Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka_myszka

ciąża po depo provera

Polecane posty

Gość gość
Ja ostatni zastrzyk wzielam w marcu tamtego roku w pazdzierniku dostalam okres a do dzis nie umie zajsc w ciaze prosze o pomoc co zrobic

Gość gość
gościu poczekać trzeba:) ja ostatni zastrzyk luty 2014 ,pazdziernik 1 okres a styczen 2015 ciąża! teraz jestem w 6 tyg ciąży:) co mogę doradzić to testy owulacyjne bo wtedy wiadomo kiedy się przytulać:) a i zastrzyki brałam 4 lata!!!

Gość gość
witam ja jestem po leczeniu po tych zastrzykach i muszę powiedzieć że to był życiowy błąd po 2 zastrzykach leczyłam się 1,5 roku a teraz planujemy dziecko i nic z tego .

Gość gość
witam ja jestem gościem powyżej ,(brałam to gówno 4 lata) jak się udało byłam wtedy w 6 tc i poroniłam ,potem znowu poroniłam bliźniaki w 9 tc ,zabrałam się za diagnozę i co? wyszło ,że te zastrzyki zepsuły mi cały układ immunologiczny ,nabawiłam się zakrzepicy!!! na dziś dzień jestem znowu w ciąży 6 tc i muszę brać masę leków w tym steryd i zastrzyki w brzuch codziennie!!!! czy się uda? zobaczymy...

Gość gość
Zaczelam brac depo po urodzeniu corki w 2013r i nadal pewnie brala bym to swinstwo gdyby nie fakt ze po ostatnim zastrzyku w maju 2016 strasznie sie czulam , zawroty glowy, wymioty itd. W sierpniu 2016 bylam w pl u gin. i dowiedzialam sie ze moje jajniki niepracuja i ze jak do grudnia nie dostane miesiaczki mam przyleciec do pl na badania . Niestety w styczniu nadal nie dostalam miesiaczki po czym telefonicznie skontaktowalam sie z moja gin i dostalam recepte na luteine 2x dziennie pod jezyk przez tydzien , po 2 tyg po zakonczeniu brania miala wystapic miesiaczka . Mija juz 3 tyg a u mnie dalej nic testy ciazowe negatywne brzych i piersi bola jak na miesiaczke . Nie wiem co robic czy dalej czekac na okres czy ponownie skontaktowac sie z lekarzem? POMOCY !!!!!!!