Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

a wejdz w suwak :) za 11 m-cy i 29 dni;) a Ty tez znalazłabys motywację:) jestem przekonana

zmoklam w jeziorze:) u nas nie pada jeszcze, ale chyba sie na to zbiera ;| w sumie to moze i dobrze, jakos nie za dobrze znosze upaly ostatanio, nie chche mi sie z domu wychodzic nawet jak tak cieplo..

Dobreee, bo moze ktos mysli wchodzac na topik, ze tu o biustach mowa :p a tu nic podobnego :p no moze tylko czasem :)

Oooooo miło :) ja w tym roku nie wypocznę...najpierw jadę do roboty do Irlandii a w sierpniu tutaj prowadzę szkolenia

to jest topik głównie plotkarski;) ale czasem i filozoficzny ;) ale sie cieszę, Kacynko, że Ci humor wrócił, bo mnie zmartwiłas Oczywiście, że przytyję...a co mi tam... ;) Posiadaczko, dużo ludzi nad jeziorem???? Ja nad wodę mam daleko😭 więc upały dla mnie są trudniejsze....co to za lato w mieście...

Gość łał.........
Przepraszm dziewczyny ale musze lecieć --Pozdrawiam

Milo z Twojej strony, ze sie martwilas o mnie. Ja czesto mam humory, wiec to nie pierwszy raz dzisiaj, czasem na moim topiku rycze dziewczynom i smęcę :(

Po stylu pisania - nie, stanowczo zaprzeczam jakoby byl to Wielbiciel w pomaranczowym przebraniu :p

spa_cja ---> jakoś dziwnie mnie odbierasz :( Tendencyjność? Urywanie myśli? Świrowanie? Lans? :o I jeszcze niby to ma być celowe, bo ktoś miał się na coś nabrać? Ejjj, to już mi się nie podoba, serio 😠 Nie jestem tu po to, żeby ktokolwiek miał mnie poznawać, choć oczywiście jeśli chce, to proszę bardzo, ale nie tu, a na priv. Poza tym chyba zbyt poważnie wyszedł Ci ten post :p wrzuć na luz, kobito ;) p.s. ja się o topik nie prosiłem, już to tłumaczyłem, a skoro ktoś coś do mnie pisze, to odpowiadam. Czego się czepiasz? :o I nie jestem Michał, hehe :P:D kacynka ---> no dzięki, chociaż Ty jedna masz jakieś normalne zdanie :) posiadaczka AA ---> haj 🌼 :)

A z tym tyciem to zawsze jest w ten sposob. Ja na przyklad jadlam, bo chcialo mi sie czegos, sama nawet nie wiedzialam czego dokladnie, dziwne uczucie. Ale wiem, ze schudne.

Gość hanaaaa
kacynka pierd.....acze dobrze ze Frau dryndnela beda za 3h staja w korku:D superrr ale odchodze od kompa bede ok 20 .30 paaa

a Tobie to luzaki wyszedł;) jakis nadwrażliwy jesteś....ale oki...nie będę więcej Cię dołować, jak na żartach się nie znasz....

Wielbiciel --> ja tez staram sie byc neutralna :p Ale nie napisalam tego by Cie bronic, po prostu nie znam Cie od zlej strony, zawsze pomagales mi z kompem i innym tez i to wszystko. Nie znam Cie by mowic wiecej i tyle.

wielbicielu-------> jak to ona jedna???? przecież tu oprócz mnie, wszystkie Cie uwielbiają.... :P

spa_cja ---> słuchaj :) nie wiem o co Tobie chodzi, albo sobie robisz jaja, albo chcesz mnie sprowokować, a to mi się nie podoba, bo nie mam w zwyczaju ulegać manipulacjom :) Przykro mi, ale nie będę z Tobą więcej rozmawiać 🖐️ kacynka ---> i za tą neutralność dziękuję, bo o nią właśnie chodzi :) Nikt mnie tu naprawdę nie zna, ani ze złej strony (których w sumie za wiele nie ma :p ), ale i z dobrej też nie... może trochę, ale na pewno nie na tyle, żeby formułować jakiekolwiek opinie, zwłaszcza jak te koleżanki \"spa_cji\", która - jak widzę - koniecznie chce narobić dymu, oczywiście \"żartem\", bo to przecież takie wygodne ;)

.....ja tylko tak, dla równowagi.... teraz dopiero moje życie sens straciło:O;)

Martaaa, Heeee dobre :D jak Cie zglosi to wtedy se zalozysz Spacja2 lub cos w tym stylu :p