Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

wiesz, ze za mąż nie wychodzę?????????? muszę stopke zmienić ;) co u Ciebie?????????

No no, gratuluję :) Jednak ze smutkiem :( muszę stwierdzić, że zaproszenie do mnie nie dotarło. Ach ta poczta! :o :D U mnie oki, jak widzisz... co rusz ktoś odgrzebuje stare tematy ;):D

sto lat mnie tu nie było :) Wyjechałeś w koncu na wyspy????? Ja obejrzałam Irlandię, wróciłam i zmieniłam całe zycie :)

Irlandia Cię natchnęła do zmian? Wyjechałem... na \'długi\' weekend, ale wiele nie zobaczyłem, 2 dni imprezy, 1 dzień dochodzenia do siebie ;) i... tylko 1 łażenia po mieście :>

Nie, stwierdziłam, że za młoda jestem na małżeństwo :) i na związek z tym mężczyzną nie bardzo gotowa.... wróciłam do domu rodzinnego :)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie zauważyłem tego \"NIE\", sorki :D Ale skoro jeden wyjazd wprowadził takie zmiany, to chyba dobra decyzja:)

Pooooooooooosiadaczko :):):) 🌻 co dobrego u Ciebie??? oprócz tych jazd;) ja ślub odwołałam, co tam jazdy :)

a Ty sobie radzisz???????? Powiedzcie cos wiecej.....tak wpadłam i mam zamiar tu wrocic :)

czesc, u mnie bardzo dobrze.wiem, ze jazdy przy twoim slubie to pikus ale to miala byc ostatnia jazda w moim ukochanym instruktorem i 3 h przed jazda, dostaje smsa, ze odwoluja no:O i to juz bedzie z 6 raz.smutno mi. to chyba dobrze, ze odwolalas te slub, tzn, ze to wszystko zauwazylas teraz przed slubem a nie jak juz byloby po fakcie:) a co na to twoj niedoszly przyszly maz?

załamka.....ale to juz którys raz zrobiłam, więc mam w Łodzi opinię \"czarnej wdowy\"....ale ciiiiiiiiiiiiii....jeszcze Bydgoszcz usłyszy ;)

nie, ja poszukuję tylko jednego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak trudno to uzyskać od facetów, z którymi byłam :( To sobie zostanę sama :)