz chyba ze to wiecej niz 400zl to wtedy chyba mozna zglosic na policje czy do sadu - o ile Ci sie chce.

Gość gość
anna maliszewska oszustka. anna.oryginalne prace@gmail.com

Gość gość
taniepisanie.com oszukali mnie na duza kwote nie dajcie sie nabrac na ta strone!!! Nie probujcie w cokolwiek wierzyc komukolwiek z tej strony!!!

Gość gość
OSZUSCI -> TANIEPISANIE.COM

Gość gość
Płacicie za prace naukowe a nazywacie ludzi oszutami. Gdzie tu sens i logika?

Gość gość
oszusci ->taniepisanie.com nie dajcie sie zlapac

Gość gość
anna.oryginalneprace@gmail.com OSZUSTKAA

Gość gość
Jeśli chcesz stracić duza kasę, mieć problem na uczelni a nawet z policją, pozbawić się prawa do mgr.to daj zlecenie na REDAKTOR-ONLINE są swietni, w białych rękawiczkach okradną cie, zrobią z ciebie idiotę i będą wmawiać że wszystko jest super tylko z Tobą coś nie tak.