Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati_24

Numer do Poradni Leczenia Niepłodnosci na ul. Polnej w Poznaniu

Polecane posty

Czy ma ktos moze z Was numer do poradni na ul. Polna w Poznaniu? Poszperałam w necie ale tam byly rozne numery zaden sie nie powtarzal :( ... Jezeli ktos ma to bardzo prosze o napisanie , dzieki

27 Klinika Niepłodności i Endokrynologii Rozrodu Katedry Ginekologii i Położnictwa Ginekologicznego - Położniczego Szpitala Klinicznego Adres: ul. Polna 33 60-535 Poznań Telefon: (61) 841 94 12 Fax: Kierownik: prof. dr hab. n. med. Leszek Pawelczyk Klinika Niepłodności i Endokrynologii Rozrodu Katedry Ginekologii i Połoznictwa Ginekologiczno-Połozniczego Szpitala Klinicznego ul. Polna 33 (61) 841 94 12 Klinika Niepłodności i Endokrynologii Rozrodu Katedry Ginekologii i Położnictwa Ginekologicznego- Położniczego Szpitala Klinicznego Kier. prof. dr hab. n. med. Leszek Pawelczyk ul. Polna 33 60-535 Poznań tel (061) 841-94-12 O tę Ci chodzi?

Chyba o to ... skoro na Polnej to sie znajduje :) dzieki na Polnej jest chyba jedna klinika nie?

Nie jestem poznanianką - poprostu wstukałam w google hasło i znalazłam - wszędzie widnieje tylko ta klinika:). Także - najprawdopodobniej jest jedna. Ale może się mylę - może jakieś poznanianki się wypowiedzą (przejrzałam pięć pierwszych stron z pośród ok. 240 wyświetlonych.

A czy ktras z Was wie moze ile czeka sie dni, tyg ... na wizyte w tej poradni? Mam skierowanie i w poniedzialek chce zadzwonic sie zapisac , ale nie mam pojecia ile to sie czeka ...