Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jola_17

mama krzyczy na tate za to że ciężko pracuje

Polecane posty

tata przyszedł dzisiaj rano z pracy strasznie zmęczony i gdy ściągnął koszule mama zauważyła na jego plecach takie czerwone pręgi, takie podrapane. zaczęła na niego krzyczeć i wyzywać go słowami których wstyd mi tutaj powtórzyć :-( mówi że jakaś kobieta mu to zrobiła, a tatuś który pracuje na kolei mówi że żadna kobieta tylko niedźwiedź, którego akurat w nocy przewozili do jakiegoś zoo. ja wierze tatusiowi no bo przecież tatuś nie woziłby kobiet w klatkach. tatuś krzyczy z kolei na mame że takie kanapki mu do pracy przygotowała że nawet zwierz sie tego chwycić nie chciał i go podrapał. nie wiem już sama co o tym myśleć? :-(

no ale tatuś chce spać po pracy. dlaczego ona na niego krzyczy i jak można być zazdrosnym o niedźwiedzia? tatuś ciężko pracuje, praktycznie każdej nocy żebyśmy miały zapewnione w domu godziwe warunki.

Gość ale slaba prowokacja
moze cos bardziej inteligentnego

Gość krecik1976
ojej dziewczyno wez sie za sprzatanie bo myslenie Ci jakos nie idzie. smiecisz...P

Gość Dleaczego 14
Może dlatego ze żyjesz 14 lat Jolu:D

i jestes na forum życie erotyczne śmieszne buha ha buha ha spadówa prowokacja nie udana

jeszcze nie jadłam śniadania, więc nie będe jeszcze sprzątać :-( i prosze was byście nie krzyczeli na mnie :-( wystarczy mi awantura w domu.

Gość Jolu przecież..
..nikt nie bedzie na Ciebie krzyczał:) Choć żeczywiście prowokacja slabiutka:D Ale nie martw się z czasem nabierzesz wprawy:P Idz coś zjeść i posprzatać bo juz prawie 8.30 ;)

Gość ach te kobiecinki
ortografia słabiutka, Żeczywiście :-P

Gość durna prowokacjas
:-o