Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

kacynko----> nie rozumiem, dlaczego wcześniej powiedziałaś, że 17 dni to żadne osiągnięcie??? To jest dużo czasu i ja uważam, że powinnaś tak na to patrzeć....Jak będziesz miała taki kryzys jak dziś, pisz natychmiast, zaradzimy :)

Gość łał.........
spa_cja-- to mnie zacheciłąś - ale wy to się doskonale znacie - to widać:)

Spojrz lepiej na Lusesitke lub setunie, one to tu duzo czasu spedzaja, a ja czasem nie zagladam po kilka dni, niebawem wyjezdzam na urlop, wiec bede miala przerwe :)

łał.... Ty się zaczerniaj i wskakuj na topik :) Nie da się ukryć, że wielbiciel głównie tu na topie, ale i Ty, jak dobrze zakręcisz, masz szansę go zrzucić z piedestału;)

a skąd!!!! cały czas się poznajemy:) ja dziewczyny poznałam dopiero na tym topiku:) wielbiciela to wszyscy znają, ale on się lansuje;)

Gość łał.........
Lusesite widziałam - ta to dopiero oniesmiela - pytałam czy jest tu może od zawsze :) Czasem zastanawiam się czy osoby które mają mase wpisów to nie moderatorzy ?

Gość posadaczka AA
łoooo jak sie topik rozwinal, myslalam, ze umarl smiercia naturalna i ze sie juz nie rozwinie, jak moje piersi :D:D:D

Gość łał.........
a jak mam się zaczernić - Boże widać zem Nowa :(

Spacjo --> napisalam tak dlatego, ze jeszcze sporo przede mna, najwazniejsza byla dla mnie ta decyzja, ciezko ja podjac, jednak prawdziwy ciezar jest odczuwalny dopiero pozniej, zwlaszcza kiedy brakuje Ci chwil z papieroskiem, to naprawde okrutne, wiem ze stawka toczy sie o wysoka cene, jaka jest moje zdrowie, samopoczucie, sliczny usmiech ze zdrowymi zabkami itd, ale mimo to nie jest mi latwo. Oczywiscie bede meldowac jakby cos niepokojacego sie dzialo. Dziekuje Ci serdecznie :) Mam nadzieje, ze jak najszybciej dolaczysz do mnie i razem bedziemy walczyly.

idź na główna stronę forum i tam wejdz w link \"zarezerwuj swój nick\" czy jakoś tam;)

Łał -> wejdz w preferencje, ktore sa na gorze stronki, tam dokonasz rejestracji nicku, krok po kroku bedziesz wiedziala jak to zrobic, powodzenia i zapraszamy Cie w tych nowych barwach na pogaduchy :)

Gość hanaaa
kacynka ale jaja i co mam stac i go chlodzic:o dzaial ale jak dlugo a Mrrrrrrrr oczywiescie nie ma ok to jego sprawa a ja sobie to zapamietam wrrrrrrrrrrrrrrrrr

ludzie, postanowilam ograniczyc siedzenie na komputerze, bo z moim wzrokiem co raz gorzej:( musze o niego dbac.. teraz na chwile jeszcze was opuszcze, wlasnie wrocilam z nad jeziora musze sie doprowadzic do porzadku :)

Kacynko----> mnie najtrudniej będzie zrezygnować z papierosa przy kawie, ale może wówczas i kawę rzucę ;) najgorzej jak fajek kojarzy się z relaksem.... Jak będziesz miała ochotę zapalić, to idz do wanny z aromatycznymi olejkami (kup takie koniecznie;) ) i pij dużo wody....pamiętaj, że te chwile, kiedy chce się palić trwaja tylko 3-5 minuty, a później mija :)

Haniu, moze po prostu troche mniej go eksploatuj, ale mysle ze jak \"odpoczal\" to juz bedzie ok. Z tym Twoim Mrrrr sie nie martw, moze go cos zatrzymalo :)

O tak, ja przy kawie uwielbialam 😭 nie dosc tego, musze wytrzymac :) nie poddam sie, dam rade :) Posiadaczka --> ja tez powinnam mniej siedziec przed monitorem, ale niestety ciagnie mnie i to jak, ale na urlopie odpoczne :)

Gość hanaaa
a tam ja sie nie martwie to lepiej nicech on sie martwi ja i tak wiem co mi przeznaczone ps spalilam jedzenie:( tzn pizze d..a

Gość łał.........
Podziwiam , cię ze zuciłaś palenie -- ja pale jak smok -- ilości koszmarne :)

Dobrze, ze jest co podziwiac. Haniu, mowilam Ci zebys sie nie sugerowala tym, wiesz czym... az tak, bedzie dobrze, sama masz wplyw na swoj los :)

Kacynko----> jakie masz plany urlopowe??? Oooooooo i popatrz, więcej kasy na wypoczynek będziesz miała :) łał..... to nie jesteś jedyna :O ale ja muszę rzucić, bo jakoś sobie nie wyobrażam siebie w białekj sukni i z fajką:O

Gość kaaaaccc
ma to w d....e jem spalenizne:o

No tak, musisz rzucic, razem razniej, lepiej juz teraz bo jak rzucisz to na pewno kilka kg przybedzie, bo tak po prostu jest, jedzenie to jakis taki substytut, a w dniu slubu muisz wygladac cudnie :)

Gość łał.........
spacja --- to masz motywacje . Kiedy weselisko ?