Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

ja popijam wode mineralna:), chyba moze byc?:) bo taka jets prawda, ze na lato tzrba wlasciwie o siebe zadbac i to wlasnie czynie, tylko, ze wlasnie przez minuta skonczylam jesc kanapki z nutella ;|.

Gość zdzirencja
posiadaczka AA>> a propos Twojego pytania, to cytując samego wielbiciela: "są rzeczy idealne i bardzo bliskie ideału" tak jak to ma w stopce ;) więc głowka do góry :D chyba zawstydziłyście wielbiciela widać nie przywykł do takiej sławy :D Asiulka>> cieszę się razem z Tobą :D:D

ja sobię tak od czasu do czasu tu zaglądam bo niekiedy są fajne tematy i nieraz już płakałam ze śmiechu :D ale w większości niestety ...jakieś kompleksy potem kłótnie i obraźliwe teksty:| aż żal tych ludzi..no ale tu, jak narazie wydaje się sympatycznnie miłego wieczoru czy nocy jak kto woli Dobranoc ludzie i ludziska ;) tylko się nie kłóćcie 🌼

Jestem zdania, ze nie ma idealow, wszyscy jestesmy gdzies blisko nich, ideal to rzecz gustu, a o gustach sie nie dyskutuje :D

Gość powiem
fakt pierwszy raz go czytam i chyba pierwszy raz czytam jak facet coś mądrego napisał :)

temat zalozylam tak dla hecy, tak nawiazalam do rozmiaru mojego biustu i wielbiciela 70B, ktory od pewnego czasu po prostu zaczal rosnac w moich oczach az urosl do rozmiaru tego oto topicu ;)

ale fakt, ze zalozylam dla niego topic juz o czyms swiadczy:) moj biust jeszcze nie urosl, ale podobno moze jezcze rosnac nawet w wieku 23 lat! jendym slowem, nie zalamuje sie:classic_cool:

powiem wam kawal facet w supermarkecie pakuje zakupy, zabraklo mu torebek i mowi do kasjerki: -moglaby pani dac mi jeszcze jedna torebke? a ona na to: - a co pan? tinky wikny? ot taki sytuacyjny zarcik ;)

Gość zdzirencja
ja mam jeszcze całe pół roku chętnie Wam je odstąpię ;)

- Zając, ile ważysz ? - pyta niedźwiedź - 10 kilo. - Bez jaj... - A, bez jaj to kilo trzydzieści...

w przerwach na maturze ustnej sobie opowiadałyśmy, bo zwariować było można

Pewnego dnia bardzo zapracowana sowa postanowiła nic nie robić zarówno noce jak i dnie. Była po prostu przepracowana. Pomyslała sobie, że będzie się opierdalać. Siadła zatem zmęczona na gałęzi drzewa, jedno skrzydło zalożyła sobie za głowę i odpoczywa wymachujac jedną nóżką. Nagle biegnie sobie scieżyną zajac: - Co robisz sowa? - Nic. Opierdalam się. - A to tak można? - A nie widać? - To ja też będę się opierdalać! Położył się zajączek pod drzewem. Podłożył sobie jedną łapkę pod głowę i wymachuje nóżką. Przebiega drugi zając: - Co robisz zając? - Opierdalam się. - A to tak można? - A nie widać? - No widzę, widzę! To ja też będę się opierdalać! Położył się zajączek koło pierwszego zajączka. Leniuchuje. Podłożył sobie jedną łapkę pod głowę i macha nózką w powietrzu. Nagle zza drzewa wychodzi wilk. Zjadł jednego zajaca, zjadł drugiego zajaca, oblizał się. Spojrzał do góry i pyta sowę. - Hej sowa, Co robisz? - Opierdalam się! - A te dwa zajace też się opierdalały? - Tak. A jakże. Wilk chwilę pomyslał i do sowy: - No widzisz sowa tylko Ci u góry mogą się opierdalać!