Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

Na pewno będzie Ci miło, kiedy będziesz spoglądać codziennie na swój sukces:) a mój, oczywiście :) a że jestem niecierpliwa, to juz z duzym wyprzedzeniem suwak ustawiłam, tez mi łatwiej :)

spa_cja ---> jak mam czas to uprawiam, ale nie systematycznie ;) Dokuczasz ludziom, odczułem na własnej skórze :p Jeszcze się sama przyznałaś, że czerpiesz z tego przyjemność :p Nie wypieraj się teraz, bo znajdę tamten temat i będzie Ci łyso :p:)

Wielbiciel -> nie pieklij sie tylko tez dodaj sobie suwaczek, np. od 10 dni nie uzywalem Google, hi hi taki maly zart :P

ależ mnie łyso być nie może, gdyż mam piękne dłuuuuugie włosy ;) ja nie lubię dokuczać ludziom, ale sarkastyczna jestem do potęgi :) intrygujesz mnie mój Drogi Wielbicielu ;) (taka przypadkowa gra słow;) )........ bo tak naprawdę jesteś kokietem ;) lubisz pozostawiać do myślenia...nie są to jakieś głębsze mysli, ale zawsze....no i Twój narcyzm....ciekawe...:P

tak, tak wcześnie trzeba załatwiac różne rzeczy...trochę to chore...datę ustaliliśmy wczesniej, bo trzeba pieniądze zebrac....ale jak na razie najważniejsze, czyli termin w moim wymarzonym kościele i salę, mamy zarezerwowane

Gość hanaaa
kacynka mam cie na oku:p ufff,

Strasznie to teraz wyglada, ze tyle wczesniej ta data i sie tak wyczekuje, chyba z tego co wiem najwiekszy problem z rezerwacja sali Ja nie mam takich problemow

idę się położyć, bo, prócz syndromu dnia wczorajszego, mam niskie ciśnienie, a że spadł deszcz, to ciśnienie na łeb....na szyję....To na razie :)

kacynka ---> suwaczek? :D Toż to dziecinada :p (taki mały żart ;):D ) spa_cja ---> na pewno jakieś łyse miejsca dałoby się u Ciebie znaleźć, nie ściemniaj :p:D Sarkazm też bywa dokuczliwy :p:p Kokiet? Narcyz??? W życiu! Skąd to wytrzasnęłaś? :o No i .... facetem jestem przecież, jak mogę mieć jakiekolwiek głębsze myśli?? :p:D

Gość hanaaa
kacynka czy to ty teraz mi stzrale dalas na komore bo cos slyszala i nie wiemcz to nie Mrrrrrrr a nie che mi sie isc na dol

Tak Haniu to bylam ja :) Wielbiciel --> dziecinada jest wedlug Ciebie zmaganie sie z czyms takim jak rzucanie palenia? skoro tak to gratuluje, moze sie jeszcze dotlenisz??? ;)

Gość wiem juz spr

ok, ok :) dla mnie to jest motywacja, pomysle jeszcze nad czyms, tzn. nad kolejnym suwaczkiem, to mile moc sie podzielic z innymi swoimi osiagnieciami, moze tez innych to jakos zmotywuje :)

wielbicielu----> ja mówiłam o Twojej tendenyjności....masz tendencję do urywania myśli.... Dziwi mnie natomiast fakt, żetyle serc niewieścich dało się na to nabrać... Jak można kogoś uwielbiać, kiedy tak naprawdę tej osoby nie sposób poznać....ja np. nie jestem w stanie storzyć Twojego rysu społecznego....bo psychologiczny po troszę ;).... Ciebie rajcuje takie świrowanie... dlatego uważam, żeś kokiet ;) i narcyz:P i co to za hasła \"dziecinada\"????? a co w tym infantylnego???? suwaczek jak kalendarz tylko animowany :) ale Ty, miłośnik komputerów, masz zapewne awersję do tego typu dupereli :P

za to tworzenie topiku o wielbicielu, to nie jest dziecinada!!!!!!! :O;) wielbicielowi w to graj;)

Gość łał.........
świetnie sie was czyta :)

Dla mnie Wielbiciel jest neutralny, nie obserwuje Go zbyt dokladnie by wdawac sie w dyskusje na ten temat, ale chyba jest ok, nikomu nie wadzi, potrafi byc zlosliwy ale ja tez to umiem :p Pamietam, ze jest chyba spod barana tak jak ja, wiec dlatego te zlosliwosci ;) Spacjo -> ciesze sie, ze czujesz sie juz lepiej, podziwiwam Cie ze tak otwarcie mowisz to co uwazasz. A suwaczki sa superanckie, dziekuje Ci za ten pomysl :D

Gość łał.........
jestem nieśmiała - bo po waszej ilości wpisów widać że siedzicie tu sporo czasu a ja przy was to nowicjuszka :(

heheheh....nie mam zdjęcia wielbiciela, by postawić sobie na ołtarzyku, więc szukam informacji, by go chociaż naszkicować ;) Nie taki wielbiciel skomplikowany, więc szybko dojdziemy z nim do ładu ;)

łał.... piszemy zaledwie od kilku dni :) smiało... czasem każda głupota nas bawi;)

Gość łał.........
kacynka -2672- wcale nie siedzisz dużo ?