Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

SCS - o ile pamietam to byl u nas polaczony z gramatyka historyczna lub jakim innym przedmiotem, zaweżony, ja studiowalam zaocznie.

Ale na przyklad łacina to kolejna tragedia na studiach, czasem sie zastanawiam jak ja przez to wszystko przebrnelam :o

Ja specjalizacje tylko nauczycielska, na wydawnicza niesposob bylo sie dostac. Tak sie studiuje na U.W., ale ciiii, bo jeszcze mi zawiesza nicka :p

Ok, musze isc, ale pozniej jeszcze tu wpadne :) Dziekuje za mila rozmowe 🌼

Uuuuuu u nas tak samo....z edytorską.... a na podyplomową nie pojdę, bo ludzie mowią, że jest okropnie...jedynie na tekstach źródłowych się pracuje.... Mojej mamie marzył się mój doktorat, ale nie ma szans....chciałabym poszerzyć swoją pasję....psychologię i rozpocząć podyplomowo logopedię, ale to za rok, po slubie ;)

Tak tak widzialam, weszlam w link w Twojej stopce, to chyba w czerwcu 2008 takie plany? Glowa mniej boli, dziekuje. 🖐️

to i owo;) ależ Ty ciekawski....musiałeś wpaść, spojrzeć o czym pisałyśmy....;)

witaj wieczorową porą... Dzięki Tobie, miałam sznsę pogadać dziś z dziewczynami, dobre to :) choć nadal nie wiem, co one w Tobie widzą;)

nie masz nic lepszego do roboty? popisałbyś z nami, a nie o głupotach myślisz;)

ja kocham Gdańsk :) nawet przeprowadzić tam się chciałam, ale studia mnie zatrzymaly... Pewnie, że luzik...kto by tam się temperaturą wody przejmował.... Ty z Bydgoszczy masz niedaleko...ja mam masę kilometrów...szkoda...

Przecież z Łodzi to rzut beretem ;) Kiedyś też chciałem nad morzem mieszkać, ale szybko doszedłem do wniosku, że za bardzo by mi to spowszedniało, hehe ;) więc zostaję w Bydzi, 2h za kółkiem można spokojnie przeboleć :)

ja jeździłam do Trójmiasta pociągiem i w Bydgoszczy wyskakiwałam, podczas przerwy na doczepianie (czy odczepianie ;) )wagonów, po prowiant;) .... i tylko z tym mi się Twoje miasto kojarzy :) nigdy nie zwiedzałam. ...

Wielbiciel --> hej, dzieki za kwiatuszek :) a dla Ciebie :) w rekompensacie

Bylam w Bydgoszczy i moich znajomych zlapali kanarzy, bo bagaż stal na podlodze autobusu i byl za duuuzy :o I wlasnie z tym mi sie to miasto kojarzy :o

ja pewnie się kiedys wybiorę ;) lubię jeździć po polsce...w Warszawie w tym roku byłam dwukrotnie :) moje miasto...jest mało interesujące....ale i tak kocham tu każdy zakątek, bo mój ;)

Gość anonimowo pytam
Tylko z ciekawości pytam, bo zainteresowana zbytnio nie jestem, ile wielbiciel ma lat?

\"Ojca Chrzestnego\" dziś czytam :) odłogiem w sypialni lezy Pilch ;)