Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekaaawska

Co to znaczy, że dziewczyna jest puszczalska?

Polecane posty

Gość do .karolinka.
A przez te 2 lata to sobie jakoś ręką poradziłem ;p

Gość seksuologia
Mozesz piać miliony peanów na Jej cześć, jak sie cieszysz, szanujesz to, ze czekales 2 lata, jaka dzieki temu jest boska i wspaniala. Fakty pozostaja jednak faktami - wymyslasz ideologie, zeby wytlumaczyc to, ze Cie nie dopuscila 2 lata i w sumie to zrozumiale jest - co innego masz powiedziec....nie wypada przyznac, co sie mysli naprawde.... zdrowi ludzie uprawiaja zdrowy seks i mozesz obrzucac miesem wszystkich tu obecnych ktorzy tak pisza, nazywac ich dziwkami, ladacznicami i puszczalskimi, ale to nadal pozostanie zdrowym seksem - cokolwiek bys napisal.

Gość Skorpionica 9843754353
:D:D A to dość pasuje, ale pod względami innymi niż łóżkowymi :) Wodnik i Panna uwielbiają rozmowey na poziomie i inteligentni są skubańce ;) Wodnik w łóżku ceni sobie eksperymenty i chętnie próbuje nowości, a Panny są dość oziębłe...Seks nie zaliczają do czegoś super przyjemnego, raczej do zwykłego, strata czasu taka... Nie wiem, Proszę Pana Wodnika, który został tu trochę zaatakowany, jak wytrzymałeś dwa lata :P Ciężko by mi było, chociaż babą jestem...

Gość seksuologia
Skorpionica - na stos z Toba, a ja zapłonę obok Ciebie. Stos ladacznic :)

Gość do .karolinka.
Akurat szybszego pójścia do łóżka aż tak nie potępiam. Ale dla mnie kobiety, które uprawiają seks bez miłości i przygodny seks to po prostu dziwki. A liczba partnerów też swiadczy o porządności. Bo trudno powiedzieć o kobiecie, która miała 10 partnerów, że jest cnotką i moralną kobietą

Seksuologia - :D:D dzięki wielkie :D myślę, że reszta Pań też się załapie wg naszego Pana :)

do karolinka mamy rozumieć, że Twoja narzeczona była dla Ciebie pierwszą partnerka seksualną, tak?

Boże :O:O Panie drogi :( Czy Ty czytasz nas uważnie?!?!?! Większość z nas pisała, że dziewice byłyśmy 😭 no ręce mi opadają ! A poza tym seks nie był przygodny i i ja i Karolina z Tygryskami swoimi jesteśmy :P Więc o co chodzi?:)

Gość hej karolinka
do.karolinka. > też wodnik? nie wierze.. A gdzie Twój seksualny polot i pasja? mam nadzieje że do mojego przyszłego kochanka nie pasuje opinia oziębłego tak jak do Ciebie eksperymentatora i namietnego faceta. Szczerze mówiąc nigdy nie interesowałam się astrologią ale rzeczywiście rozmawia mi się z nim świetnie, ale brak mi namiętności. :-(

Gość .karolinka.
no ja się na pewno załapię. bom ladacznica pełną gebą... :D

Gość seksuologia
Skorpionica - a co tam, spłońmy wszystkie - porządliwe suki! :) ziemia nie powinna nas dźwigać, nas i tego naszego ciężkiego kurewskiego libido. Matko - wybaczcie :) nie chciałam az tak bluzgać, ale samo się ciśnie.... Panie Przyzwoity - Az tak nie potepiasz? ooo, to miło, to Skorpionico, może nie spłoniemy, tylko nas poprzypala lekuchno. Chłopaku, ile masz lat, i ile miałeś w zyciu partnerek?

Gość do .karolinka.
No mam 26 lat a partnerek miałem 3 (w tym przez pewien czas "wolny związek" bez miłości, tylko dla samego seksu z puszczalską koleżanką)

Gość seksuologia
Karolinko, no widzisz, a gdybym sie nie odezwala, moze bym nie splonela, a tak....stanelam w obronie honoru kobiet i zostanie ze mnie tylko węgielek - ale Tyyyyyyy moja Droga, Tyyyy powinnas sie wstydzic! :D idz lepiej na procesje dzis, moze chociaz troche zostanie Ci wybaczone! :) A teraz gwóźdź programu - NIE BYŁAM DZIEWICĄ IDĄC DO ŁÓŻKA Z OBECNYM PARTNEREM, Z KTÓYM BIORE ŚLUB - wziął używaną :D teraz to juz pewnie nawet na stos sie nie nadaje, coooo?

Och proszę 😭 pozwól nam żyć dalej w rozpuście, wyładowując swój popęd na wszystkim, co się rusza, bo chyba tak nas postrzegasz :O Poprzypalać :classic_cool: może i fajna sprawa by była, woskiem najlepiej, mogę kupić jakieś lateksy i zaczniemy studiować BDSM :classic_cool: Seksuologia - Ty jaki miesiąc jesteś? :> Astrologia dobra rzecz :D Naprawdę się wiele rzeczy sprawdza :) Ale ofc nie mówie o horoskopach z przyjaciółki itp :D:O

Gość seksuologia
"do karolinka" - oooo kochany, to idziesz na stosik wraz z nami! przykro mi, jestes zepsuty do szpiku. ale ja zapłonę, jako pierwsza - mam tylko rok więcej, niż Ty a partnerów....nooo.

Gość .karolinka.
Eeeee Koleś. 3 panny w łóżku obracałeś? Kazałeś im czekać 2 lata czy oddawałeś się na pierwszej randce? Mów szybko bo może i Tobie się stosik zmontuje!

Gość seksuologia
Skorpionica - no jeszcze pytasz? Jestem rozpustną wodniczką z 14 lutego :D

O nieeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSZCZALSKI!!!!!!!!!!!! Na miejscu Twojej kobity w życiu nigdy bym z Toba nie zalozyla zwiazku,. ani nie poszlabym do lozka :O Wolny zwiazek z puszczalska kolezanka?!?!?! Hipokryzja pełną gębą :D:D:D

Gość do .karolinka.
No ja bym napewno nie chciał takiej co przede mną spała więcej niż z 2. Ale to też od wieku zależy

Łaaał kobieto :D:D W walentynki urodzona :D:D

do .karolinka. najpierw piszesz \"dla mnie kobiety, które uprawiają seks bez miłości i przygodny seks to po prostu dzi**i.\" a pozniej \"No mam 26 lat a partnerek miałem 3 (w tym przez pewien czas \"wolny związek\" bez miłości, tylko dla samego seksu z puszczalską koleżanką)\" czyli spales z dziwką (jak sam takie nazywasz). Wniosek? Jestes dziwkarzem.

Gość madchen zakochana
miala wielu partneriw to znaczy ze puszczalska??!! boshe jacy ludzie sa pojebani!! jezeli facet mial wiele partnerek to nie jest puszczalski? nie, bo tedy uwaza sie ze go za macho ze moze miec kazda, boshe stereotypy, kazdy ma mozg ale rozum chyba nie bardzo

Gość hej karolinka
hehe, najbardziej mnie fascynuje to że według Ciebie kobieta ma być cnotliwą dziewicą a Ty możesz sobie korzystać z okazji ile wlezie. No bo przecież jak puszczalska koleżanka daje to trzeba brać. Wcześniej mówiłeś że nawet byś kijem takiej panny nie dotknął :-o dla mnie sprawa jest prosta: byłeś z jakąś doświadczoną kobietą ktora wiedziała czego chce, ale okazałeś sie beznadziejnym kochankiem :-p wiec dorobiłeś sobie ideologie i znalazłeś cnotke. proste ale przykre :-o mam jeszcze pytanie- jaki według horoskopów jest seks strzelca z wodnikiem...? :-p

Gość do .karolinka.
Skoro sama chciała to czemu miałem nie skorzystać :)

Gość .karo linka
stracilma atek :o

Gość .karo linka
stracilam wątek i jezyk mi się plącze... a co o szczelcu mówicie???:)

Gość do .karolinka.
Nie miałem wielu partnerek. Bardzo mało miałem. A kobieta, która miała wielu partnerów to do stałego związku bym mnie brzydziła. Mam dumę i honor i nie lubię kobiet, które spały z całym krajem :p nie chciałbym takiej co spała więcej niż z 2 przede mną

Gość seksuologia
ja chyba tez stracilam watek - na chwile odeszlam. ale ale... Skorpionico - tak, walentynkowa wodniczka, do tego puszczalska i łatwa :) Drogi oponencie - hipokryzja wieje od Ciebie na kilometr, co tam, na sto km, nie wyszlo Ci to dorabiasz ideologie - juz to pisalam, powtarzam raz jeszcze. To widac, wiec juz sie chlopie nie pograzaj. Masz kryterium - do 2 szt. przyzwoicie, od 2 puszczalska. Pieknie. Ty sie chlopie lecz :):):)

Trzelec i Wodnik to całkiem dobre połączenie :) a z tego względu, że najlepiej układa się znakom ognistym z ognistymi oraz powietrzymi :) Powietrze to: Bliźnięta, Waga i Wodnik A Ogień to Baran, Lew i Strzelec :) Wodnik lubi nowości, jak już pisałam i jest bardzo otwarty, chociaż "odpływa" w swój świat i czasem koncenrtuje uwagę bardziej na sobie, niż na partnerze, co nie ejst takie złe w połączeniu ze Strzelcem, który kocha dawać, lecz interesuje Go przede wszystkim sam moment nadgryzania :P Szybko się nudzi, ale jeśli trafi na Wodnika, który lubi eksperym,enty, to ma to szanse na coś dłuższrego :)

Gość .karo linka
uuuuuuuuuu...to ja kiedyś nadgryzłam i musiałam zwiewać {beksa] Taaaaka strata, taka strata!😭