Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

Zakupy, szykowanie rzeczy na wyjazd, nauka angielskiego, moze jeszcze cos sie pojawi A, zapomnialam wspomniec, ze wizyta na kafeterii :) A Ty co planujesz?

Ooooooo to miła perspektywa....rozumiem, że myślali jesteś w Świnoujściu ;) Ja planuję podjąc rodzinkę kawą i ciachami...może jakieś lody... ale to dopiero wieczorem....od rana natomiast, jak pogoda dopisze, lecę się opalać...ale tu też zajrzę na pewno :)

Tak, perspektywa z pewnoscia mila, tym bardziej, ze odpoczne od kompa i od pracy :) Ale Twoj dzien tez milo sie zapowiada, towarzysko i slodziutko :) Opalanie to tez relaks, tylko nie przesadz ze sloncem :)

Asiulek, istnieje cos takiego jak sztyft na ukąszenia??? Rozwiej wątpliwosci, bo nie chce sie szukac :p

i oczywiście jakąś książkę połknę podczas opalania....tak mało czasu na odpoczynek....w poniedziałek znów do szkoły....ale...2 tygodnie szybko zlecą... Jest mi coraz trudniej samej w domu....choć towarzystwo Twoje i kilku innych forumowiczek jest niezwykle miłe:)

muszę się gryźć w paluszki, by znów czegoś nie napisać;) ........;)

O dziekuje Spacjo, ja także lubie Twoje towarzystwo :D Ponadto wydaje mi sie, iż spotkalam Cie juz kiedys na topiku w dziale Ż U ;)

z pewnością ;) ja przemieszczam się dość regularnie i dynamicznie ;)

Dziekuje Ci bardzo za pomysl z suwaczkiem :) Niestety oczy mi sie zamykaja ze zmeczenia, wiec ide spac :) 😴

Kacynka--->i wszystko jasne:D;-))) Zaproponowalam Wielbicielowi pomoc w sztyftowaniu,ale nie bardzo zaczail o co mi chodzilo:p

Życzę dobrej nocy....:) na pewno bedzie zdrowa, bo już płuca czyste :) życze Ci także dobrego humoru od rana....a jakby co...to szybko proszę skrobać :)

Dziekuje Ci, spac bede na pewno dobrze i smacznie :) Tobie zycze spokojnej nocki, wspanialego wypoczynku nocnego:) Jak bede miala jakies trudnosci to dam znac, wtedy przywolasz mnie do porzadku, a jak Ty bedziesz rzucala palenie to ja bede juz bardziej gotowa by Cie wspierac. Uda sie nam :)

Matko nikt mnie dzis nie rozumie:o No z sztyftem Kacynka -jasne:-)))(o taki wlasnie mi chodzilo jak napisalas) Wielbicielu--->tylko bez zlosliwosci prosze:-))

I to chcialam wiedziec Asiulku :) No bo wiesz, tutaj na kafeterii wszystko ma jakies podwojne dno :D nawet sztyft na ukąszenia :p

:DTy wiedzialas ,ja wiedzilalam,ale Wielbiciel pierwsze \"slyszy\" i troche zamieszanie sie zrobilo:p;-))

:Djasne,jasne ,ale znajdz teraz takie i o tej porze:p;-)) p.s myslisz,ze to by cos pomoglo?:D:p

Wielbicielu--->uszka do gory i cierpliwosci:-))(przytulam mocno) p.s taki jestes \"pieszczoch \"?;-))