Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

Na kaca to najlepszy sen, jakos wydaje mi sie ze inne metody troszke moze lagodza, ale niewiele.

Juz poczytałam...nie przejmuj się....bardzo dobrze, że nie palisz :):):) a to, że jesz, to minie :) najwazniejsze, ze cera Ci sie poprawi i zdrowie zyskasz:)...i ogromną satysfakcję :) Tak trzymaj...nic nie jest za darmo... A ja balowałam po raz pierwszy od \"niewiemkiedy\";) bo w koncu długi weekend, przeważnie pracuję 6 dni w tygodniu, więc nie mialam sily....ale jak widać jeszcze nie zgnuśniałam do konca ;)

Dobrze, ze balowalas, trzeba korzystac poki mozna, czlowiek ma lepszy nastroj jak gdzies wychodzi, spotyka z ludzmi, przyjemnie spedza czas :) No wlasnie, mam nadzieje ze moje obżarstwo minie :( A do palenia wolalabym nie wracac, ale za krotko by sie cieszyc.

jesteś osobą niepalącą i tak myśl o sobie... życzę Ci, byś jadła coraz mniej, miała coraz bielsze zęby, wyczuwała intensywnie wszystkie piękne zapachy, cieszyła się zdrową cerą....:) Gratulacje🌼 to mówiłam ja... nałogowa palaczka ;)

wielbicielu-----> a tak btw.....wiele serc niewieścich tu rozpaliłes, ale ja mam taką refleksję na Twój temat....otoż...owszem, jesteś pomocny, ale ja nigdy nie widziałam Twoich wypowiedzi problematycznych....czyżbyś celowo unikał kontrowersyjnych tematów??? dlaczego????

Nie please, nie robcie mi tego. Mam juz swoj suwaczek, ale nie wiem co dalej, jak go przeniesc do stopki :) Jak sie zarejestrowac? pytam weteranke suwaczkow :P

kacynko, możesz być z siebie bardzo dumna :) naprawdę :) Ja przygotowuję się do rzucenia palenia od stycznia 2008.....mam motywację;)

Chyba nie tak :( nie to co trzeba wkleilam, jestem ciemna masa i psuje Wam topik 😭

jak wygenerujesz kod.....to tam pojawiają się 3 linki do skopiowania....Ty kopiujesz do stopki ten z url....zaloguj się i działaj :) u mnie burza:O

nic nie psujesz i nie jesteś ciemna masa!!!!!!!! Jesteś fantastyczna i zawsze tak myśl o sobie:)

wielbicielu----> rozumiem ;) a na jakie tematy lubisz rozmawiac???? piłka nożna?? komputery ofc ;) polityka?? psychologia??? hit me;P

spa_cja ---> wszystkie w których mam coś do powiedzenia, jest ich trochę ;) Piłka nożna akurat nie, niespecjalnie mnie interesuje sport w tv; ani też Twoja dziedzina - jest mi kompletnie obca :p Gad? Biorę przykład z Ciebie! :p:D:D

hm.... a sport nie w TV???? uprawiasz sport rekreacyjnie???? nie jestem gadem....ani płazem.... ani żadnym innym badziewiem i nie dokuczam ludziom ;)

MAM :D a teraz Specjalistko Spacjo:D powiedz mi czy jutro to sie samo zmieni na 18 dni :)?

brawo kacynko :) niech suwak odmierza, odmierza....a jak Ci bedzie źle, to krzycz, pomożemy :)

Jejku dziekuje, jestes kochaniutka :) Widzialam te suwaczki juz wczesniej, ale nie wiedzialam jak sie je robi Twoj suwaczek piekny, mowi o oczekiwaniu na cudowne wydarzenie :)