Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

Musialam isc na dwor na chwilke i mam nadzieje, ze tu juz spokoj :) ufffff, chyba wlasnie tak :)

Posluchaj sobie jakiejs dobrej muzyczki to sie otrząśniesz :) Ja wlaczylam sobie teraz Budke Suflera :D Wagnerowski Dom, uwielbiam to, a szczegolnie przy takiej pogodzie (u mnie sie juz od dwoch godzin zbiera na burze)

Witam wszystkich jak zwykle goraco i serdecznie🖐️ Wielbicielu👄jak leci?:-)) A co to sie dzieje?:D,jakies sprzeczki?;-)))

heyka🖐️ Z parku wrocilam,piekna pogoda dzis u nas. ktos kaczki musi karmic :Dnie? To,moze trzeba Cie na sztyftowac?:p:D

No jak pusto....dopiero sie rozkrecamy:D Mysl Wielbicielu,mysl....bez chwili wytchnienia:p:D

BMI - Ty jak rozumiem tylko nabijasz posty - tylko po co - pisałam - mnie nie interesuje moje BMI - rozumiesz ?????????????????????????????????????????????

Ale wydaje mi sie, ze to jakis podszyw, wejdzcie sobie w jego nick to zobaczycie, za malo postow i literka \"L\" zamiast \"I\".

kacynka - nie moge , on jest na wszystkich możliwych tematach -- daje słowo na wszystkich i ma to jedno duuuuuuuuuuurne pytanie . Jeszcze ono niczego nie wnosi - to puste strasznie .

ja mam BMI 9 Przyszłam po krótkiej spacji;) Byłam w cudownym miejscu zwanym wanną :)

A ja zaraz zmierzam do cudownego miejsca jakim jest moje łóżko :D Witanko Spacjo :)

Kacynko, wieczór lepszy niż ranek :) Ja mam jutro wizytę mamy i dziadków, więc troszkę ogarnęłam mieszkanko i poszłam wylegiwać się w wannie...fantastyczna sprawa... nawet kac przeszedł;)

kacyk minął jak ręką odjął...choć ja mam sklonności do kacy dwudniowych, więc jutro też może być wesoło;)