Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

ja zeby dojechac mad moorze musze spedzic ponad 3h w pociagu, ale ciesze sie, ze mam jeziora pod nosem, bo w morzu ciezko plywac;) ale wiecie jak slonce bierze? tez gnaty pogrzalam troche a juz widac rezultaty :) a wielbiciel fajny bo pogodny, pomocny :) mam prosbe do pan polonistek i nie tylko, poprawiajcie moje bledy ortograficzne jakbyscie sie natkneli:) dzieki z gory

Pewnie :) Wawa jest pelna chaosu i bieganiny, wielkiej konkurencji w kazdym aspekcie zycia :(

dobrze ;) choć mam weekend, ale Twoja ambicje purystyczne doceniam :)

Gość anonimowo pytam
No nie jestem :O ale zżerała mnie ciekawość, dzięki 🌻 🖐️

przepraszam, ze zdradzilam te tajemnice ;) ale nikt by nie mial mi za zle ;)

kacynka, ja o Łodzi pisałam, że nieciekawa.... Warszawa na weekend jest super :) Łazienki lubię :) i Barbakan ;)

mnie ciagnie do warszawy jak nie wiem, chodzac po ulicach tego miasta czuje wydarzenia historyczne, jakos odczuwam te silna wole polakow i zacietosc w bojach, nie wiem moze sama to sobie ubzduralam a moze tak mam po lekturach typu:\"kamienie na szaniec\" ;).

Tak, tak ja wiem, ze nie mialas na mysli Wawy. Ale ja oceniam tak moje miasto, to byla moja opinia :) W Łodzi nigdy nie bylam.

posiadaczko, ja też tak mam :) mimo tego, że mam świadomość, iż Warszawa po wojnie była zrównana z ziemią....ale czuję ducha historii...... i pałac Stasia Poniatowskiego :)

spacja-> ostro! myslalam, ze tylko ja tak mam ;| i jak chodzilam z kolezankami po warszawie i wlasnie tak wszystko czytalam, wszedzie zagladalam to czulam sie odosobniona w tej mojej ekstazie, bo one w ogole nie maja takich odczuc i myslalam, ze chyba cos ze mna jednak nie tak;)

wiesz, ja mam różne zboczenia, sama się przekonasz;) .... mimo tego, że nie znoszę patosu, jestem patriotką i nic, co polskie nie jest mi obce ;)

Ehhh, w Łazienkach to ja cale lata nie bylam, jakos malo sie ukulturalniam :o

anonimowo pytam ---> dlaczego anonimowo? łeeeee :p Odwagi! ;) posiadaczka AA ---> 3h? To skąd jesteś? :) kacynka ---> pudło! Nie wprowadzaj w błąd moich fanek, hehehe ;):D

Wielbiciel - mysle, ze jednak mam racje ;) pisales kiedys na jakims topiku, a ja mam bardzo dobra pamiec, no chyba ze jestes klamczuszkiem ;) i odjales sobie z wiosen ;)

posiadaczka AA ---> olala, bywam czasem na Kortowie :) na Słonecznej(?) chyba, albo coś innego ze słońcem, hehe ;) kacynka ---> w takim razie pamięć Ci szwankuje :p Pisałem tylko, że między 20 a 30 i bliżej 30 niż 20 :p

Gość zaniedbana
zaniedbałeś swój topik i dziewczyny